web analytics

Nieuws - Streaming Audio

Deezer

Deezer brengt app voor 360 Reality Audio Format uit

Deezer heeft een aparte app voor het nieuwe 360 Reality Audio Format van Sony uitgebracht. Daarmee kunt u putten uit een – volgens Sony – beloofd ‘startpakket’ van 1000 tracks.

Meten aan de Silent Angel Bonn N8

Doe mee met de Alpha Switch Test!

Zoals je wellicht weet, zijn we bezig met het testen van de mogelijke invloed van een audiofiele switch. Is er een verschil? Zo ja: hoe zou dat kunnen? Testen gaat op twee manieren: meten en luisteren. We hebben al wat metingen, maar nu is het tijd voor luisteren. En dat doen we graag samen met […]

slimme speakers

Crashende en spionerende slimme speakers

De slimme speakers van Google hebben een probleempje. Een deel van de Home’s werkt niet meer na een onlangs uitgerolde update en reageert nergens meer op.

Linn

Linn Series 3 luxe streaming luidspreker

Linn heeft z’n eerste streaming multiroom speaker uitgebracht. De Series 3 beschikt over alles wat nodig is.

Primare

Primare Prisma NP5 compacte netwerkspeler

De nieuwe Primare Prisma NP5 is een netwerkspeler bedoeld om eenvoudig te integreren in iedere bestaande hifi-installatie. Uw installatie is direct bij de tijd.

Bryston

Bryston BDA-3.14 streamer, DAC en digital pre

Bryston heeft de nieuwe BDA-3.14 uitgebracht, deze voegt streamen via de ingebouwde Raspberry Pi toe ten opzichte van de ‘standaard’ BDA-3.

Amazon

Amazon lanceert Music HD, hi-res voor de massa

Amazon heeft Music HD gelanceerd, vooralsnog alleen in de VS, het VK, Duitsland en Japan. De prijs ligt onder die van Tidal en Qobuz, dus dat is alvast meegenomen.

x-odos

x-odos samen met Avantgarde Acoustic & Daudio op XFI

x-odos gaat – zo meldt distributeur YN-Audio – samen met Avantgarde Acoustic & Daudio ‘een waar feestje bouwen’ op de XFI show in Veldhoven.

Burmester

Burmester integreert Idagio, goed nieuws voor klassiekliefhebbers

Als u van klassieke muziek houdt, dan heeft Burmester goed nieuws voor u. Per direct is de klassieke muziekdient Idagio in de Musiccenter-app van de fabrikant geïntegreerd.

Meridian

Meridian 210 streamer: compact en veelzijdig

De nieuwe Meridian 210 streamer is een veelzijdig apparaat dat tegelijkertijd maar weinig ruimte in beslag neemt. DLNA, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth: het kan allemaal.

5G

5G, wat moet je ermee?

5G is hét buzzwoord als het gaat om razendsnelle mobiele communicatie momenteel. Het klinkt ook allemaal heel mooi, maar hebben we het ooit nodig?

Weiss

Weiss presenteert DSP501 en DSP502

Het Zwitserse Weiss heeft de DSP501 en DSP502 uitgebracht. Het zijn beide streamers, maar deze keer zonder ingebouwde DAC.