web analytics

Nieuws

dCS

dCS presenteert Lina micro-serie

dCS presenteert de Lina-serie, waarvoor geldt dat als u alle drie de componenten aanschaft u een mooie high-end micro-set heeft samengesteld.

Marantz

Marantz presenteert CD 60 cd-speler

Marantz brengt een gloednieuwe cd-speler uit. De CD 60 kan daarbij meer dan alleen cd’tjes ten gehore brengen, ook met USB-media heeft ie geen moeite.

Apple

‘Apple test met USB-C op iPhones’

Volgens de geruchtenmolen is Apple druk bezig met het testen van USB-C iPhones, waarmee Lightning geschiedenis lijkt te worden.

High End Munich 2022 – Primare

Primare introduceert een nieuwe Dolby Atmos 9 kanaals AV versterker, die ook prima als stereoversterker te gebruiken is.

Synology

Synology RT6600ax Wifi 6-router

Synology introduceert de RT6600ax Wifi 6-router en presenteert daarnaast een grote update voor het router-besturingssysteem SRM.

Grimm Audio

Grimm Audio Nano Legs voor LS1

Met de nieuwe LS1 Nano Legs van Grimm Audio plaatst u de LS1 luidspreker desgewenst op een tafel of dressoir, ideaal voor kleiner behuisden.

Foto’s en video’s High End Munchen 2022

We hebben heel veel gezien op de High End show dit jaar. Te veel om allemaal te verwerken in video’s of artikelen. Om u echter een leuke impressie te geven, hebben we een selectie van de foto’s in dit artikel gezet. Zo krijgt u nog een leuk idee van de beurs. Ook de maffe dingen […]

High End Munich 2022 – Volumio

Volumio is bekend als streaming platform, ze leveren de software voor computers en Raspberry Pi gebaseerde streamers. Volumio introduceert drie nieuwe audio apparaten met hun streaming software. Hiermee wordt Volumio steeds meer een ‘plug and play’ platform.

High End Munich 2022 – Estelon

Estelon laat de Mk2 versie van hun Extreme topmodel horen. Niet alleen extreem qua ontwerp, maar ook extreem evenwichtig in hun weergave. Schoonheid alom.

High End Munich 2022 – Audio Physic Medeos

Audio Physic lanceert een vlaggenschip model op de High End Munich. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze klinken ook indrukwekkend.

High End Munich 2022 – Dali

De Deense luidspreker fabrikant Dali toont een nieuw vlaggenschip: de kolossale Kore speaker. Ze weten zelf niet precies hoe zwaar hij is, maar met verpakking kwamen ze op 245kg uit.

High End Munich 2022 – Daniel Weiss

Op high-end Munchen 2022 hebben we ook even bijgepraat met Daniel Weiss. Welbekend van de dacs en niet te vergeten: een indrukwekkende soundbar (Livebox) die we hebben gehoord op de 2019-editie van de High End Munchen. Deze keer staat Daniel met een serie OEM-producten. Interesant!