web analytics

Nieuws - Hoofdtelefoons

Teufel

Teufel REAL BLUE en REAL BLUE NC

Teufel presenteert de nieuwe versies van de populaire over-ear koptelefoons REAL BLUE en REAL BLUE NC.

Meze

Meze Audio LIRIC gesloten planar hoofdtelefoon

Het Roemeense Meze Audio heeft z’n eerste gesloten planar-magnetische hoofdtelefoon uitgebracht, de LIRIC. Bedoeld voor portable gebruik.

Shure

Shure presenteert Aonic Free draadloze in-ears

Shure heeft de nieuwe Aonic Free in-ears uitgebracht, echt draadloos en voorzien van een nette speeltijd op een volle accu.

Denon

Denon introduceert zijn eerste true wireless in-ears

Denon heeft zijn allereerste line-up van true wireless in-ear oordopjes geïntroduceerd: de noise cancelling AH-C830NCW en AH-C630W.

Teufel

Teufel presenteert REAL BLUE TWS in-ear

Teufel presenteert de REAL BLUE TWS, de kleinste in-ears in de reeks. Volgens de fabrikant combineren ze draadloze vrijheid met krachtiggeluid, actieve ruisonderdrukking en slimme touchbediening.

Grado

Grado presenteert reference-serie hoofdtelefoons

De nieuwe reference-serie hoofdtelefoons van Grado is gemaakt van een aantal bijzondere materialen, waaronder hennep-hout en meer exotisch spul.

Beats

Beats Fit Pro in-ears met hoofdtracking

De nieuwe Beats Fit Pro echt draadloze in-ears hebben hoofdtracking (ofwel head-tracking in goed Engels) aan boord, volg het geluid!

PSB

PSB M4U 8 MKII hoofdtelefoon

Het Canadese PSB heeft de M4U 8 MKII hoofdtelefoon uitgebracht, voorzien van ANC en ondersteuning voor aptX HD.

Teufel

Teufel introduceert AIRY SPORTS TWS in-ear

Teufel heeft de draadloze AIRY SPORTS TWS ontwikkeld voor mensen die van beweging houden. Bluetooth 5 met de onderliggende codecs AAC en aptX worden ondersteund.

Sennheiser

Sennheiser CX Plus in-ears

Sennheiser heeft de nieuwe CX Plus écht draadloze in-ears uitgebracht, waarbij ANC ofwel Active Noise Cancelling is inbegrepen voor de broodnodige rust tijdens ‘t luisteren.

Jabra

Jabra Elite 7 Pro voor spraak en muziek

Jabra staat vooral bekend om z’n handsfree communicatiemiddelen, maar timmert ook aan de weg wat muzikale headsets betreft.

Grell

Grell presenteert TWS/1 echt draadloze in-ear

Het Duitse Grell – opgericht door geluidstechnicus en hoofdtelefoon-ontwerper Axel Grell heeft de echt draadloze TWS/1 in-ear uitgebracht.