web analytics

Nieuws - Overig

Ondernemers zijn net mensen

‘Ondernemers zijn net mensen’ met Anthony Donner

Dutch DJs ondernemer Anthony Donner geïnterviewd voor en fotograaf van ‘Ondernemers zijn net mensen’ boek – 50 top ondernemers delen hun verhaal met auteur Cor de Graag.

Sound United

Sound United rondt de overname van Bowers & Wilkins af

Sound United LLC laat weten dat het de overname van Bowers & Wilkins heeft afgerond. Het merk komt nu samen onder één paraplu met een reeks aan bekenden.

Bob Stuart

Bob Stuart krijgt medaille voor z’n werk

Bob Stuart – bekend als onder meer bedenker van MQA en oprichter van Meridian – heeft een prestigieuze onderscheiding in de wacht gesleept.

Advance Paris

Advance Paris WTX-1100 24 bit Bluetooth-adapter

Het Franse Advance Paris heeft de nieuwe WTX-1100 uitgebracht, een Bluetooth-adapter met 24-bits resolutie voor de beste draadloze geluidskwaliteit.

cassette

Doorbraak cassette in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk zijn de eerste helft van dit jaar al bijna 65.000 cassettebandjes verkocht, wat een enorme hausse aan retro-liefde op dit vlak laat zien. Is ook de cassette nu aan een opmars bezig?

Ruark

Ruark R3: CD, streaming en radio in één kast

Altijd handig, deze Ruark R3. U luistert ermee naar de radio, maar streamt er net zo makkelijk muziek mee. Of luister (weer) eens naar die aloude cd!

Manley Labs

Manley Labs regenboogversie Massive

Manley Labs heeft de Massive Pride uitgebracht, een regenboogversie van de op buizen gebaseerde stereo equalizer.

GeerFab

GeerFab D.BOB DSD-D/D-omzetter

Hebt u een universele speler staan die ook met SACD’s overweg kan, dan maakt de GeerFab D.BOB het daarvan afkomstige DSD-signaal extern beschikbaar.

Metaxas And Sins

Metaxas And Sins Papillon 15″ studio-bandrecorder

Metaxas And Sins heeft een nieuwe en oogstrelende studio-bandrecorder uitgebracht. De high-end Papillon is een kunstwerk op zich.

Sonos

Sonos en Google in patentruzie verwikkeld

Sonos en Google zijn bepaald geen dikke vrienden meer, want in een dikke patentruzie verwikkeld. Afwachten dus wat voor gevolgen dat gaat hebben.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen werkt samen met Microsoft aan Xbox audio

Bang & Olufsen heeft laten weten samen te werken met Microsoft aan een ‘high end audio’-voorstel voor de Xbox gameconsole. Wat precies is nog niet duidelijk.

SEPEA Audio

SEPEA Audio brengt Stellavox PRO TD9 opnieuw uit

De Stellavox PRO TD9 bandrecorder is een legende in de audiowereld, die nu weer opnieuw in productie is gegaan bij het Slowaakse SEPEA Audio.