Nieuws - Versterkers

U kunt Alpha Audio helpen!

Alpha Audio is er primair voor de lezers. We geven u graag het beste advies en hopen u te helpen met onze multitests en adviezen via e-mail en het forum. En dat willen we dolgraag blijven. Doen. En u kunt ons helpen. 

McIntosh

McIntosh MA8900LE AC versterker

McIntosh presenteert een zeer gelimiteerde versie – in aantallen – van de MA8900LE AC versterker, er zijn er slechts 89 beschikbaar.

Rega

Rega presenteert Elex MK4

De Rega Elex heeft een upgrade gekregen naar de MK4, en is daarmee een directe vervanger voor de Elex-R.

Live Massatest – Geïntegreerde versterkers – 2500 Euro – 27-11-2022 – 10:30

Komende zondag – 27 november 2022 – 10:30 – gaan we er weer voor: we gaan een zevental geïntegreerde versterkers – prijsklasse rond de 2500 Euro – naast elkaar zetten. Dit gaat – niet geheel onverwacht – op de inmiddels bekende wijze: uw auteur meet alles door en de auteurs op de bank doe de […]

SoundImpress

SoundImpress met nieuwe lijn klasse D’s

SoundImpress laat weten een nieuwe lijn klasse D-versterkers uit te brengen, verkrijgbaar als kit of afgemonteerd.

Bose

Bose presenteert Music Amplifier

Bose heeft de gloednieuwe Music Amplifier uitgebracht, die zowel met oude als een heel stuk recenter bronnen overweg kan.

Electrocompaniet

Electrompaniet AW800 M

Ter gelegenheid van zijn 50-jarig bestaat brengt Electrocompaniet de AW800 M mono-eindversterker uit.

Vincent

Vincent SV-237MKII hybride klasse A-versterker

De Vincent SV-237MKII is zoals uit het typenummer te concluderen valt bij alweer de derde versie aanbeland. Hybride en klasse A, voor een ieder die niet kan kiezen tussen buis of transistor.

PS Audio

PS Audio presenteert BHK Signature 600

De nieuwe PerfectWave BHK Signature 600 Monoblock Amplifier (zoals z’n volledige naam luidt) van PS Audio is een stevig uit de kluiten gewassen mono-versterker.

Cyrus Audio

Cyrus Audio Classic Series

Het Britse Cyrus Audio lanceert de ‘nieuwe en verbeterde’ Classic Series aan losse hifi-componenten. Cyrus Audio heeft de nieuwe Classic Line van hifi-componenten aangekondigd. De eerste twee zijn inmiddels onthuld. Het betreft de Classic PRE voorversterker en de Classic AMP (hierboven te zien) geïntegreerde versterker. Het design is zeer bekend en gebouwd volgens de voor het […]

Luxman

Luxman presenteert L-507Z

De Luxman L-507Z is de eerste van de nieuwe ‘Gen Z’-lijn aan apparatuur van het merk en betreft een geïntegreerde versterker.

Pro-Ject

Pro-Ject Amp Box S3 versterker

Pro-Ject heeft een miniatuurversterker met alleraardigste specificaties uitgebracht, en dat ook nog eens voor een alleraardigste prijs.

Vertere Acoustics

Vertere Acoustics presenteert PHONO-1 MKII

Het Britse Vertere Acoustics heeft de PHONO-1 MKII aangekondigd, die over nog weer betere prestaties beschikt dan z’n voorganger.