web analytics

Nieuws - Streaming Audio

B&W

B&W lanceert Music app

B&W (ofwel Bowers & Wilkins) heeft een nieuwe Music-app voor z’n Formation-platform uitgebracht. Met daarin duidelijk meer streamingdiensten.

Primephonic

Primephonic komt met Maestro luistergidsen

Klassieke muziek luisteren vereist enige begeleiding, wilt u het ‘goed’ doen tenminste. De nieuwe gidsen van Primephonic komen daarbij van pas.

Roon

Roon 1.8 wordt een totale makeover

Roon 1.8 staat op springen, de makers beloven dat het een grote upgrade wordt die veel veranderingen met zich meebrengt.

Synology

Synology nieuwe RackStation-apparaten voor high-end opslag

Synology presenteert nieuwe RackStation-serie en harde schijven HAT5300, ontworpen voor bedrijven die topprestaties nodig hebben.

Citech

Citech HiFi Rose RS150, streamer en DAC ineen

De HiFi Rose RS150 van het Zuid-Koreaanse Citech is een streamer en DAC ineen, met een opvallend groot (en breed) aanraakscherm aan de voorkant.

Live Switch Test – Cisco – Paul Pang – NuPrime – English Electric – SOtM

Het is weer zover! Na een pauze van een maandje hebben we weer een prachtige Live Test voor u. Zondag om 10:30 gaan we live zes switches testen. En we doen hem weer eens in onze eigen luisterruimte (in verband met infrastructuur). 

Synology

Synology presenteert RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven.

Roberts

Roberts Stream94i Plus Smart Radio

U kunt maar niet kiezen tussen de aloude analoge FM-band, DAB+, streaming muziekdiensten, online radio of uw eigen muziekcollectie op de NAS? Roberts biedt uitkomst.

Einde Apple HomePod in zicht?

Naar het schijnt stopt Apple tijdelijk met de productie en/of ontwikkeling van de HomePod-speakers. Het lijkt niet te lukken om de Grote Namen op het gebied van slimme speakers bij te benen.

Synology

Synology kondigt krachtpatser DS1821+ aan

Synology heeft vandaag zijn nieuwste NAS met 8 sleuven gepresenteerd: de DS1821+, ontworpen voor gegevensbeheer en -opslag met hoge capaciteit en sterke prestaties.

Spotify

Spotify lanceert app voor Apple Watch

Met de nieuwe Spotify app voor de Apple Watch series 3 of later kunt u nu zonder iPhone stand-alone streamen rechtstreeks van het kiene klokje.

Grimm Audio

Grimm Audio rolt nieuwe firmware voor MU1 uit

Hebt u een Grimm Audio MU1 streamer (hoewel die benaming een beetje een understatement is), dan staat er een mooie update klaar voor het systeem.