web analytics

Nieuws

Alpha Audio Live – 26 september 2021 – UK vs NL!

Het is weer zover! We gaan weer live voor u een paar prachtige systemen bekijken en beluisteren. Maar deze keer battelen de merken niet, maar zetten we landen naast elkaar. En ja: uw auteurs maken er natuurlijk wel een beetje een battle van. Om lekker af te trappen gaan we Nederland tegenover Engeland zetten. Van […]

Dutch Podcast Awards

Dutch Podcast Awards 2021: de genomineerden

De genomineerde podcasts voor de Dutch Podcast Awards 2021 zijn bekend, een belangrijke stap in het verkiezingsproces.

Beeld en Geluid

Beeld en Geluid Groef neemt u mee naar toen

De nieuwe web-app groef.app van Beeld en Geluid neemt u mee naar lang vervlogen tijden en laat u die interactief muzikaal herbeleven.

Apple

Ruimtelijk geluid naar Apple TV

Met de uitrol van tvOS 15 krijgt de Apple TV settop-box ook de beschikking over ruimtelijk geluid, via AirPods Pro of AirPods Max.

NAD

NAD presenteert nieuwe C 399 versterker

NAD heeft de nieuwe C 399 geïntegreerde versterker aangekondigd, inclusief een ingebouwde ESS Sabre ES9028 DAC.

LG

LG XBOOM 360 RP4 portable speaker en lamp

LG heeft een nieuwe party-speaker uitgebracht die tevens fungeert als lamp, zowel bedoeld voor binnen- als buitengebruik. Om bijvoorbeeld een feestje mee op te luisteren.

Sound Summit

Sound Summit maakt programma bekend

Het programma van het nakende geluidsevent Sound Summit is bekend; op zes oktober aanstaande gaat het geheel als onderdeel van Dutch Media Week van start. Voor een ieder die professioneel met geluid werkt.

Soundway Records

Soundway Records presenteert Welcome To The Jungle

Het Zweedse duo Mount Liberation Unlimited heeft bij Soundway Records het nieuwe album Welcome To The Jungle uitgebracht.

Reference Sounds

Reference Sounds Showtime, kom zelf luisteren!

Reference Sounds heeft een aantal shows op poten gezet, waarbij u bijzondere sets met eigen oren kunt beluisteren. Laat u betoveren, zouden we zeggen.

Sound Summit

Randy Thom keynote speaker Sound Summit

Tweevoudig Oscarwinnaar Randy Thom fungeert als keynote speaker van Sound Summit. De Amerikaanse sounddesigner praat u bij over het belang van geluid bij filmbeleving.

Audiophile Day

Audiophile Day komt er weer aan

Op 2 oktober is het tijd voor alweer de zesde editie van Audiophile Day. Bedoeld voor een ieder die gecharmeerd is van (de betere) hifi en muziek.

Alpha Audio gaat livestreamen vanaf Dutch Audio Event

Op 30 en 31 oktober is het eindelijk weer zover: een mooie hifishow in Nederland. Voorheen bekend als de Xfi-show, is het Dutch Audio Event in het Koningshof in Veldhoven. En Alpha Audio gaat daar livestreamen!