web analytics

Nieuws - Shows

IFA

IFA 2020 gaat door, maar wel gelimiteerd

De IFA in Berlijn gaat – tegen de algehele verwachting in – toch als fysieke beurs door, maar wel in stevig gekortwiekte vorm.

IFA

IFA, maar dan anders dit jaar

De corona-crisis hakt er goed in bij organisatoren van grote evenementen en expo’s. Zo kan ook de IFA dit jaar geen doorgang vinden op de reguliere manier.

Rhapsody Show 14 maart verzet naar 2 mei

Het is héél jammer, maar ook begrijpelijk. Rhapsody Audio in Hilversum heeft zijn show van 14 maart aanstaande verzet naar 2 mei. Even 6 weekjes wachten dus. De reden is doodeenvoudig het Corona-virus. Het team van Rhapsody wilde niet het risoco lopen én wilde graag mensen beschermen tegen dit vervelende virus. 

High End München

High End München afgelast

De High End München is afgelast, is zojuist bekend geworden. De oorzaak is het coronavirus, veiligheid voor alles

Interessant om te bezoeken op de Audio Show Alkmaar

Nog een paar exposanten die het bezoeken waard zijn op de Audio Show Alkmaar, die dit weekend wordt gehouden in het welbekende AZ (AFAS) Stadion te Alkmaar.

Audio Show Alkmaar

Connect2Multimedia met demo looptijdcorrectie op Audio Show Alkmaar

Interesse in een interessante technische demo? Loop dan zeker even langs bij Connect2Multimedia op de Audio Show Alkmaar komend weekend en leer alles over looptijdcorrectie.

Audio Show Alkmaar

Driade met Ayon en Bryston op de Audio Show Alkmaar

Driade staat met Ayon en Bryston op de Audio Show Alkmaar, die komend weekend plaatsvindt. Tijd dus om uw weekend te plannen, zouden we zeggen!

Audio Show Alkmaar

Daudio op Audio Show Alkmaar met YN-Audio en Purecable

Komend weekend laat Daudio op de Audio Show Alkmaar drie verschillende sets horen in samenwerking met YN-audio en Purecable. Luister en vergelijk zelf!

Vette show bij Listening Matters – Den Haag

Listening Matters is de nieuwe high-end audio winkel in Den Haag. Hoewel nieuw, is het adres vertrouwd. Namelijk in het pand waar eerst Chattelin te vinden was. Om de nieuwe winkel vrolijk te openen is er een dikke show. The Ultimate System Show. Wanneer? 22-02-2020… Gaan!

High End München

High End München razendsnel volgeboekt met exposanten

De High End München – dit jaar gehouden van 14 tot en met 17 mei – blijft stijgen in populariteit. Dit jaar was het maximaal aantal exposanten al een maand voor de deadline bereikt.

Audio Show Alkmaar

Audio Show Alkmaar: eind deze maand is het zover

Voor zaterdag 29 februari en zondag 1 maart staat de Audio Show Alkmaar weer op het programma. Geniet in het AZ Stadion van een overdaad aan high-end muzikaal genot!

Expo’s

Expo’s en coronavirussen, let op wijzigingen

Momenteel speelt het probleem van het beruchte coronavirus nog niet zo heel erg in onze contreien, maar hou websites van expo’s in de gaten.