Nieuws - Live Multitest

U kunt Alpha Audio helpen!

Alpha Audio is er primair voor de lezers. We geven u graag het beste advies en hopen u te helpen met onze multitests en adviezen via e-mail en het forum. En dat willen we dolgraag blijven. Doen. En u kunt ons helpen. 

Live Stream Event – TAD – Perlisten – PMC – 25 september 2022 – 10:30

We hebben komende zondag – 25 september – 10:30 – weer een heerlijke livestream in de Artone studio’s. We gaan deze keer lekker los met drie beesten van vloerstaande speakers. De TAD Evolution Two kent u inmiddels wel van onze reviews en sample video’s. Daarnaast zetten we de nieuwe Perlisten S7t en de PMC Fact. 12.

Live Stream – Speaker ontkoppeling – Primacoustic – Isoacoustics – Townshend

Een gekke – maar belangrijke – deze keer! Wat is de invloed van speaker ontkoppeling? Zijn die spikes in de doos van de speaker prima, of is er écht winst te behalen met een paar degelijke ontkoppelaars? Wij gaan – LIVE – voor u drie typen ontkoppelingen testen: Isoacoustics, Townshend en Primacoustic. 

Live Stream Event – Drie bookshelfs van 1000 Euro per paar

Komende zondag – mooi weer of niet! – gaan we drie heerlijke bookshelfs testen: de Sonus Faber Lumina II, de ELAC UBR62 en de Focal Aria 906. We gaan niet gewoon plaatjes draaien… we gaan ze combineren met drie versterkers: de Nuprime IDA8, de Yamaha A-S2200 en de Pass Labs XP-12 met X150.8 (gewoon omdat […]

Live Stream Event – Digitaal VS Analoog – 27-02-2022 – 10:15 CET

Komende zondag is het zover! Dan gaan we live in de Artone Studio. Nu is elke stream al een feest, maar deze is wel érg bijzonder. We gaan digitaal en analoog eens écht vergelijken. En daarvoor hebben we samen met Artone en Tim Knol een héél bijzondere opname gemaakt: één digitaal én tegelijk op een […]

Live Stream Event – Analoog VS Digitaal – 27-02-2022 – 10:30 – Met Tim Knol

Analoog of Digitaal? Wat is beter? Is er wel een ‘beter’? Wij gaan het uitzoeken…! We gaan samen met Artone Studio een volledig analoge opname maken én tegelijkertijd ook een digitale master maken. In beide gevallen met absolute top-apparatuur. Kortom: dit wordt écht een bijzondere stream die u niet mag missen. 

Live Review interlinks – 250 – 350 Euro – 30 januari 2022 – 10:30

Hebben kabels een hoorbare invloed op de weergave? Zo ja: hoeveel? Zo nee… dan gaan we dat zondag zonder twijfel horen, want wij gaan vijf setjes voor u aansluiten en laten horen. Live. Alle kabels zitten in de prijsklasse rond de 250 – 350 euro per setje, per meter. Kortom: een nog betaalbare klasse; het […]

Live Test wireless speakers – KAD – Devialet – Buchardt – System Audio

Op zondag 9 januari 2022 is het weer zover! Dan gaan we weer live met een prachtige test van draadloze luidsprekers. En wel échte wireless speakers. De KAD K7, Devialet Phantom, System Audio 5.2 én de Buchardt A500. Supermodellen dus. We gaan weer streamen vanuit de Artone Studio. Kortom: spektakel! Mét – jawel… – Yung […]

Live Test – Wireless speakers – 9 januari 2022 – 10:30

Op zondag 9 januari 2022 is het weer zover! Dan gaan we weer live met een prachtige test van draadloze luidsprekers. En wel échte wireless speakers. De KAD K7, Devialet Phantom, System Audio 5.2 én de Buchardt A500. Supermodellen dus. We gaan weer streamen vanuit de Artone Studio. Kortom: spektakel! 

Live Test Power conditioners – Isotek – PliXir – Isol-8 – Yeti – 28 november – 10:30 CET

Het is weer zover! Zondag 28 november 2021 om 10:30 gaan we live om vier prachtige power conditioners te beluisteren. Samen met u! Oftewel: tune in en ga lekker met ons meeluisteren. 

Live Test power conditioners – zondag 28-11-2021 – 10:30

Het is weer zover! Zondag 28 november 2021 om 10:30 gaan we live om vier prachtige power conditioners te beluisteren. Samen met u! Oftewel: tune in en ga lekker met ons meeluisteren. 

Live power cable test 31 oktober – 10:30 @ Dutch Audio Event

Op 31 oktober 2021 gaan we op het Dutch Audio Event een test doen van vijf prachtige power cables. Live… met u… én online op Youtube. Kortom: bent u op het event, kom dan naar kamer 83 om mee te doen. Bent u niet op het event… check het dan op Youtube! 

Alpha Audio Live – 26 september 2021 – UK vs NL!

Het is weer zover! We gaan weer live voor u een paar prachtige systemen bekijken en beluisteren. Maar deze keer battelen de merken niet, maar zetten we landen naast elkaar. En ja: uw auteurs maken er natuurlijk wel een beetje een battle van. Om lekker af te trappen gaan we Nederland tegenover Engeland zetten. Van […]