web analytics

Nieuws - Live Multitest

Alpha Audio Live – 26 september 2021 – UK vs NL!

Het is weer zover! We gaan weer live voor u een paar prachtige systemen bekijken en beluisteren. Maar deze keer battelen de merken niet, maar zetten we landen naast elkaar. En ja: uw auteurs maken er natuurlijk wel een beetje een battle van. Om lekker af te trappen gaan we Nederland tegenover Engeland zetten. Van […]

Live Stream Event – Top D/A converters

Komende zondag – 30-05-2021 om 10:30 is het weer zover! We gaan met een serie top-dacs aan de slag. In de Artone Studio’s, mét live muziek. Kortom: feest! 

Live Stream Event – High End streamers

Komende zondag hebben we écht een heel bijzonder event voor u! Drie waanzinnig mooie streamers – met dacs – op een set Grimm LS1be. Het gaat om de MSB Discrete met dubbele voeding en render, NAIM ND555 + PS555 én de Grimm MU-1 via de Mola Mola Tambaqui. Veel mooier wordt het niet.

Live Stream Event – High End streamers – 9 mei 2021 – 10:30

We hebben weer een prachtige live stream voor u gepland staan. Op 9 mei 2021 om 10:30 gaan we starten met het beluisteren van drie ultra-hoogwaardige streamers: Naim ND555, Grimm MU-1 met Mola Mola en de prachtige MSB Discrete DAC met renderer module. Kortom: de crème de la crème. 

Live Stream Triple Test – ATC – Grimm Audio – Dutch & Dutch

Komende zondag – 28-03-2021 – gaan we weer om 10:30 live met drie geweldige, actieve, luidsprekers. Deze keer de Grimm LS1a, de Dutch & Dutch 8C en de ATC SCM40A. Ja: dit trio is eerder op bezoek geweest, maar we hebben nu het speelveld gelijk gemaakt. Allemaal rond de 10.000 euro per paar. 

Live Stream test – Grimm – ATC – Dutch & Dutch

Komende zondag – 28-03-2021 – gaan we weer om 10:30 live met drie geweldige, actieve, luidsprekers. Deze keer de Grimm LS1a, de Dutch & Dutch 8C en de ATC SCM40A. Ja: dit trio is eerder op bezoek geweest, maar we hebben nu het speelveld gelijk gemaakt. Allemaal rond de 10.000 euro per paar. 

Live Multitest geïntegreerde versterkers

Het is weer zover! Deze zondag – 28-02-2021 om 10:30 CET – gaan we weer een aantal prachtige apparaten testen in de Artone Studio’s in Haarlem. Deze keer gaat het om geïntegreerde versterkers van tussen de 1000 en 1500 euro. Oftewel: een zeer interessante prijsklasse. 

Live Switch Test – Cisco – Paul Pang – NuPrime – English Electric – SOtM

Het is weer zover! Na een pauze van een maandje hebben we weer een prachtige Live Test voor u. Zondag om 10:30 gaan we live zes switches testen. En we doen hem weer eens in onze eigen luisterruimte (in verband met infrastructuur). 

Live Multitest – Vier prachtige vloerstaanders van 4000 euro

Yes! Het is tijd voor de tweede – laatste – ronde van de test van vloerstaande luidsprekers. De eerste ronde was een groot succes met de prachtige luidsprekers en live muziek. Ook deze ronde hebben we weer vier heerlijke speakers én live muziek. Dus: tune in op 20 december, 10:15!

Live Stream Multitest – Vloerstaande luidsprekers €4000 – deel 2

Het is tijd voor ronde twee van de grote speakertest! Ook deze test gaan we live doen in de Artone Studio’s. Mét livemuziek. Deze keer gaat Out of Skin ons weer voorzien van muzikaal vermaak. Kortom: wederom zonder meer de moeite waard om in te haken. We gaan er een feest van maken. 

Live Stream multitest vloerstaande luidsprekers 4000 euro

Deze zondag – 13 december 2020 – én volgende zondag gaan we in totaal acht prachtige vloerstaande luidsprekers beluisteren. Mét wederom livemuziek én een live-opname in de testlijst. Kortom: vanaf 10:15 wordt het weer een Alpha-feestje in de Artone Studio’s!

Live Tube Amp test mét live muziek

Zondag 29-11-2020 om 10:00 CET is het zo ver. De ‘megatest’ van tube-amps. Live op Youtube. Alles staat: de versterkers, de mooie Blumenhofers, de band – Out of Skin – én… een platenspeler. Jawel… we gaan deels Full Analog. Oftewel: Tube In… uh… Tune In!