web analytics

Nieuws - Multiroom Audio

Apple

Apple HomePod krijgt lossless audio

In de meest recente beta-versie van de firmware voor de Apple HomePod blijkt een optie aanwezig om lossless audio in te schakelen.

Belkin

Belkin Soundform Connect AirPlay 2 module

Met de nieuwe Soundform Connect van Belkin maakt u van elke actieve speaker of versterker een AirPlay 2-capabel examplaar. Handig!

Audio Pro

Audio Pro Lemon Addon T3+ limited edition

Audio Pro heeft een gelimiteerde versie van de Addon T3+ uitgebracht, de Lemon. Knalgeel, zoals de naam wellicht al een beetje doet vermoeden.

Apple

Apple stopt met ‘grote’ HomePod

De kogel is door de kerk: Apple stopt met de originele HomePod-speaker. Ooit geroemd om z’n geluidskwaliteit is het nu toch over en uit.

Yamaha

Yamaha MusicCast krijgt Amazon Music HD

Yamaha heeft z’n eigen multiroom-ecosysteem onder de naam MusicCast. Een klaarstaande update voor apparatuur die het protocol ondersteunt voegt Amazon Music HD toe.

Apple

Apple HomePod mini: klein en betaalbaar

Toen Apple’s HomePod voor ‘t eerst op de markt verscheen, waren critici niet heel happy met de prijs. De mini is het antwoord van de fabrikant.

Teufel

Teufel presenteert MOTIV GO Bluetoothspeaker

De nieuwe stereoluidspreker MOTIV GO van Teufel is spatwaterdicht conform de IPX5-norm en dus kan deze luxe speaker ook probleemloos in de keuken en badkamer worden gebruikt.

Harman Kardon

Harman Kardon Citation 200 portable speakers

Harman Kardon heeft de Citation 200 portable speakers (bijna) geïntroduceerd. Voorzien van een oplaadbare batterij, dus overal mee naartoe te nemen.

Arcam

Arcam presenteert z’n eerste muziekstreamer: Arcam ST60

Arcam heeft z’n allereerste muziekstreamer onthuld. De Arcam ST60 moet volgens de fabrikant aan alle eisen van de moderne streaming-eisen voldoen.

Denon

Denon Home biedt nu Placement EQ

Dankzij de nieuwste HEOS-app en firmware-update profiteren gebruikers van Denon Home nu van een nog betere ervaring dankzij Placement EQ.

Live Multitest instap streamers – Sonos, Bluesound, Yamaha

Komende zaterdag om 10:00 gaan we aan de slag met drie compacte en betaalbare streamers. Dit omdat we bijzonder veel vragen krijgen over streamers in deze klasse. We hebben de gloednieuwe Sonos Port, de Yamaha WXC50 en de Bluesound Node 2i. Wellicht zetten we er nog een Metrum Acoustics Baby Ambre naast ter referentie. 

Live Stream Multitest – Sonos, Bluesound, Yamaha

Het is weer de tijd van de maand; een live stream multitest. Deze keer: instap streamers! We zetten de nieuwe Sonos Port naast de Bluesound Node 2i en de Yamaha WXC-50. Helaas geen HEOS, want er komt een nieuwe ‘link’ aan én de voorraad van Marantz en Denon is problematisch. Wellicht krijgen we nog een […]