web analytics

Nieuws - Home Cinema - Custom Install

Optoma

Alles-in-één home cinema entertainment-systeem van Optoma

Optoma lanceert een revolutionair alles-in-één home cinema entertainment-systeem: een 4K UHD ultra short throw laser projector met geïntegreerde speaker en streaming diensten.

Screen Excellence

Screen Excellence: bioscoopervaring in huis

Met het Discovery projectiescherm van Screen Excellence haal je volgens de fabrikant de authenyieke bioscoopervaring in huis zonder verlies van geluid.

Geneva

Geneva Cinema+, tv-statief met speaker

Handig: een tv-statief- of voet met daarin verwerkt een speaker, van Geneva. Oogt niet alleen alleraardigst, maar is ook praktisch omdat u in één keer klaar bent.

Teufel

Teufel presenteert de Cinebar Lux, krachtig en 3D

De nieuwste Cinebar Lux soundbar van Teufel is subtiel, onopvallend en past – zo meldt de fabrikant – in elke moderne woonkamer. Een losse sub is niet nodig.

Philips

Philips brengt nieuwe tv’s met B&W Atmos speakers uit

Philips heeft de OLED+394 en OLED+984 tv’s uitgebracht, met daarbij B&W Atmos speakers. Geniet van geluid dat van alle kanten komt.

Sony

Oude Sony apparaten verliezen Amazon Prime video

Een serie oudere AV-apparatuur van Sony – denk aan Blu-ray spelers en AV-receivers – verliezen hun toegang tot streamingdienst Amazon Prime Video.

Teufel

Teufel en Onkyo: totaalpakketten voor thuisbioscoop

In samenwerking met Onkyo biedt Teufel al sinds 2017 totaalpakketten voor thuisbioscoopomgevingen aan. Met per direct twee nieuwe AV-receivers van Onkyo in ‘t assortiment.

Huawei

Huawei’s eerste tv: de Honor Vision (draaiend op HarmonyOS)

Huawei heeft z’n eerste televisie op de markt gebracht. De Honor Vision draait bovendien op het gloednieuwe besturingssysteem HarmonyOS.

Avinity

Avinity HDMI-kabels voor 8K

Hoewel misschien een beetje overdreven voor thuisgebruik wordt 8K toch stevig gepusht door fabrikanten. En daar horen weer nieuwe HDMI-kabels bij, zoals deze van Avinity.

Dolby Atmos

Virtueel Dolby Atmos voor Pioneer en Onkyo AV receivers

Bepaalde modellen AV receivers van Pioneer en Onkyo krijgen via een firmware-update virtuele Dolby Atmos virtuele hoogtekanalen.

Nubert

Nubert NuBox AS-225 ‘sounddeck’ voor beter tv-geluid

Het Duitse Nubert heeft een nieuwe ‘sounddeck’ uitgebracht voor onder de tv. Een dergelijk apparaat levert – al was het maar vanwege de grotere klankkast – een beter tv-geluid.

Yamaha

Yamaha presenteert soundbars met streaming en Alexa

De nieuwe Soundbars YAS-109 en YAS-209 van Yamaha beschikken over DTS Virtual:X surroundgeluid en streamingmogelijkheden.