web analytics

Archieven: Reviews - AV Receivers

HEOS AVR

Review HEOS AVR streamer – surround receiver

Soms kom je apparaten tegen die net even anders zijn. Ander design. Andere filosofie. Of een soort fusie van allerhande andere, bestaande apparaten. Dat is bij de HEOS AVR zeker het geval. Want om te zeggen dat het gewoon een surround-receiver is, zal hem tekort doen. Het is een multiroom streamer, hdmi-hub, surround processor en […]

Classé Sigma

Video Classé Sigma Series

Het Canadese Classé is geen onbekende in de markt van hoge segment hifi. In zekere zin kan het zelfs wel high-end worden genoemd, want de Delta-series is zeker geen koopje. Wij bekijken in de video de nieuwere Sigma-series: de Classé Sigma SSP en Sigma AMP2. 

Review Denon AVR-X7200W

Afgelopen maand introduceerde Denon een nieuw topmodel receiver, namelijk de AVR-X7200W. Het betreft een 9.2-kanaals versterker met (volgens de fabrikant) een uitgangsvermogen van 210 watt per kanaal. Inderdaad, een product dat u normaliter nooit tegenkomt op Alpha Audio, al hebben we hiervoor een verklaring?

Harman Kardon BDS 877

Review Harman Kardon BDS 877

We testen niet veel thuisbioscoop apparaten bij Alpha Audio. Toch willen we ook op dat vlak op de hoogte blijven. Immers: ook daar zijn vooruitgangen geboekt de afgelopen jaren. Wij zijn benieuwd wat u nu voor ongeveer 2000 euro kunt kopen. We testen de BDS 877 van Harman Kardon. Een compleet blu-ray systeem met luidsprekers.

Denon S-5BD receiver

Sommige liefhebbers kopen liever geen losse versterker, blu-ray speler, cd-speler, dvd-speler, tuner en processor. Begrijpelijk: het is vaak duurder en neemt veel meer plaats in. Voor de consument die prijs- en plaatsbewust is, heeft Denon een mogelijke oplossing: de S-5BD.  Deze blu-ray receiver beschikt over een 5.1 voor- en eindversterker en alle mogelijke bronnen. Klinkt […]