web analytics

Nieuws - Streaming Audio

Roon Tested-predicaat voor McIntosh versterkers

Roon Tested-predicaat voor McIntosh versterkers

McIntosh biedt via een firmware-update ondersteuning voor Roon. Alle ‘digitale’ versterkers (daarmee doelen we op streaming exemplaren) zijn Roon Tested te maken.

Tidal voor iOS ondersteunt nu MQA

Tidal voor iOS ondersteunt nu MQA

Gebruikers van Tidal onder iOS kunnen nu ook genieten van streams in MQA. Dit in navolging van Androidgebruikers die dit al in januari van dit jaar konden.

De IQaudIO Pi-Digi+ is nu Roon Ready

IQaudIO Pi-Digi+ is nu Roon Ready

Goed nieuws voor de zelfbouwers en (of) liefhebbers van de Raspberry Pi single board computers: de IQaudIO Pi-Digi+ is nu Roon Ready.

De nieuwe DiskStation DS2419+ van Synology

Synology introduceert DiskStation DS2419+

Synology heeft de DiskStation DS2419+ geïntroduceerd, een desktop NAS met 12 sleuven waarmee kleine en middelgrote bedrijven de groeiende gegevensstromen via verschillende toepassingen eenvoudig kunnen beheren.

De nieuwe Synology DiskStation DS1019+

Synology introduceert DiskStation DS1019+

Synology heeft de nieuwe DiskStation DS1019+ aan het assortiment toegevoegd, een NAS-bureaumodel met vijf sleuven. Deze NAS is speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven en IT-liefhebbers.

Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

Zo op het eerste gezicht heeft thuisautomatisering niet heel veel met high end te maken. Tot u zich bedenkt dat bijvoorbeeld DigitalSTROM ook samenwerkt met B&O.

YouTube Music afspeelbaar op Sonos speakers

YouTube Music afspeelbaar op Sonos speakers

De vorig jaar gelanceerde muziekdienst YouTube Music is per direct beschikbaar op alle Sonos luidsprekers, streamen maar dus!

De nieuwe SDV 3100 HV van T+A

Nieuwe aanwas voor T+A HV-serie producten

Eerder dan verwacht brengt T+A een drietal nieuwe producten die onder de HV-serie vallen uit: een tweetal reference streaming DAC’s en een SACD-speler.

Distributeur Viertron laat weten dat de nieuwe Ziggo Connectbox (Arris TG2492) problemen geeft in combinatie met de Pakedge RE-2 router

Nieuwe Ziggo Connectbox geeft soms problemen

Distributeur Viertron laat weten dat de nieuwe Ziggo Connectbox (Arris TG2492) problemen geeft in combinatie met de Pakedge RE-2 router. Even opletten dus!

Maak uw eigen streaming muziekspeler met Volumio

Maak uw eigen streaming muziekspeler met Volumio

Dat goed niet altijd duur hoeft te zijn bewijst het softwarepakket Volumio, waarmee u bijvoorbeeld van een Raspberry Pi een muziekspeler maakt.

Sonos Event

Sonos lanceert nieuwe AMP, in-wall speakers en meer

Enkele weken geleden werden wij uitgenodigd voor een demonstratie bij Sonos in Amsterdam. Sonos heeft nieuws. Nieuwe speakers, een nieuwe versterker en nieuwe innovaties. Wij worden op 5 februari om 09:00 uur verwacht in hartje Amsterdam. Vroeg in de ochtend worstelen wij ons door de files. Wat voor leuks zou Sonos in petto hebben?

Tidal Masters nu te beluisteren op Android

Tidal Masters nu te beluisteren op Android

Tidal heeft zijn Masters (MQA)-kwaliteit beschikbaar gemaakt voor Android-apparaten. Zo luistert u voortaan ook onderweg naar (nagenoeg) ongecomprimeerd geluid.