web analytics

Nieuws - Personal Audio

Sony

Sony brengt update voor WF-1000XM3 uit

Sony heeft een firmware-update voor de WF-1000XM3 draadloze in-ears uitgebracht. Na installeren daarvan beschikt de gebruiker ervan over diverse nieuwe features.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins presenteert PI4 in-ears met ANC

Bowers & Wilkins heeft een nieuwe draadloze in-ear uitgebracht, gewapend met active noise cancelling voor lekker rustig luisteren in meer lawaaiige omgevingen.

Erzetich

Erzetich presenteert Thalia hoofdtelefoon

De nog jonge Sloveense fabrikant Erzetich heeft een nieuwe voor portable gebruik bedoelde hoofdtelefoon uitgebracht: de Thalia.

Saxx Audio

Saxx Audio presenteert speaker met starthulp

Soms kom je toch wel heel aparte audio-apparatuur tegen, zoals deze Saxx Audio DreamWave Survivor. Is niet alleen een speaker maar ook een starthulp…

Sangean

Sangean PR-D17: radio voor visueel gehandicapten

Best een slim idee van Sangean: een radio speciaal bedoeld voor visueel gehandicapten. De nieuwe PR-D17 beschikt onder meer over spraak die helpt bij de bediening.

Sony

Sony SRS-WS1: speakers om je nek

Sony heeft de SRS-WS1 nekband-speakers in de VS uitgebracht. Het geluid zit vlakbij uw oren en u hoort niet alleen het geluid, maar voelt het ook.

Roon

Roon Valence: superslimme clouddatabase

Roon presenteert Valence, een techniek gebaseerd op een volgens de ontwikkelaar ‘gigantische’ clouddatabase.

Zorloo

Zorloo Ztella ultracompacte USB-C DAC met MQA

De beoogde Zorloo Ztella is een ultracompacte USB-DAC, volledig verwerkt in en kabel. Hij lijkt – qua afmetingen – erg op Apple’s audio-adapter.

Wharfedale

Wharfedale presenteert WPod draadloze in-ears

Ook Wharfedale ziet het potentieel van écht draadloze in-ears, en komt met de WPod, waar inderdaad geen draadje aan te ontdekken valt.

Bose

Bose 700 heeft probleem met loslatende verf

De gloednieuwe Bose 700 – toch wel het vlaggenschip van dat merk – heeft een probleem in de vorm van loslatende verf, zo ontdekte het Duitse LikeHifi.

Apple

Apple presenteert AirPods Pro met NC

Apple heeft de nieuwe AirPods Pro echt draadloze in-ears uitgebracht, voorzien van actieve lawaai-onderdrukking. Ofwel: geniet zonder storende omgevingsgeluiden.

Master & Dynamic

Master & Dynamic MW07 GO echt draadloze in-ears

Master & Dynamic heeft de MW07 GO volledig draadloze in-ears uitgebracht. Bedoeld voor actievelingen.