web analytics

Nieuws - Hi-Fi

SMSL

SMSL kondigt (releasedatum van) M500 DAC aan

Het Chinese SMSL heeft de releasedatum van zijn nieuwe M500 DAC bekend gemaakt: 20 augustus. Een prijskaartje ontbreekt vooralsnog, maar zal ongetwijfeld volgen.

KEF

KEF sleept mooie EISA Awards in de wacht

KEF dit jaar twee van de hoogste onderscheidingen heeft ontvangen tijdens de EISA Awards. Om precies te zijn ontvingen de R11 en de LSX een bekroning.

Marantz

Marantz rolt nieuwe NR1200 stereo netwerk-receiver uit

De nieuwe Marantz NR1200 stereo-netwerkreceiver is een compleet nieuw ontworpen apparaat met flink wat mogelijkheden aan boord.

PS Audio

PS Audio presenteert Stellar phono-voorversterker

PS Audio heeft een gloednieuwe phono-voorversterker uitgebracht. De Stellar kan overweg met zowel MM- als MC-cartridges, dus u bent in één klap klaar.

Wireworld

Wireworld Serie 8 ethernetkabels beloven nog fijnere details

Wireworld Cable Technology heeft zijn serie Ethernetkabels op twee essentiële punten kunnen verbeteren. De Serie 8 belooft nog fijnere details.

Sennheiser

Sennheiser maakt zijn entree in automotive

Sennheiser stapt met medewerking van Karma Automotive in de autosector met zijn AMBEO-audio-oplossing.

Creative

Creative Labs presenteert ‘ultieme’ geluidskaart

Het lijkt erop dat Creative Labs – de bekende fabrikant van pc-geluidskaarten – ineens richting high-end gaat. Of althans een poging daartoe waagt.

Purecable

Purecable nanoUltimate luidsprekerkabel

Purecable lanceert een nieuw topmodel in de luidsprekerkabelserie, de nanoUltimate.

Bits

Een nul blijft een nul en een 1 een 1, klaar

Bits veranderen gedurende hun transport van bron naar doel niet van waarde. Als dat wel gebeurt wordt de zaak gecorrigeerd of stopt de overdracht.

Miyajima

Miyajima Infinity, een puur mono cartridge

Miyajima heeft een nieuw cartridge uitgebracht: de Infinity. Het is een element speciaal bedoeld voor in mono opgenomen platen.

TEAC

TEAC AP-505 stereoversterker met bi-amping en BTL

De nieuwe TEAC AP-505 is een analoge eindversterker zonder poespas. U treft er geen digitale zaken op aan, geen LCD-displays en andere poespas.

Rupert Neve

Nieuw van Rupert Neve Designs: de Fidelice-serie

Rupert Neve Designs heeft een nieuwe serie hifi-producten uitgebracht onder de naam Fidelice. Het gaat om een hoofdtelefoonversterker, phono-voorversterker en DAC.