web analytics

Nieuws - Hi-Fi

De Stenheim ALUMINE THREE

Stenheim onthult de ALUMINE THREE speaker

Zoals de naam wellicht al een beetje doet vermoeden is de nieuwe Stenheim ALUMINE THREE voorzien van een volledig aluminium kast.

Meridian 210 streamer binnenkort leverbaar

Meridian 210 streamer binnenkort leverbaar

Distributeur Viertron laat weten dat de Meridian 210 streamer binnenkort leverbaar is. Het apparaat kan overweg met een scala aan formaten, waaronder MQA.

De Cayin A-845 Pro jubileumversterker

Cayin viert 25-jarig bestaan met jubileumbuizenversterker

Cayin heeft ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan in gelimiteerde oplage de A-845 Pro uitgebracht. Er zijn slechts 249 stuks beschikbaar.

D&D Audio voegt analoge legende SME toe aan assortiment

D&D Audio voegt analoge legende SME toe aan assortiment

D&D Audio is erin geslaagd om opnieuw een bijzonder merk in huis te halen: SME, het legendarische Britse draaitafelmerk dat al zo’n 60 jaar hifi maakt.

De Marantz Melody X

Marantz introduceert Melody X all-in-one

Marantz heeft de Marantz Melody X geïntroduceerd: een echt hifi-systeem in een elegant jasje met heel veel mogelijkheden aan boord.

Nieuw van Unison research: de Max Mini

Nieuw van Unison research: de Max Mini

Het Italiaanse Unison Research heeft een nieuwe luidspreker aangekondigd: de Max Mini, een hoorn-luidspreker. Uitbreiding van de speakerfamilie dus.

Optoma heeft divere audioproducten in het assortiment, zoals deze DAC80

Optoma EMEA verhuist magazijn naar Nederland

In verband met de vele onzekerheden rondom Brexit, verhuist Optoma EMEA zijn magazijn vanuit Londen naar Nederland. Uiteraard om de levering in elk scenario veilig te stellen.

Dan D'Agostino komt met Momentum HD

Dan D’Agostino komt met Momentum HD

De High End in München is altijd een plek voor primeurs, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Momentum HD voorversterker van Dan D’Agostino.

Oude analoge bronnen digitaliseren met Audio Cleaning Lab

Oude analoge bronnen digitaliseren met Audio Cleaning Lab

De een zweert bij vinyl, de ander bij het gemak van digitale audiobestanden. Voor die laatste categorie is Sound Forge Audio Cleaning Lab mogelijk interessant.

Metaxas & Sins lanceert meer 'Disruptive Sculptures'

Metaxas & Sins lanceert meer ‘Disruptive Sculptures’

Is het kunst of high-end apparatuur? In het geval van Metaxas & Sins simpelweg allebei. Een nieuwe serie apparaten onder de noemer ‘Disruptive Sculptures’ heeft het levenslicht gezien.

Audionet draait weer op volle toeren

Audionet draait weer op volle toeren

Het Duitse Audionet is weer helemaal terug dankzij privé-investeerder en audioliefhebber Stefan Schwehr. Garanties zijn overgenomen en de productie is in volle gang.

De SPL Performer m1000

SPL m1000 monoversterker: ook in rood

De nieuwe SPL m1000 monoversterker levert een vermogen van tot 1000 Watt aan 2 Ohm speakers. Een stevige jongen dus in een compacte behuizing.