web analytics

Nieuws - Streaming Audio

x-odos

x-odos samen met Avantgarde Acoustic & Daudio op XFI

x-odos gaat – zo meldt distributeur YN-Audio – samen met Avantgarde Acoustic & Daudio ‘een waar feestje bouwen’ op de XFI show in Veldhoven.

Burmester

Burmester integreert Idagio, goed nieuws voor klassiekliefhebbers

Als u van klassieke muziek houdt, dan heeft Burmester goed nieuws voor u. Per direct is de klassieke muziekdient Idagio in de Musiccenter-app van de fabrikant geïntegreerd.

Meridian

Meridian 210 streamer: compact en veelzijdig

De nieuwe Meridian 210 streamer is een veelzijdig apparaat dat tegelijkertijd maar weinig ruimte in beslag neemt. DLNA, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth: het kan allemaal.

5G

5G, wat moet je ermee?

5G is hét buzzwoord als het gaat om razendsnelle mobiele communicatie momenteel. Het klinkt ook allemaal heel mooi, maar hebben we het ooit nodig?

Weiss

Weiss presenteert DSP501 en DSP502

Het Zwitserse Weiss heeft de DSP501 en DSP502 uitgebracht. Het zijn beide streamers, maar deze keer zonder ingebouwde DAC.

Sonos

Gelekt: Sonos komt waarschijnlijk met Bluetooth-speaker

Volgens de tamelijk overtuigende geruchten komt Sonos begin september met een Bluetooth-speaker uit. En dat betekent misschien ook onderweg luisteren!

Naim

Naim pakt uit met Mu-so Qb 2nd Generation draadloze speaker

Naim Audio, de Britse Hi-Fi specialist presenteert de 2e generatie van haar succesvolle en meervoudig award winnende Mu-so Qb draadloze luidspreker.

Aurender

Aurender A30 streamer, server, DAC, ripper en meer

Aurender heeft de nieuwe duizendpoot A30 uitgebracht. Het is een muziekserver, streamer, ripper, DAC, hoofdtelefoonversterker en meer in één apparaat.

Aurender

Aurender A100: muziekerver- en speler met DAC

De nieuwe Aurender A100 is een netwerk muziekserver- annex speler met ingebouwde DAC, 2 TB harde schijf en 120 GB SSD.

Stack Audio

Stack Audio presenteert nieuwe USB streamer

Het Britse Stack Audio brengt een nieuwe USB muziekstreamer in de vorm van de LINK uit. Voeg streaming toe aan bestaande installaties.

MQA

MQA nu ook in China beschikbaar via Xiami

MQA breidt zich uit naar China. Daar komt het beschikbaar via de Xiami streaming service van de welbekende retailer Alibaba.

Roon

Rippen met Roon Nucleus na firmware-update

Voor zowel de Roon Nucleus als de Nucleus+ is een nieuwe firmware-update verschenen. Highlight daarvan is dat u met beide apparaten nu ook cd’s kunt rippen.