web analytics

Nieuws - Home Cinema - Custom Install

Denon

Denon introduceert nieuwe stereo receiver

U luistert nog altijd het liefst naar stereogeluid, maar wilt wel alle opties qua connectiviteit? Dan is er de nieuwe Denon DRA-800H netwerk-receiver.

Sony

Sony kondigt sluiting Engels CD en Blu-ray distrubutiecentrum aan

Sony heeft laten weten het Engelse distributiecentrum voor CD’s en Blu-ray’s te willen sluiten. Dat zou alles met de opmars van streaming te doen hebben.

Optoma

Hifi Studio Number One dealer Optoma 4k home cinema projectoren

Hifi Studio Number One in Leiden is nu authorised dealer van de Optoma 4k home cinema projectoren, dus voortaan kunt u daar terecht voor deze apparatuur.

Nubert

Nubert brengt nieuw soundboard uit: groot en krachtig

Nubert heeft een nieuw soundboard uitgebracht in de vorm van de nuPro XS-7500. Een stevige jongen die flink wat geluid kan produceren.

Sony werkt aan de volgende generatie PlayStation (bron afbeelding: https://www.flickr.com/photos/hyku/3398191691/)

Geplande PlayStation 5: 8k resolutie en audio-upgrade

De Sony PlayStation is niet alleen een gameconsole, maar ook een prima basis voor het afspelen van Blu-ray’s. En er is een nieuwe versie in de maak.

Monitor Audio presenteert MASS Surround Sound

Monitor Audio presenteert MASS Surround Sound

Het nieuwe MASS Surround Sound-systeem van Monitor Audio is ontworpen om geluidsweergave op ware grootte te leveren uit compacte,elegante luidsprekerkasten.

Samsung stopt met Blu-ray (bron afbeelding: https://pixabay.com/nl/achtergrond-blu-ray-leeg-branden-72143/)

Samsung stopt met Blu-ray

Blu-ray lijkt langzaam aan een uitstervend fenomeen te worden. Zo heeft Samsung aangekondigd dat het – in ieder geval in de VS – stopt met Blu-ray spelers.

De Pioneer VSX-934 AV-receiver

Pioneer presenteert VSX-934 AV-receiver

Pioneer heeft een nieuwe 7.2-kanaals AV-receiver in de vorm van de VSX-934 uitgebracht. Uiteraard ook met Dolby Atmos aan boord en nog veel meer.

Sonos Event

Sonos lanceert nieuwe AMP, in-wall speakers en meer

Enkele weken geleden werden wij uitgenodigd voor een demonstratie bij Sonos in Amsterdam. Sonos heeft nieuws. Nieuwe speakers, een nieuwe versterker en nieuwe innovaties. Wij worden op 5 februari om 09:00 uur verwacht in hartje Amsterdam. Vroeg in de ochtend worstelen wij ons door de files. Wat voor leuks zou Sonos in petto hebben?

ISE Amsterdam 2019 begint weer bijna

ISE Amsterdam 2019 onderweg

Zeer binnenkort is het weer zover, dan opent ISE Amsterdam in de 2019-versie zijn deuren. U ziet er alles op het gebied van geïntegreerde audio.

Philips presenteert de HTL1510 budget soundbar met draadloze sub

Philips HTL1510 budget soundbar met draadloze sub

Het heeft een tijdje geduurd alvorens Philips onder de hoede van TP Vision met audioproducten op de markt kwam. Nu is er een gloednieuwe soundbar.

Het vorig jaar tijdens de CES gepresenteertde oprolscherm van LG (bron abeelding: https://www.lg.com/kz/press-releases/12012018pressreleasse2)

Oprolbare tv’s van LG in 2019?

Als het een beetje mee zit, presenteert LG op de komende CES die vandaag begint een oprolbare televisie. Da’s weer eens wat anders.