items over Streaming Audio Reviews

Zie ook: Hi-Fi (988) | Reviews (760) | Hifi recensies (349) | D/A Converters (100) | Streaming Audio Reviews (114) | Streamers (46) | Streaming Audio (343) |
Streaming is geen toekomst meer. Het is er. En het blijft. Er is gelukkig inmiddels wat rust in deze wereld gekomen. De streaming-diensten zijn gestabiliseerd en ook de wereld van streamers en software is redelijk rustig nu.

Tests

We testen bijzonder veel streaming-producten bij Alpha Audio. Niet gek: we houden van netwerken, computers en audio. Dus dan is de voorliefde voor streaming vrij gemakkelijk te verklaren. We testen altijd volgens een vast procedé om te bekijken of het product in basis doet wat het moet doen. Denk aan een playlist op repeat en dan een dag laten spelen. Speelt hij nog? Perfect. Tevens kijken we uitgebreid naar de bediening, bouw, platform én natuurlijk: het softwarematige onderhoud vanuit de fabrikant.

Computer Hardware Toon alle items


Multiroom Audio Toon alle items

Multiroom audio maakt het mogelijk om bijvoorbeeld dezelfde muziek in meerdere kamers tegelijk te spelen. Of met één app uw hele huis te bedienen op gebied van audio. Heerlijk toch?!

Netwerk Toon alle items

Een streaming audio systeem kan niet zonder degelijk netwerk. Wij testen maar al te graag routers, NAS, switches en wifi-accesspoints om u uit te leggen wat u nodig hebt om optimaal te streamen!

Software Toon alle items

Hoe goed werkt J River? Of Xbmc? Of Kodi? Of wat te denken van Foobar? Wij testen regelmatig software die te maken heeft met de weergave van muziek of video.

Streamers Toon alle items

Onder een ‘streamer’ verstaan we losse streamers die in één kamer te gebruiken zijn. Dus geen multiroom audio. Er zijn veel merken en typen. Goede, prachtige, maar ook slechte. We testen op: app, weergavekwaliteit, installatiegemak, prijs en natuurlijk ook uiterlijk.