web analytics

Nieuws - Hoofdtelefoons

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert True Wireless in-ears

Bowers & Wilkins komt met twee nieuwe draadloze in-ear headphones: de PI7 en PI5. En het betreft hier ook écht draadloze in-ears, geen gedoe met kabeltjes en (of) nekbandjes dus.

JBL

JBL Live PRO+ in-ear hoofdtelefoon

Oordopjes ofwel in-ears blijven mateloos populair, zeker als het ook nog eens echt volledig draadloze exemplaren zoals deze nieuwe van JBL zijn.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen presenteert draadloze gaming-headset

Bang & Olufsen heeft z’n eerste gaming-headset uitgebracht. De Beoplay Portal is ideaal voor gamers die om geluidskwaliteit geven.

Huawei

Huawei FreeBuds 4i in-ears met ANC

Hoewel Huawei niet echt op de lijst van ‘most wanted’ bedrijven staat buiten China, maakt het aardige producten, zoals de nieuwe FreeBuds 4i.

Apple

Apple AirPods Max: fix voor leeglopende accu

De dure en gesofisticeerde AirPods Max van Apple is ongetwijfeld een hoofdtelefoon uit de betere klasse. Maar foutloos blijkt hij nog niet te zijn.

Focal

Focal Clear MG Professional, voor pro’s

De nieuwe Focal Clear MG Professional is – zoals de naam vast al doet vermoeden – bedoeld voor professionals. Maar u mag er natuurlijk ook best thuis naar luisteren.

Meze

Meze Audio bestaat 10 jaar: Empyrean Limited Edition

Meze Audio bestaat alweer tien jaar en viert dat heuglijke feit middels een uitrol van een zeer gelimiteerde versie van de Empyrean hoofdtelefoon.

TP Vision

TP Vision in zee met Team Jumbo-Visma

TP Vision en Team Jumbo-Visma slaan de handen ineen, wat onder meer ten goede moet komen aan premium sport-hoofdtelefoons van Philips Sound.

EPOS

EPOS introduceert de ADAPT 100-serie

EPOS presenteert de ADAPT 100, een headset die speciaal ontwikkeld is voor de hybride professional.

Audeze

Audeze presenteert Euclid in-ear

Audeze heeft z’n eerste gesloten in-ear in de referentie-klasse aangekondigt, de Euclid. Het betreft een bekabeld exemplaar.

Sennheiser

Sennheiser 3D geprinte perfect passende oortjes

Sennheiser is eens om de tafel gaan zitten met 3D-printbedrijf Formlabs. Het resultaat is een perfect passend op maat geprint oordopje.

KEF

KEF Mu3 échte in-ears met ANC

KEF heeft een nieuwe in-ear met ANC uitgebracht: de Mu3. Vormgegeven door de Britse industrieel ontwerper Ross Lovegrove die al voor heel wat grote namen heeft gewerkt.