Nieuws - Album

U kunt Alpha Audio helpen!

Alpha Audio is er primair voor de lezers. We geven u graag het beste advies en hopen u te helpen met onze multitests en adviezen via e-mail en het forum. En dat willen we dolgraag blijven. Doen. En u kunt ons helpen. 

The Rolling Stones

The Rolling Stones In Mono 16 x LP

Universal Music heeft The Rolling Stones In Mono aangekondigd, een uit 16 LP’s bestaande vinyl-box voor de Ware Liefhebbers.

TRPTK

TRPTK CD-release Kersten McCall ‘B.ACH’

Fluittist Kersten McCall geeft op de zaterdag door TRPTK gereleasde cd ‘B.ACH’ een geheel eigen draai aan – inderdaad – Bach.

TRPTK

TRPTK releast Dmitry Ferschtman & Mila Baslawskaja ‘Innermost’

Het kwaliteitslabel TRPTK heeft vandaag de nieuwe cd van Dmitry Ferschtman & Mila Baslawskaja met de titel ‘Innermost’ uitgebracht.

TRPTK

TRPTK: CD-release ‘Mozart: Sonatas for four hands’

Het Utrechtse platenlabel TRPTK brengt vandaag de nieuwe cd ‘Mozart: Sonatas for four hands’ uit, een bijzonder werkstuk.

TRPTK

TRPTK presenteert cd Aysha Wills ‘Bach: Flute Sonatas’

TRPTK brengt vandaag de nieuwe cd van Aysha Wills uit, met de titel ‘Bach: Flute Sonatas’. Het album moet een nieuwe visie op de stukken bieden.

TRPTK

TRPTK presenteert cd Marc van Roon Trio ‘Kinn’

TRPTK releast vandaag de nieuwe cd van ‘t Marc van Roon Trio, onder de titel ‘Kinn’. ‘Een verrassende kijk op improviseren’, aldus het Utrechtse platenlabel.

TRPTK

TRPTK CD-release ‘Kurkuma’ door Irene Sorozábal

Platenlabel TRPTK heeft vandaag de nieuwe CD ‘Kurkuma’ van Irene Sorozábal uitgebracht, een mix van uiteenlopende genres en invloeden.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘NUÏT’ met Maya Fridman en Maarten van Veen

Het welbekende meer avontuurlijk aangelegde platenlabel TRPTK releast vandaag de gloednieuwe CD ‘NUÏT’, met Maya Fridman en Maarten van Veen.

TRPTK

TRPTK releast Rembrandt Frerichs ‘Pianoconcerten Nrs. 1 & 2’

TRPTK brengt vandaag een nieuwe CD met Pianoconcerten Nrs. 1 & 2 van Frerichs uit. Uitgevoerd door het Alma Quartet, Dominic Seldis (leden van het Concertgebouworkest), Vinsent Planjer en natuurlijk Rembrandt Frerichs zelf.

Mickie

Mickie debuut-single ‘Keep On Running’

Bezielde zangeres en liedjesschrijver Mickie maakt haar debuut met de spannende single Keep On Running: een prachtige, melodieuze maalstroom van gedachten.

Nagra

Nagra viert 70 jaar met vinyl

Het Zwitserse merk Nagra viert z’n 70-jarig bestaan met een bijzonder dubbelalbum op vinyl, afkomstig van analoge mastertapes.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘Colores del Sur’

Laat u meeslepelen naar het zonnige en temperamentvolle muzikale zuiden via het vandaag verschenen TRPTK album ‘Colores del Sur’.