web analytics

Nieuws - Home Cinema - Custom Install

In-Akustik

In-Akustik presenteert optische HDMI-kabel

HDMI en langere afstanden gaan niet goed samen in het geval van traditionele geleiders. Glasvezel breng uitkomst, zo laat In-Akustik zien.

Apple

Apple TV streamt vanaf herfst-upgrade ook 4K YouTube

De Apple TV kan eindelijk de 4K-streams van YouTube in volle glorie tonen. Het 4K-model althans. En dat werd natuurlijk ook wel eens tijd!

Philips

Philips tv’s en audioproducten met DTS Play-Fi

TP Vision, de huidige eigenaar van het merk Philips, gaat televiesies en audioproducten met DTS Play-Fi uitbrengen.

Polk Audio

Polk Audio presenteert MagniFi-soundbarserie

Polk Audio laat weten een nieuwe soundbar in ‘t assortiment te hebben: de MagniFi 2, een toevoeging aan de gelijknamige serie.

Samsung

Samsung Blu-ray spelers crashen wereldwijd

Blu-ray-spelers van Samsung leggen ineens wereldwijd en op grote schaal het loodje, slechts continu herstarten is alles wat nog rest.

Triangle

Triangle EMT7 inbouwluidspreker

Triangle heeft een nieuwe inbouwspeaker in het assortiment. De EMT7 is speciaal voor snelle en discrete inbouw ontworpen.

Samsung

Samsung Terrace 4K QLED TV voor buiten

Samsung heeft een televisie speciaal voor buitengebruik uitgebracht, voor de 4K Terrace is ook een passende soundbar beschikbaar.

Denon

Denon introduceert eerste 8K-ready AV-receivers ooit

Denon heeft vandaag de allereerste 8K-ready AV-receivers ooit aangekondigd, waarmee u voorlopig weer een hele tijd vooruit kunt.

TiVo

TiVo brengt Stream 4K stick uit

Het Amerikaanse TiVo wil met de Stream 4K stick een stevige concurrent in de markt zetten voor de Amazon Fire Stick.

Polk Audio

Polk Audio Signa S3 soundbar met Chromecast

Polk Audio heeft de Signa 3 soundbar toegevoegd aan de Sigmna-serie. Slank en veelzijdig, inclusief ingebouwde Chromecast-mogelijkheden.

LG

LG soundbars met Dolby Atmos en Meridian Audio

LG heeft z’n nieuwe lijn van soundbars voor 2020 uitgebracht. Ze hebben (bijna) allemaal Dolby Atmos aan boord en ook Meridian Audio-technologie.

Sonos introduceert Sonos ARC soundbar

Na jáááren is het zover: er is bij Sonos een nieuw topmodel soundbar: de Sonos ARC. En nee: ARC staat niet voor audio-return-channel. Al heeft het die functionaliteit wel. ARC staat voor… ja: waar staat het eigenlijk voor. Boog? Maar dan net niet? Wie zal het zeggen. Laten we eens gaan kijken wat de Sonos […]