web analytics

Nieuws - Netwerk

devolo

devolo WiFi 5 Repeater 1200: overal stabiel wifi

Zeker in een uit meerdere verdiepingen bestaand huis is een enkele router verre van afdoende om overal in huis een snel draadloos netwerk te realiseren. De devolo WiFi 5 Repeater 1200 brengt uitkomst.

Synology

Synology DSM 7 ondersteunt geen USB-dac’s meer

Hoewel het inmiddels verschenen Synology DSM 7.0 een scala aan pluspunten heeft, treffen we er ook een aantal serieuze minnen in aan. Zoals ontbreken van USB-DAC-support.

Synology

Synology kondigt DSM 7 aan

Synology kondigt officiële lancering DSM 7.0 en uitbreiding van de C2-cloud aan. U treft er vele verbeteringen op allerlei fronten in aan.

Synology

DS Audio, muziek vanaf je Synology

Met de app DS Audio krijgen bezitters van een Synology NAS de beschikking over een uitgebreid muziekbeheer- en afspeelsysteem.

Synology

Synology presenteert nieuwe RackStations

Synology introduceert de nieuwe RackStation RS2421+ en RS2421RP+ met 12 sleuven en de RackStation RS2821RP+ met 16 sleuven.

English Electric

English Electric presenteert de 16Switch

English Electric brengt de nieuwe 16Switch uit, een audiofiele netwerkswitch die dubbel zoveel aansluitingen biedt als de award-winning 8Switch.

D-Link

D-Link rappe router DIR-X5460 met Wi-Fi 6

D-Link introduceert zijn snelste router: de DIR-X5460 met Wi-Fi 6, die zeer geschikt is voor stevige videostreams in hoge resolutie.

Synology

Synology nieuwe RackStation-apparaten voor high-end opslag

Synology presenteert nieuwe RackStation-serie en harde schijven HAT5300, ontworpen voor bedrijven die topprestaties nodig hebben.

Live Switch Test – Cisco – Paul Pang – NuPrime – English Electric – SOtM

Het is weer zover! Na een pauze van een maandje hebben we weer een prachtige Live Test voor u. Zondag om 10:30 gaan we live zes switches testen. En we doen hem weer eens in onze eigen luisterruimte (in verband met infrastructuur). 

Synology

Synology presenteert RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven.

Synology

Synology kondigt krachtpatser DS1821+ aan

Synology heeft vandaag zijn nieuwste NAS met 8 sleuven gepresenteerd: de DS1821+, ontworpen voor gegevensbeheer en -opslag met hoge capaciteit en sterke prestaties.

Synology

Synology DS1621+ met quadcore AMD Ryzen

Synology heeft de DS1621+ gepresenteerd, de nieuwste generatie DiskStation NAS met 6 sleuven, ontworpen voor hoge prestaties op het gebied van gegevensopslag en -beheer.