web analytics

Nieuws - Hi-Fi

Alpha Audio gaat livestreamen vanaf Dutch Audio Event

Op 30 en 31 oktober is het eindelijk weer zover: een mooie hifishow in Nederland. Voorheen bekend als de Xfi-show, is het Dutch Audio Event in het Koningshof in Veldhoven. En Alpha Audio gaat daar livestreamen! 

Roksan

Roksan presenteert nieuwe productlijn Attessa

De nieuwe Roksan productlijn Attessa bestaat uit de Attessa Draaitafel, Attessa CD-loopwerk, Attessa Geïntegreerde Versterker en Attessa Streaming Versterker.

Fidelizer

Fidelizer 8.8: een stuk beter geluid uit Windows

Fidelizer is bedoeld om het onderste uit de kan te halen wat de geluidskwaliteit van een op Windows draaiend systeem betreft, eindelijk prioriteit voor kwaliteit!

JCAT

Purifi presenteert Pure Sound versterkermodule

Purifi presenteert de een-kanaals klasse D eindversterkermodule Pure Sound, bedoeld voor inbouw in apparatuur.

KRO-NCRV

KRO-NCRV’s Propaganda start nieuw seizoen

In het tweede seizoen van het spraakmakende journalistieke programma Propaganda van KRO-NCRV (vanaf donderdag 9 september – vanavond dus – om 21.00 uur op NPO 3) is het team van verslaggevers versterkt met KRO-NCRV-presentator Teun van de Keuken.

BC Acoustique

BC Acoustique EX-214 eindversterker

Dat een (geïntegreerde) versterker u niet de kop hoeft te kosten, bewijst het Franse BC Acoustique met de verrassend betaalbare EX214.

Dolby

DDi Codec: Dolby ruisonderdrukking als software

Nu de aloude cassette weer aan een revival bezig is, ontstaat er wel een praktisch probleem: cassettedecks – en zeker met Dolby ruisonderdrukking – zijn dun gezaaid.

Rocky Mountain Audio Fest

Rocky Mountain Audio Fest voor altijd afgelast

Het Rocky Mountain Audio Fest – kortweg RMAF – is voor altijd afgelast en keert nooit meer terug in z’n huidige vorm. Vraag is natuurlijk voor welke shows dat nog meer gaat gelden.

Roberts

Roberts RT100 en RT200 platenspeler

Roberts – toch vooral bekend als radiomerk – heeft een tweetal platenspelers uitgebracht voor de vinylliefhebber; de prijzen zijn te overzien.

Q Acoustics

Q Acoustics M20 HD draadloze speakers

Q Acoustics brengt een nieuw setje draadloze speakers uit onder de naam M20 HD Wireless Audio System, wat al aangeeft dat er wat slimmigheid is ingebouwd.

JBL L52: gekrompen klassieker voor op bureau

JBL realiseerde zich dat er een behoorlijke markt is voor compacte boxen voor op het (werk)bureau, in de slaapkamer of voor kleinbehuisden. Het resultaat is de JBL L52.

Monitor Audio

Monitor Audio Silver Series 7G

Monitor Audio introduceert de zevende generatie van de uiterst succesvolle Silver Serie luidsprekers: Silver Series 7G.