web analytics

Nieuws - Hi-Fi

Chord

Handig: maak uw eigen Chord speakerkabels

Nou ja: eigenlijk is de nieuwe Hex Gun van Chord bedoeld voor dealers. Om snel en simpel kabels op maat te maken. Maar wat let u zelf…?

Pro-Ject

Pro-Ject presenteert CD Box RS 2 T cd-speler

Pro-Ject heeft een gloednieuw apparaat in de vorm van de CD Box RS 2 T, een cd-speler – uitgebracht.

Cary Audio

Cary Audio presenteert VT-500 phono-voorversterker

Cary Audio heeft een nieuwe phono-voorversterker aan z’n assortiment toegevoegd. Vier zachtgloeiende buizen geven het apparaat z’n versterkende krachten.

Focal

Focal viert nog altijd het 40-jarig bestaan

Het kán u natuurlijk niet zijn ontgaan: Focal bestaat 40 jaar. En dat betekent naast jubileumproducten ook een wedstrijd waarmee mooie dingen te winnen zijn.

XFI Premium Audio Show 2019 in september

XFI Premium Audio Show 2019 in september

Met net de High End München achter de rug is het alweer tijd om uit te kijken naar een volgend interessant evenement: de XFI, op vaderlandse bodem.

Wharfedale

Wharfedale D300 Series in prijs verlaagd

De Britse luidsprekerfabrikant Wharfedale heeft kans gezien de productiekosten van de D300 Series omlaag te brengen, wat resulteert in een lager prijskaartje.

Illusonic

Illusonic rolt uitgebreide update voor IAP uit

Illusonic heeft een grote update klaar staan voor de IAP geluidsprocessors. De software is van nul af aan opnieuw opgebouwd en beschikt over veel nieuwe features.

Atoll

Atoll SDA200: combi van IN200 en ST200

Atoll heeft de IN200 Signature en ST200 Signature samen laten smelten tot één apparaat in de vorm van de SDA200. Het resultaat: een all-in-one.

Elac

ELAC introduceert de DS-A101 geïntegreerde versterker

De Elac DS-A101 is een veelzijdige geïntegreerde versterker, die prestaties koppelt aan een grote flexibiliteit qua bediening en mogelijkheden.

KEF

KEF LSX ondersteunt vanaf nu Apple AirPlay 2

LSX, het compacte en volledig draadloze muzieksysteem van KEF bestaande uit twee speakers, ondersteunt per direct Apple AirPlay 2.

Jamo

Jamo presenteert betaalbare Concert 9 II-serie

Jamo heeft de Concert 9 serie luidsprekers van een update voorzien, met als resultaat de Concert 9 II serie speakers. En u hoeft er geen lening voor aan te vragen.

CocktailAudio

CocktailAudio introduceert de HA500H

De HA500H van CocktailAudio is een hybride hoofdtelefoonversterker, digitaal-analoogomzetter (DAC), asynchrone USB DAC en voorversterker in één.