web analytics

Nieuws - Multiroom Audio

Apple

Apple neemt oud-HomePod-ontwikkelaar aan

Apple heeft de oud-audio-technicus Afrooz Family opnieuw aangenomen, naar verluidt om de software van de HomePod te verbeteren.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe generatie Zeppelin

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins lanceert vandaag de draadloze Zeppelin, voorzien van met beter geluid, een mooier uiterlijk en slimme functies.

IKEA

IKEA presenteert nieuwe Symfonisk lamp

IKEA en partner Sonos hebben de alweer tweede generatie van de Symfonisk lamp-speaker aangekondigd, met diverse combineermogelijkheden.

Sonos

Sonos verhoogt prijzen diverse speakers

Sonos heeft de prijzen van diverse van z’n speakers verhoogd, flink verhoogd zelfs in sommige gevallen. Waarom?

Apple

Apple HomePod krijgt lossless audio

In de meest recente beta-versie van de firmware voor de Apple HomePod blijkt een optie aanwezig om lossless audio in te schakelen.

Belkin

Belkin Soundform Connect AirPlay 2 module

Met de nieuwe Soundform Connect van Belkin maakt u van elke actieve speaker of versterker een AirPlay 2-capabel examplaar. Handig!

Audio Pro

Audio Pro Lemon Addon T3+ limited edition

Audio Pro heeft een gelimiteerde versie van de Addon T3+ uitgebracht, de Lemon. Knalgeel, zoals de naam wellicht al een beetje doet vermoeden.

Apple

Apple stopt met ‘grote’ HomePod

De kogel is door de kerk: Apple stopt met de originele HomePod-speaker. Ooit geroemd om z’n geluidskwaliteit is het nu toch over en uit.

Yamaha

Yamaha MusicCast krijgt Amazon Music HD

Yamaha heeft z’n eigen multiroom-ecosysteem onder de naam MusicCast. Een klaarstaande update voor apparatuur die het protocol ondersteunt voegt Amazon Music HD toe.

Apple

Apple HomePod mini: klein en betaalbaar

Toen Apple’s HomePod voor ‘t eerst op de markt verscheen, waren critici niet heel happy met de prijs. De mini is het antwoord van de fabrikant.

Teufel

Teufel presenteert MOTIV GO Bluetoothspeaker

De nieuwe stereoluidspreker MOTIV GO van Teufel is spatwaterdicht conform de IPX5-norm en dus kan deze luxe speaker ook probleemloos in de keuken en badkamer worden gebruikt.

Harman Kardon

Harman Kardon Citation 200 portable speakers

Harman Kardon heeft de Citation 200 portable speakers (bijna) geïntroduceerd. Voorzien van een oplaadbare batterij, dus overal mee naartoe te nemen.