web analytics

Nieuws - Luidsprekers

Zuma

Zuma Lumisonic, lichtende plafondspeaker

De nieuwe Zuma Lumisonic is een speaker ontworpen door de B&W-techneut die ook tekende voor de Nautilus van dat laatstgenoemde merk.

Lithe Audio

Lithe Audio WiSA-gecertificeerde Dolby Atmos plafondspeaker

Dolby Atmos is ‘t hoogtekanaal van een surroundsysteem, en dus is het geen gekke gedachte dat Lithe Audio een plafondspeaker voor dit doel heeft uitgebracht.

Veddan

Maak kennis met Veddan

Het Doetinchemse Veddan heeft een nieuwe gepatenteerde techniek ontwikkeld waarmee volgens eigen zeggen geluid zo natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven.

Focal

Focal presenteert 1000 Series in-wall speakers

De nieuwe Focal 1000 Series bestaat uit inbouwspeakers voorzien van instelbare drivers die naar de luisteraar gericht kunnen worden.

Bluesound

Bluesound voegt nieuwe surround instelling toe

De meest recente firmware-update van Bluesoud voegt een stereo surround-instelling toe aan de menu-instellingen van de Bluesound Soundbar en de Powernode.

Triangle

Triangle EMT7 inbouwluidspreker

Triangle heeft een nieuwe inbouwspeaker in het assortiment. De EMT7 is speciaal voor snelle en discrete inbouw ontworpen.

Sonos introduceert Sonos ARC soundbar

Na jáááren is het zover: er is bij Sonos een nieuw topmodel soundbar: de Sonos ARC. En nee: ARC staat niet voor audio-return-channel. Al heeft het die functionaliteit wel. ARC staat voor… ja: waar staat het eigenlijk voor. Boog? Maar dan net niet? Wie zal het zeggen. Laten we eens gaan kijken wat de Sonos […]

JBL

JBL presenteert HDI Serie luidsprekers

JBL heeft de nieuwe HDI Serie luidsprekers uitgebracht. Ze worden onder meer gekenmerkt door een ‘high definition wave guide’.