web analytics

Nieuws - Streaming Audio

Denon

Denon CEOL-N11DAB mini streaming hifi

Die mini hifi-setjes blijven toch altijd weer leuk om te zien, werp maar eens een blik op de nieuwe Denon CEOL-N11DAB met netwerkmogelijkheden.

Dutch Podcast Awards

BNR organiseert online editie Dutch Podcast Awards 2020

De Dutch Podcast Awards wordt dit jaar in een ander jasje gegoten, een direct gevolg van de corona-crisis. Het festijn gaat online, geen fysieke bijeenkomst.

Synology

Synology introduceert de DS220+

Synology heeft een nieuwe DiskStation uitgebracht, de DS220+. Een plusversie, dus een lekker snel exemplaar.

Live Stream – Roon Rock – Workshop

Komende donderdag – 23-07-2020 – gaan we om 10:00 starten met een Live Roon Rock installatie tutorial. Tijdens de stream installeren we Roon Rock op een Intel NUC. We laten zien hoe u een usb-stick moet maken, welke bios-settings belangrijk zijn én hoe u uiteindelijk start met het opzetten van een bibliotheek. 

Primephonic

Primephonic voortaan met virtueel ‘cd-boekje’

De klassieke muziekstreamingdienst Primephonic levert voortaan de virtuele versie van de aloude cd-boekjes mee met albums.

Teufel

Teufel heeft de RADIO 3SIXTY vernieuwd

Teufel introduceert een volledig herziene versie van de RADIO 3SIXTY. Deze wereldontvanger biedt ondersteuning voor nog meer muziekbronnen en voice control.

Kenwood

Kenwood CR-ST100S streaming radio voor erbij

Altijd leuke dingen: een streaming radio in min of meer klassieke vormgeving. De nieuwe Kenwood CR-ST100S vindt altijd wel ergens een plekje!

Magnat

Magnat MMS 730, streamen en radio luisteren maar!

De Magnat MMS 730 is niet alleen een streamer inclusief webradio, maar tevens een DAB- en FM-ontvanger. En ook Bluetooth ontbreekt niet.

Kraftwerk

Kraftwerk Dolby Atmos tracks op Tidal en Amazon

Goed nieuws voor fans van Kraftwerk die ook nog een Tidal Hi-Fi of Amzon Music HD-abo hebben: luister naar Dolby Atmos-track van deze band.

Qobuz

Qobuz komt met familie-meeluister-abonnement

Het Franse Qobuz maakt het voor familieleden een stuk interessanter om ook ‘mee te luisteren’ via het Qobuz familieplan.

Amazon

Amazon Echo Auto weer een beetje dichterbij

Oké: hij is nog steeds niet in Nederland, die Amazon Echo Auto. Maar hij is wel opgedoken in het VK en Ierland.

Arcam

Arcam presenteert compacte Solo Uno streaming-versterker

De nieuwe Solo Uno van Arcam is niet alleen heerlijk compact, er hangt ook nog eens een alleraardigst prijskaartje aan. U hoeft er alleen nog speakers op aan te sluiten.