web analytics

Nieuws - Winkels

Bender Hifi

Bender Hifi omarmt luidsprekermerk Kudos

Bender Hifi in Arnhem is de eerste dealer in de Benelux die het nieuwe luidsprekermerk Kudos heeft omarmd. Vanaf nu daar verkrijgbaar dus!

Youtube

Nieuw: het Hifi Nieuws Youtube kanaal

Het zijn zware tijden voor importeurs, distributeurs en dealers van en in high-end audio. Het nieuwe Hifi Nieuws Youtube-kanaal zorgt voor wat reuring.

Nieuws van Headphone Auditions Amsterdam

Headphone Auditions in Amsterdam heeft het assortiment weer uitgebreid met een paar interessante hoofdtelefoons en in-ears.

The Hifi Studio

The Hifi Studio Number One heeft nieuwe huisstijl

The Hifi Studio Number One heeft én een nieuw logo én een nieuwe huisstijl. Vanzelfsprekend willen ze dat graag wereldkundig maken; bij deze geregeld.

Audio-Life

Quarantaine luisteren bij Audio-Life

Winkels hebben het zwaar en proberen op alle mogelijke manieren creatief om te gaan met de Corona Crisis, zo ook Audio-Life dat Quarantaine luisteren introduceert.

AudioPerfect

AudioPerfect Demonamiddag versterker-vergelijking

Het Belgische AudioPerfect organiseert weer een bekende Demonamiddag, bomvol informatie en luistergenot. Deze keer gaat u versterkers vergelijken.

iEar’

iEar’ Invites in het teken van Naim en Focal

De iEar’ Invites op 30 januari en 1 februari in de Amsterdamse vestiging van iEar staat in het teken van het Britse elektronicamerk Naim en het Franse luidsprekermerk Focal.

Mimesis

Auditorium Mimesis organiseert morgen grote eindejaarsshow

Morgen – zaterdag 28 december dus – organiseert Mimesis in het Auditorium Mimesis een eindejaarsshow. Waarbij de leuze ‘cost is no object’ wordt gehanteerd.

La Scala

La Scala in Tilburg gaat sluiten, eigenaar kiest andere weg

Het Tilburgse La Scala sluit na 28 jaar de deuren. Niet omdat het slecht ging, maar omdat eigenaar Maarten Teijen iets héél anders gaat doen!

Bowers & Wilkins

Van Deynen pakt uit met Bowers & Wilkins tijdens kerstshow

Hifi specialist Van Deynen pakt uit met Bowers & Wilkins tijdens de kerstshow. Op dus naar het Friese Sint Nicolaasga en genieten maar weer!

The Hifi Show

The Hifi Show op zaterdag 30 november en zondag 1 dec

Het is weer (bijna) tijd voor The Hifi Show. Zaterdag 30 november en zondag 1 december kunt u uitgebreid luisteren naar en kennismaken met de merken van deze winkel.

Pass Labs

Pass Labs audio show komende zondag 17 november

Het Belgische Wide Screen Audio heeft voor komende zondag 17 november een Pass Labs audio show op het programma staan. Een lange middag genieten!