web analytics

Nieuws

PS Audio

PS Audio brengt nieuwe Transport uit

De nieuwe Transport van PS Audio is – zoals de naam wellicht al doet vermoeden – een transport voor cd’s en SACD’s.

JBL

JBL presenteert Bar 5.0 voor bioscoopgeluid

JBL heeft de nieuwe Bar 5.0 uitgebracht, een soundbar met onder meer virtueel Dolby Atmos aan boord voor een onderdompelende geluidservaring.

Focal

Focal presenteert 1000 Series in-wall speakers

De nieuwe Focal 1000 Series bestaat uit inbouwspeakers voorzien van instelbare drivers die naar de luisteraar gericht kunnen worden.

Sonos

Sonos presenteert batterij-kit voor Move

Sonos doet iets wat hopelijk ook navolging gaat vinden bij andere fabrikanten. Het presenteert een batterijmodule voor de Move.

Live Switch Test – Cisco – Paul Pang – NuPrime – English Electric – SOtM

Het is weer zover! Na een pauze van een maandje hebben we weer een prachtige Live Test voor u. Zondag om 10:30 gaan we live zes switches testen. En we doen hem weer eens in onze eigen luisterruimte (in verband met infrastructuur). 

Anker

Anker Soundcore draadloze in-ears

Anker is een (Chinees) merk dat vooral bekend is van onder meer kwalitatief goede laadadapters en powerbanks. Ze maken echter meer.

Apple

Apple zorgt voor een digitaal voorjaar

Traditiegetrouw brengt Apple elk voorjaar nieuwe hardware uit, veelal iPad’s, een iPhone SE en in-ears. Dit jaar is waarschijnlijk geen uitzondering.

Apple

Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+

Goed nieuws voor een ieder die onlangs (of alweer een tijd geleden) een nieuw Apple-apparaat heeft gekocht: de daarbij ‘geleverde’ gratis toegang tot Apple TV+ wordt (weer) verlengd.

EPOS

EPOS Google Meet- en Google Voice-certificering voor ADAPT-headsets

EPOS kondigt aan dat de ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit moet leiden tot een verbeterde geluidservaring.

Q and A Friday – 22 januari 2021

Deze vrijdag – 22-01-2021 – is het weer zover. Om 10:00 CET zitten we er weer klaar voor om uw vragen te beantwoorden. Tevens geven we een korte statusupdate van wat er gedaan is én wat er aan zit te komen de komende maand! Benieuwd? Tune dan vrijdag in bij de Q and A. :-)

Teufel

Teufel presenteert SUPREME IN lichte in-ears

Met de SUPREME IN introduceert Teufel kleine, lichte en kleurrijke earbuds die comfortabel doch stevig in het oor zitten. Hoogwaardige materialen, optimale geluidskwaliteit en handige functies voor dagelijks gebruik maken de SUPREME IN volgens de fabrikant tot de ideale metgezel.

Denon

Denon Home Soundbar 550 Met Dolby Atmos

De nieuwe Denon Home Soundbar 550 is voorzien van Dolby Atmos, DTS:X en HEOS Built-in voor mooie 3D-bioscoopervaringen met een compact soundbardesign.