Nieuws - Accessoires

Russ Andrews

Russ Andrews presenteert EVO-S PowerKord

Russ Andrews brengt een nieuw netsnoer uit in de vorm van de EVO-S PowerKord, volgens hun zeggen zelfs het ‘ultieme’ snoer.

MFE

MFE PDV03 fasemeter

Met de MFE PDV03 fasemeter bepaalt u in een handomdraai de fase van de aansluitingen in een stopcontact.

Isotek

IsoTek met nieuwe netfilters en stekkerdozen

Distributeur IDC Klaassen laat weten dat IsoTek met nieuwe netfilters en stekkerdozen komt. Ideale onderdelen om als kers op de taart uw hifi-installatie mee te voeden.

Pro-Ject

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

De Pro-Ject Power Box RS2 Phono is een handige voeding, die zowel een platenspeler als een phono-voorversterker van energie kan voorzien (of ook andere combinaties, de keuze is aan u).

Bassocontinuo

Bassocontinuo presenteert Argo X

Het nieuwe Argo X rack van Bassocontinuo biedt een prima plek voor uw high-end hifi-apparatuur.

Audioquest Diamond en Coffee digitale interlink – DBS probleem opgelost

Een paar weken terug hebben we een artikel geplaatst over metingen aan coaxiale kabels. Bij dit snelle experiment kwam een probleem in de Audioquest Diamond naar boven. Inmiddels hebben we – samen met Audioquest – het probleem gevonden en is er een oplossing gevonden. Bezitters van deze kabels kunnen gratis de dbs-kastjes omwisselen.

Van den Hul (11)

Live Stream – Blindtest 12 speakerkabels!

Op zaterdag 9 juli gaan we om 10:00 live met een gigantische test: een blindtest van twaalf speakerkabels. Nu is deze test niet bedoeld als entertainment, maar meer om transparant te blijven. U kunt simpelweg zien hoe we te werk gaan. De live stream begint om 10:00 en zal lang… heel lang duren. Immers: we […]

Essential Audio Tools

Essential Audio Tools Myni

Het Nederlandse Essential Audio Tools heeft de Myni uitgebracht, een stekkerdoos voorzien van apparaatstekker-aansluitingen.

HDMI 2.1a: langere kabels mogen

De lengte van HDMI 2.1-kabels was beperkt tot een lengte van maximaal een paar meter, maar met de nieuwe 2.1a-standaard gaat dat drastisch veranderen.

Vertere Acoustics

Vertere Acoustics nieuwe Silencer voeten

Vertere Acoustics heeft nieuwe Silencer ‘support pods’ – oneerbiedig gezegd voeten – uitgebracht, voor als u op zoek bent naar rust.

Finite Elemente

Finite Elemente Pagode MKII Carbon Edition

Importeur More Music stelt u graag de nieuwe Pagode MKII Carbon Edition van Finite Elemente voor, een audiorack uit de topklasse.

Bassocontinuo

Bassocontinuo Classic Line Mc Edition

Het vlaggenschip van Bassocontinuo racks – de Classic Line – heeft een make-over gekregen in de vorm van de Mc Edition.