web analytics

Nieuws - Live Multitest

Live Stream Triple Test – ATC – Grimm Audio – Dutch & Dutch

Komende zondag – 28-03-2021 – gaan we weer om 10:30 live met drie geweldige, actieve, luidsprekers. Deze keer de Grimm LS1a, de Dutch & Dutch 8C en de ATC SCM40A. Ja: dit trio is eerder op bezoek geweest, maar we hebben nu het speelveld gelijk gemaakt. Allemaal rond de 10.000 euro per paar. 

Live Stream test – Grimm – ATC – Dutch & Dutch

Komende zondag – 28-03-2021 – gaan we weer om 10:30 live met drie geweldige, actieve, luidsprekers. Deze keer de Grimm LS1a, de Dutch & Dutch 8C en de ATC SCM40A. Ja: dit trio is eerder op bezoek geweest, maar we hebben nu het speelveld gelijk gemaakt. Allemaal rond de 10.000 euro per paar. 

Live Multitest geïntegreerde versterkers

Het is weer zover! Deze zondag – 28-02-2021 om 10:30 CET – gaan we weer een aantal prachtige apparaten testen in de Artone Studio’s in Haarlem. Deze keer gaat het om geïntegreerde versterkers van tussen de 1000 en 1500 euro. Oftewel: een zeer interessante prijsklasse. 

Live Switch Test – Cisco – Paul Pang – NuPrime – English Electric – SOtM

Het is weer zover! Na een pauze van een maandje hebben we weer een prachtige Live Test voor u. Zondag om 10:30 gaan we live zes switches testen. En we doen hem weer eens in onze eigen luisterruimte (in verband met infrastructuur). 

Live Multitest – Vier prachtige vloerstaanders van 4000 euro

Yes! Het is tijd voor de tweede – laatste – ronde van de test van vloerstaande luidsprekers. De eerste ronde was een groot succes met de prachtige luidsprekers en live muziek. Ook deze ronde hebben we weer vier heerlijke speakers én live muziek. Dus: tune in op 20 december, 10:15!

Live Stream Multitest – Vloerstaande luidsprekers €4000 – deel 2

Het is tijd voor ronde twee van de grote speakertest! Ook deze test gaan we live doen in de Artone Studio’s. Mét livemuziek. Deze keer gaat Out of Skin ons weer voorzien van muzikaal vermaak. Kortom: wederom zonder meer de moeite waard om in te haken. We gaan er een feest van maken. 

Live Stream multitest vloerstaande luidsprekers 4000 euro

Deze zondag – 13 december 2020 – én volgende zondag gaan we in totaal acht prachtige vloerstaande luidsprekers beluisteren. Mét wederom livemuziek én een live-opname in de testlijst. Kortom: vanaf 10:15 wordt het weer een Alpha-feestje in de Artone Studio’s!

Live Tube Amp test mét live muziek

Zondag 29-11-2020 om 10:00 CET is het zo ver. De ‘megatest’ van tube-amps. Live op Youtube. Alles staat: de versterkers, de mooie Blumenhofers, de band – Out of Skin – én… een platenspeler. Jawel… we gaan deels Full Analog. Oftewel: Tube In… uh… Tune In!

Live massatest ‘Tube Amps’ – 29 november 2020

Het is weer zover! We gaan een ‘megatest’ live op Youtube doen. Deze keer: buizenversterkers! En we gaan het goed aanpakken. Dus met de juiste speaker, juiste bronnen, juiste set-up. We gaan die buizen laten ‘shinen’. En als klapper: als alles goed verloopt, vullen we de test aan met wat geweldige live-muziek! Oftewel: Tube In… […]

Live Multitest – High End Studio monitoren

Komende zondag – 1-11-2020, 10:00 CET is het weer zover: we gaan live voor u een paar prachtige luidsprekers onder handen nemen. In dit geval drie sets high-end studio monitoren: de Grimm LS1be, de ATC SCM100A en de Dutch&Dutch 8C. Marktleider op dit vlak – PMC – ziet helaas af van deelname. We hebben van […]

Live stream multitest – Tidal – Qobuz – Spotify – NAS – Vinyl – Tape

We testen regelmatig meerdere apparaten naast elkaar. Maar… hoe zit het met de online diensten én formaten? Wat zijn de verschillen tussen Spotify, Tidal, Qobuz en uw eigen flac- (of wav) files op uw NAS? En hoe vergelijkt zich dat met vinyl en tape? Wij gaan het komende zaterdag allemaal naast elkaar zetten! Dus… tune […]

Live Massatest versterkers -2500 euro

Komende zaterdag gaan we – als alles goed komt – acht versterkers onder handen nemen. Live op camera: met u! Het gaat om versterkers in de prijsklasse van 2500 euro. Natuurlijk zitten er weer een paar maffe modellen tussen!