web analytics

Nieuws

QDC

QDC Blue Dragon in-ears: duurste in-ear ter wereld

De Blue Dragon van QDC schijnt de duurste in-ear ter wereld te zijn. Maar daar staat dan ook wel wat tegenover, natuurlijk.

EPOS

EPOS EXPAND 80 speakerphone voor grotere vergaderruimtes

EPOS heeft een reeks speakerphones onthuld die ontworpen zijn voor middelgrote tot grote vergaderruimtes: de EXPAND 80-serie.

Monitor Audio

Monitor Audio IMS-4 geïntegreerde music streamer

De nieuwe Monitor Audio IMS-4 is een geïntegreerde multiroom audiostreamer die speciaal is ontwikkeld voor de Custom Install-serie producten.

Advance Paris

Advance Paris WTX-1100 24 bit Bluetooth-adapter

Het Franse Advance Paris heeft de nieuwe WTX-1100 uitgebracht, een Bluetooth-adapter met 24-bits resolutie voor de beste draadloze geluidskwaliteit.

LG

LG tv’s in Zuid-Korea getroffen door oververhitting

Een serie OLED-televisies wordt door LG voorzien van een nieuwe voedingsmodule, waarmee oververhitting wordt voorkomen. In onze regionen lijkt het probleem niet op te te treden.

cassette

Doorbraak cassette in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk zijn de eerste helft van dit jaar al bijna 65.000 cassettebandjes verkocht, wat een enorme hausse aan retro-liefde op dit vlak laat zien. Is ook de cassette nu aan een opmars bezig?

Teufel

Teufel introduceert de AIRY TRUE WIRELESS

Met de AIRY TRUE WIRELESS introduceert Teufel volledig draadloze en volgens eigen zeggen bijzonder hoogwaardige oordopjes tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Marantz

Marantz introduceert nieuwe 8K Ultra HD slimline AV-receiver

Marantz heeft zijn nieuwste slimline 8K Ultra HD AV-receiver aangekondigd: de NR1711. Geniet van films als nooit tevoren.

DJ School Alphen aan den Rijn

DJ School Alphen aan den Rijn: wereldrecord-fabriek

Op de DJ School Alphen aan den Rijn zijn nu op rij zeven wereldrecords gebroken, waarbij DJ’s dagen achter elkaar non-stop muziek hebben gedraaid.

Hifistudio79

Hifistudio79 en Topping, een gouden combi

Hifistudio79 stuurde ons een kort maar krachtig persbericht, waarin ze u en ons wilde laten weten officieel Topping Audio dealer te zijn.

Nubert

Nubert nuConnect trX zend-ontvanger

Nubert heeft een nieuw apparaat uitgracht waarmee u audio-componenten draadloos én hi-res met elkaar verbindt.

Denon

Denon CEOL-N11DAB mini streaming hifi

Die mini hifi-setjes blijven toch altijd weer leuk om te zien, werp maar eens een blik op de nieuwe Denon CEOL-N11DAB met netwerkmogelijkheden.