Nieuws - Hoofdtelefoons

Final

Final ZE8000 in-ear

Het Japanse Final heeft zijn nieuwe vlaggenschip gepresenteerd, in de vorm van de ZE8000 in-ear; draadloos en voorzien van ANC.

MQA

MQA hoofdtelefoons op komst

De eerste hoofdtelefoon met draadloze MQA-codec aan boord is op komst, dankzij een samenwerking tussen PSB Speakers, startup Sonical en MQA zelve.

Røde

Røde NTH-100M headset

Røde heeft een headset-versie van z’n welbekende NTH-100 hoofdtelefoon aangekondigd, goed nieuws voor podcasters, gamers, vergadertijgers en meer.

Sennheiser

Sennheiser presenteert HD 660S2

De ‘600-serie’ hoofdtelefoons van Sennheiser is bedoeld voor audiofielen; de nieuwe HD660S2 moet daar naadloos in passen.

Philips

Philips Sound met nieuwe hoofdtelefoons

Philips Sound lanceert twee nieuwe premium Fidelio-modellen en twee GO Sports-hoofdtelefoons.

Philips

Philips N7808 slaaphoofdtelefoon

TP Vision – dat onder meer Philips Audio onder z’n hoede heeft – presenteert de N7808 slaaphoofdtelefoon, voor een goede nachtrust.

Yamaha

Yamaha TW-E3C betaalbare in-ears

De nieuwe Yamaha TW-E3C draadloze in-ears bieden bijzonder veel waar voor hun geld, feitelijk spreek je hier van een koopje.

SIVGA

SIVGA SV023 open gebalanceerde hoofdtelefoon

SIVGA is een dochteronderneming van het Chinese Sendy Audio en het heeft de nieuwe open SV023 hoofdtelefoon uitgebracht.

Lindy

Lindy BNX-60XT ANC hoofdtelefoon

Lindy heeft een wel heel prettig geprijsde hoofdtelefoon met active noise cancelling (ANC) uitgebracht: de BNX-60XT.

Teufel

Teufel presenteert allrounder AIRY TWS

Fabrikant Teufel zelve bestempelt de nieuwe AIRY TWS in-ears als een ware allrounder, en dat is gezien de prijs- en specs-verhouding niet geheel onterecht.

Audio Technica

Audio Technica gaming headsets

Als u toevallig én gamer (of streamer) bent én een betere geluidskwaliteit van gaming-headsets weet te waarderen, dan heeft Audio Technica wellicht iets voor u.

Sennheiser

Sennheiser presenteert IE 200

De nieuwe Sennheiser IE 200 is wellicht een interessante optie ‘voor audiofielen die op zoek zijn naar helderheid, detail en impact, zowel thuis als onderweg’.