web analytics

Nieuws - Hi-Fi

Audio Video Show

Op naar de Audio Video Show 2019 in Warschau

Van 8 tot en met 10 november kunt u in Warschau terecht op de groots opgezette Audio Video Show 2019. In vrij korte tijd is dit uitgegroeid tot een evenement van jewelste.

iFi

iFi presenteert Zen Blue aptX Bluetooth-ontvanger

Het Britse iFi heeft een praktische aptX Bluetooth-ontvanger in de vorm van de Zen Blue uitgebracht. Pimp uw niet-Bluetooth capabele hardware!

Dual

Dual CS 505-4 Final Edition platenspeler

Dual heeft de CS 505-4 Final Edition platenspeler in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks uitgebracht. Iets voor de echte liefhebbers dus!

McIntosh

McIntosh presenteert MA352 AC hybride versterker

De McIntosh MA352 AC is een hybride versterker, wat betekent dat is voorzien in een transistor-eindtrap en een op buizen gebaseerde voorversterker.

Eaton

Eaton introduceert stijlvolle Protection Box

Eaton introduceert de stijlvolle Protection Box die waardevolle apparatuur beschermt tegen overspanning. Praktisch als u uw dure elektronica wilt beschermen.

The Art of Living

Event The Art of Living zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019

Aelive hi-fi & smarthomes organiseert komend weekend zijn jaarlijkse The Art of Living in Soesterberg. Dat is alvast lekker centraal gelegen, dus wat weerhoudt u?

Sound United

Sound United neemt Onkyo toch niet over

Sound United kondigt de beëindiging van de intentieovereenkomst aan om Onkyo Corporation’s Home Audio Divisie over te nemen.

Majstro Audio

Majstro Audio primeur: Innuos PhoenixUSB reclocker

Majstro Audio biedt u komende zaterdag 12 oktober de mogelijkheid om de Innuos PhoenixUSB reclocker te beluisteren.

Sonos

Sonos start abonnement voor speakers

Een verrassende nieuwe ontwikkeling in het land der abonnementen: Sonos start er eentje voor hun speakers. Handig voor als je niet kunt sparen bijvoorbeeld.

IKEA

IKEA Symfonisk speakers krijgen afstandsbediening

De Sonos IKEA Symfonisk luidsprekers krijgen binnenkort een afstandsbediening, in de vorm van een puck.

Denon

Denon presenteert PMA-150H streaming versterker

De nieuwe Denon PMA-150H is een eindversterker en streamer in één. Daarnaast treft u er onder meer ook een FM/DAB+ tuner in aan.

Technics

Technics: er komt geen goedkopere SL-1200

Technics heeft laten weten dat de prijs van de SL-1200 DJ-serie niet naar beneden gaat, goedkoper zijn de platenspelers simpelweg niet te maken.