web analytics

Nieuws - Muziek

Erzetich

Erzetich laat u kennismaken met indie muziek

Erzetich is een fabrikant van audio-hardware die deze keer een extraatje in de aanbieding heeft: een cd bomvol tracks van onafhankelijke muzikanten.

Pro-Ject

Pro-Ject brengt album op vinyl en band uit

Pro-Ject staat natuurlijk bekend om zijn draaitafels. Maar wil daarbij nu ook voor content zorgen, getuige het nieuw uitgebrachte album 7Ray: Jazzy Zoetrope.

vinylshop

Jaarbeurs krijgt grootste vinylshop van Nederland

Meer dan 40.000 LP’s en singles worden tentoongesteld en verkocht in de Jaarbeurs, alwaar van 26 tot en met 30 december de grootste vinylshop van Nederland is te vinden.

Top 2000 online café

NTR, NPO Radio 2 en Q42 lanceren Top 2000 online café

Fans van de Top 2000 kunnen hun muzikale hart ophalen in een interactieve versie van het Top 2000 online café.

The Beatles

The Beatles: The Singles Collection gelimiteerde verzamelset

De Ware Fan van de Beatles verzamelt natuurlijk alles van zijn of haar geliefde band, en daar hoort de op springen staande The Beatles: The Singles Collection vanzelfsprekend bij.

013

013 Poppodium en Royal Swinkels Family Brewers

Het Tilburgse poppodium 013 heeft een samenwerkingscontract met Swinkels Family Brewers getekend. En hoewel niet onbelangrijk, maar het is meer dan een biertje erbij.

Spotify

Spotify voor nieuwe gebruikers 3 maanden gratis

Spotify heeft een nieuwe kennismakingsaanbieding permanent ingevoerd. Iedere nieuwe gebruiker kan 3 maanden lang kosteloos gebruik maken van de dienst.

Elvis

The Elvis All-Star Tribute Special op NPO 3

NPO 3 zendt komende zaterdag 10 augustus 2019 om 22.10 uur de NBC documentaire The Elvis All-Start Tribute uit, rondom de iconische televisiegebeurtenis uit 1968.

Beastie Boys

Beastie Boys brengen nieuwe 3-inch plaat uit

Gek op vinyl én gek op rariteiten? Check dan zeker even de gloednieuwe 3-inch plaat van de Beastie Boys!

Tims ^ tent

Roxeanne Hazes in Tims ^ tent van de VPRO

Altijd aardig om een artiest beter te leren kennen is een meer diepgravende blik op zijn of haar achtergrond. En waar kan dat beter dan in Tims ^ tent?

Telemann

Ralph Rousseau neemt Gamba Fantasies Telemann op

De Utrechter Ralph Rousseau Meulenbroeks neemt Gamba Fantasies Telemann op, in full surround met high-end apparatuur van oner meer KEF en Hegel.

Buma/Stemra

Buma/Stemra keert recordbedrag uit aan leden

Buma/Stemra heeft in 2018 ruim 180 miljoen euro uitgekeerd aan muziekauteurs- en uitgevers, een stijging van ruim 10 miljoen euro ten opzichte van 2017.