web analytics

Nieuws - Hi-Fi

Vette show bij Listening Matters – Den Haag

Listening Matters is de nieuwe high-end audio winkel in Den Haag. Hoewel nieuw, is het adres vertrouwd. Namelijk in het pand waar eerst Chattelin te vinden was. Om de nieuwe winkel vrolijk te openen is er een dikke show. The Ultimate System Show. Wanneer? 22-02-2020… Gaan!

High End München

High End München razendsnel volgeboekt met exposanten

De High End München – dit jaar gehouden van 14 tot en met 17 mei – blijft stijgen in populariteit. Dit jaar was het maximaal aantal exposanten al een maand voor de deadline bereikt.

SoundMagic

SoundMagic presenteert TWS50 draadloze in-ears

Als u op zoek bent naar een betaalbaar setje écht draadloze in-ears, dan hoeft u wat SoundMagic betreft niet verder te zoeken: de TWS50 voldoet aan uw wensen.

AudioPerfect

AudioPerfect Demonamiddag versterker-vergelijking

Het Belgische AudioPerfect organiseert weer een bekende Demonamiddag, bomvol informatie en luistergenot. Deze keer gaat u versterkers vergelijken.

Chord

Chord Company presenteert Epic-Range DIN-kabel

Chord Company heeft z’n eerste Epic-Range DIN-kabel uitgebracht, dus mocht u toevallig behoefte hebben aan een dergelijke interconnect…

Live DAC-test zaterdag 15 februari

Op zaterdag 15 februari vanaf ongeveer 10:00 gaan we bij Alpha Audio een live dac-test doen. Maar liefst tien modellen komen aan bod. En u – de lezer / kijker – kan meekijken via Youtube.

Audio Show Alkmaar

Audio Show Alkmaar: eind deze maand is het zover

Voor zaterdag 29 februari en zondag 1 maart staat de Audio Show Alkmaar weer op het programma. Geniet in het AZ Stadion van een overdaad aan high-end muzikaal genot!

Revox

Revox presenteert Studiomaster T700 platenspeler

Revox heeft een gloednieuwe platenspeler uitgebracht: de Studiomaster T700. Een terugkeer naar deze tegenwoordig weer lucratieve vinylmarkt.

Q Acoustics

Q Acoustics zorg met Q B12 voor stevig laag

Q Acoustics brengt de nieuwe subwoofer Q B12 uit, die perfect past bij de 3000i-serie en alle Concept modellen. Voor als u daar nog meer diepgang bij wenst.

Chord

Chord Electronics presenteert de Ultima 5 en Ultima 6

Begin 2019 kwam Chord Electronics met een nieuwe lijn van referentie versterkers: de Ultima serie. Naast de mono versterkers (Ultima 1,2 & 3) komen daar nu twee stereo versterkers bij: de Ultima 5 en 6.

Monitor Audio

Monitor Audio brengt zesde generatie Bronze serie uit

De zesde generatie Bronze serie speakers van Monitor Audio is een feit. U kunt kiezen uit acht verschillende modellen.

Purecable

Purecable brengt nieuwe Master serie kabels uit

Purecable presenteert in de bekende nano-lijn een nieuwe serie voor de high-end markt: de Master serie. Een lijn met enkel de meest hoogwaardige kabels, afwerking en pluggen.