web analytics

Nieuws - Personal Audio

Dali

Dali brengt voor ‘t eerst hoofdtelefoons uit

De Deense fabrikant Dali brengt voor het eerst in z’n 35-jarige bestaan hoofdtelefoons uit. Het betreffen beide draadloze over-ear exemplaren.

Audio Technica

Audio Technica levert in-ears met 15 uur speeltijd

Audio Technica heeft de ATH-CKS5TW écht draadloze in-ears uitgebracht, die maar liefst tot 15 uur spelen op een volle acculading. Who needs a stopcontact?

Philips

Philips lanceert draadloze hoofdtelefoon PH805 met NC

TP Vision brengt een noise cancelling Philips-koptelefoon uit ‘met high-end specificaties voor een mid-range prijs’: de PH805.

Astell&Kern

Astell&Kern Kann Cube en SP2000 naar Benelux

Goed nieuws voor een ieder die ook onderweg van een uitstekende geluidskwaliteit wil genieten: Astell&Kern brengt zowel de Kann Cube als de SP2000 in de Benelux uit.

Bose

Bose Portable Home Speaker voor onderweg

De nieuwe Bose Portable Home Speaker heeft alvast een handig handgreep om ‘m net als een emmertje met u mee te nemen.

Audeze

Audeze kondigt LCD-i3 in-ear aan

De Audeze LCD-i3 is de opvolger van de iSINE 20 en tegelijkertijd het kleine broertje (of zusje zo u wilt) van de LCD-i4.

AKG

AKG presenteert nieuwe hoofdtelefoons K361 en K371

AKG heeft een nieuw hoofdtelefoonduo aan zijn assortiment toegevoegd. De K361 en K371 zijn gesloten exemplaren, inzet als studio-, mobiel- of thuis-exemplaar: het kan allemaal.

Bose

Bose presenteert Noise Cancelling Headphones 700

Bose heeft een nieuwe hoofdtelefoon uitgebracht, de Noise Cancelling Headphones 700. Met – inderdaad zoals de naam al doet vermoeden – NC aan boord.

Hama

Hama brengt drietal nieuwe hoofdtelefoons uit

Hama introduceert op de nakende IFA in Berlijn een drietal nieuwe hoofdtelefoons (of beter: een combi van over- en in-ears). Allen voorzien van connectiviteit met een slimme assistent.

Panasonic

Panasonic presenteert HD610N hoofdtelefoon met NC

De nieuwe Panasonic HD610N volgt de trend betreffende noise cancelling (NC), daarnaast is de al even trendy spraaksturing via Google Assistant mogelijk.

Sennheiser

Sennheiser presenteert high-end draadloze in-ear IE 80S BT

Sennheiser brengt z’n eerste draadloze in-ear hoofdtelefoon uit. De IE 80S BT borduurt voort op de populaire IE 80S en beschikt onder meer over aptX HD.

Soul Electronics

Soul Electronics ST-XX, zeer betaalbare echt draadloze in-ears

Het Amerikaanse Soul Electronics biedt de echt draadloze in-ear ST-XX aan voor een wel heel scherpe prijs. Het zal geen high-end zijn, maar wel praktisch voor erbij.