web analytics

Nieuws - Soundbar

Bluesound

Bluesound Pulse Soundbar+ met Atmos

De nieuwe Pulse Soundbar+ van Bluesound beschikt over Dolby Atmos en de gloednieuwe BluOST streamingmodule met 8 keer meer rekenkracht dan z’n voorganger.

Teufel

Teufel introduceert volledig herziene CINEBAR 11

De populairste soundbar van Teufel verschijnt vandaag in een compleet herziene versie. Betere prestaties en de optie tot uitbreiding naar surround.

JBL

JBL presenteert Bar 5.0 voor bioscoopgeluid

JBL heeft de nieuwe Bar 5.0 uitgebracht, een soundbar met onder meer virtueel Dolby Atmos aan boord voor een onderdompelende geluidservaring.

Denon

Denon Home Soundbar 550 Met Dolby Atmos

De nieuwe Denon Home Soundbar 550 is voorzien van Dolby Atmos, DTS:X en HEOS Built-in voor mooie 3D-bioscoopervaringen met een compact soundbardesign.

Definitive Technology

Definitive Technology Studio 3D Mini soundbar

Definitive Technology Studio 3D Mini soundbar is heerlijk compact, maar beschikt wel over Dolby Atmos. Een stevig laag wordt verzorgd door een losse subwoofer.

Nubert

Nubert nuPro AS-3500 soundbar

Nubert heeft de nieuwe nuPro AS-3500 soundbar uitgebracht. Hij past precies tussen de al eerder verschenen nuBox AS-225 en nuPro XS-7500.

Bose

Bose TV Speaker, soundbar zonder gedoe

Bose heeft een betaalbare en eenvoudig in het gebruik zijnde soundbar uitgebracht: de Bose TV Speaker.

Denon

Denon kondigt 2.1 soundbar met Google Chromecast aan

Denon heeft z’n eerste soundbar met geïntegreerde Google Chromecast aangekondigd: de Denon DHT-S416.

Philips

Philips televisies krijgen DTS Play-Fi

Goed nieuws voor een ieder in het bezit van een (enigszins recente) Philips televisie: via een update krijgt u DTS Play-Fi.

Polk Audio

Polk Audio presenteert MagniFi-soundbarserie

Polk Audio laat weten een nieuwe soundbar in ‘t assortiment te hebben: de MagniFi 2, een toevoeging aan de gelijknamige serie.

Polk Audio

Polk Audio Signa S3 soundbar met Chromecast

Polk Audio heeft de Signa 3 soundbar toegevoegd aan de Sigmna-serie. Slank en veelzijdig, inclusief ingebouwde Chromecast-mogelijkheden.

LG

LG soundbars met Dolby Atmos en Meridian Audio

LG heeft z’n nieuwe lijn van soundbars voor 2020 uitgebracht. Ze hebben (bijna) allemaal Dolby Atmos aan boord en ook Meridian Audio-technologie.