web analytics

Nieuws - Album

TRPTK

TRPTK album release ‘Miscellanea’

TRPTK heeft het nieuwe album Miscellanea van Menno van Delft & Artem Belogurov uitgebracht: een intiem kijkje in ‘t muziekleven van de 18de eeuw.

Soundway Records

Soundway Records presenteert Welcome To The Jungle

Het Zweedse duo Mount Liberation Unlimited heeft bij Soundway Records het nieuwe album Welcome To The Jungle uitgebracht.

TRPTK

TRPTK kondigt cd-release In Motu aan

Maak een nieuwe muzikale reis met het negenkoppige Intercontinental Ensemble, via de nieuwe cd In Moto, uitgebracht door label TRPTK.

Stan Vreeken

Stan Vreeken: Just Like That

Komende vrijdag 3 september brengt Stan Vreeken zijn nieuwste single ‘Cinderella Goes It Alone’ uit. Een maand later volgt zijn langverwachte debuutalbum.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘Ten Songs of Change’

Het bijzondere platenlabel TRPTK heeft een nieuwe cd onder zijn hoede uitgebracht: Ten Songs Of Change, waarop celliste Maya Fridman de hoofdrol speelt, in samenwerking met componiste en pianiste Marion von Tilzer.

PS Audio

PS audio presenteert Bach’s Suites

Zuill Baily toog naar Octave Records van PS audio met een idee; dat idee is inmiddels uitgegroeid tot de serie Bach’s Suites.

TRPTK

TRPTK CD-release ‘To The Thawing Wind’

Bij platenlabel TRPTK is het nieuwe album To The Thawing Wind verschenen, waarop de klassieke liedkunst centraal staat.

Stan Vreeken

Stan Vreeken presenteert nieuwe single ‘Like That’

Stan Vreeken brengt een hommage aan zijn jeugd in zijn nieuwe single ‘Like That’, terug naar de jaren ‘80 en ‘90 van de vorige eeuw!

TRPTK

TRPTK presenteert (SA)CD CD Canto Interno

Luis Carbera laat de contrabas zingen in het nieuwe album Canto Inferno, uitgebracht onder de vleugels van het Utrechtse label TRPTK.

TRPTK

TRPTK Obscure Atlas, blik op de toekomst

In het nieuwe album Obscure Atlas – uitgebracht onder de vleugels van het platenlabel TRPTK – tonen jonge musici een blik op de toekomst.

TRPTK

TRPTK: Mattias Spee focust op Joseph Wölfl

Voor het avontuurlijke Nederlandse label TRPTK maakte pianist Mattias Spee een serie met – onterecht – vergeten componisten onder het motto ‘Eclipse’.

TRPTK

TRPTK: Luis Cabrera laat de contrabas zingen

Het Utrechtse platenlabel TRPTK – welbekend van z’n uitgaven in hoge kwaliteit – laat weten dat de CD-release ‘Canto Interno’ op 18 juni 2021 plaatsvindt. Mooi nieuws voor liefhebbers van klassiek!