web analytics

Nieuws - In Ear

Marshall

Marshall Motif ANC in-ears

Marshall presenteert z’n eerste van ANC voorziene in-ears. Genieten in stilte dus, maar dan wel met het typische design van deze fabrikant.

Philips

Philips Fidelio T1 in-ears met ANC

TP Vison brengt Philips Fidelio-kwaliteit naar draadloze oordorpjes, in de vorm van de Fidelio T1. ANC staat paraat voor rustig luisteren, terwijl LDAC voor hires garant moet staan.

House of Marley

House of Marley Rebel echt draadloze in-ear

House of Marley brengt in samenwerking met Skip Marley – zanger en neef van Bob – de echt draadloze Rebel in-ear uit.

Logitech

Logitech Zone draadloze in-ears voor zakelijk gebruik

De nieuwe Logitech Zone in-ears zijn volledig draadloos en gecertificeerd voor gebruik met Zoom, Teams en Google Meet. Perfect voor zakelijk gebruik dus.

KEF

KEF introduceert ‘Charcoal Grey’ voor Mu3 earphone-collectie

Het Britse audiomerk KEF biedt een nieuwe kleurkeuze voor de echt draadloze Mu3 Noise Cancelling True Wireless in-ears, vanaf nu is ‘Charcoal Grey’ een optie.

Nothing

Nothing ear met active noise cancellation

Vandaag introduceert Nothing ear, draadloze oordopjes ‘met iconisch transparant design en premium gebruikservaring’. Inclusief laadcase die u in totaal 34+ uur stopcontactloos luisteren biedt.

QuietOn

QuietOn 3: slapen in stilte dankzij ANC

Het Finse QuietOn gebruikt ANC in QuietOn 3 puur en alleen voor ANC, zodat u kunt slapen in stilte (of het fanatieke geklus van de buren tijdens het werk naar de achtergrond kunt verdringen, bijvoorbeeld).

Beats

Beats Studio Buds in-ears

Beats – alweer een tijd met Apple als eigenaar – heeft de Studio Buds in-ears uitgebracht, voorzien van eigenlijk alles wat u zich maar kunt wensen.

Panasonic

Panasonic presenteert RZ-B100W in-ears

Panasonic heeft een nieuwe écht draadloze in-ear uitgebracht. En de nieuweling – bekend als RZ-B100W – valt onder meer op dankzij de lage prijs.

Amazon

Amazon Echo Buds 2nd Generation in-ears

Amazon brengt binnenkort een nieuwe versie van de Echo Buds in-ear uit. Echte draadloze exemplaren en ANC aan boord.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert True Wireless in-ears

Bowers & Wilkins komt met twee nieuwe draadloze in-ear headphones: de PI7 en PI5. En het betreft hier ook écht draadloze in-ears, geen gedoe met kabeltjes en (of) nekbandjes dus.

JBL

JBL Live PRO+ in-ear hoofdtelefoon

Oordopjes ofwel in-ears blijven mateloos populair, zeker als het ook nog eens echt volledig draadloze exemplaren zoals deze nieuwe van JBL zijn.