web analytics

Nieuws

Aggregatoren

Het gevaar van de aggregatoren: dág radio

De webradio-modules van Frontier Siliconzit in een scala aan apparaten en streamers die webradio bieden. En dan gaat het mis bij een van de aggregatoren…

Poulissen

Preview van de B&O BeoVision Harmony bij Poulissen

Poulissen in Roermond geeft u op zaterdag 29 en zondag 30 juni de kans om kennis te maken met de B&O BeoVision Harmony.

Denon

Denon introduceert nieuwe stereo receiver

U luistert nog altijd het liefst naar stereogeluid, maar wilt wel alle opties qua connectiviteit? Dan is er de nieuwe Denon DRA-800H netwerk-receiver.

BNR

BNR podcastserie Ben Tiggelaar over persoonlijk leiderschap

Ben Tiggelaar maakt een wekelijkse podcast over persoonlijk leiderschap bij BNR, bomvol interessante gasten en passende thema’s. Welhaast verplichte kost voor professionals.

Chord

Handig: maak uw eigen Chord speakerkabels

Nou ja: eigenlijk is de nieuwe Hex Gun van Chord bedoeld voor dealers. Om snel en simpel kabels op maat te maken. Maar wat let u zelf…?

Buma/Stemra

Buma/Stemra keert recordbedrag uit aan leden

Buma/Stemra heeft in 2018 ruim 180 miljoen euro uitgekeerd aan muziekauteurs- en uitgevers, een stijging van ruim 10 miljoen euro ten opzichte van 2017.

Teufel

Teufel komt met app voor bediening van Radio 3sixty

De Radio 3sixty van Teufel luistert voortaan direct naar opdrachten die via de gratis app voor Android en iOS worden gegeven, uw smartphone wordt daarmee een afstandsbediening.

Roon

Roon verschijnt op weer meer apparatuur

Roon timmert stevig door aan de weg naar voortdurend succes. Het muziekbeheersysteem is op weer meer apparaten beschikbaar gekomen!

Rockabilly Roundup

Rockabilly Roundup De Mortel bomvol muzikale activiteiten

Op 28, 29 en 30 juni vindt al weer de dertiende editie plaats van Rockabilly Roundup in De Mortel. Back to the fifties dus daar in het schone Brabantse land!

Sony

Sony kondigt sluiting Engels CD en Blu-ray distrubutiecentrum aan

Sony heeft laten weten het Engelse distributiecentrum voor CD’s en Blu-ray’s te willen sluiten. Dat zou alles met de opmars van streaming te doen hebben.

Stan Vreeken

EP ‘SLUMBERLAND’ van Stan Vreeken staat op springen

De EP ‘SLUMBERLAND’ van Stan Vreeken komt op vrijdag 12 juli uit op vinyl én op alle online streamingsdiensten! Ook is hij vaste speler op de Parade 2019.

Pro-Ject

Pro-Ject presenteert CD Box RS 2 T cd-speler

Pro-Ject heeft een gloednieuw apparaat in de vorm van de CD Box RS 2 T, een cd-speler – uitgebracht.