web analytics

Nieuws

Sonoro

Sonoro presenteert de Maestro all-in-one

De Sonoro Maestro is een compacte, veelzijdige all-in-one hifi-receiver inclusief cd-speler en ondersteuning voor streaming. Een direct-klaar-apparaat dus.

Audio Show Alkmaar

x-odos en Lab12 weer op de Audio Show Alkmaar

Komend weekend staan x-odos en Lab12 weer samen op de Audio Show Alkmaar, alwaar weer mooie spullen van beide merken voor u luisterklaar staan.

Wharfedale

Wharfedale onthult Elysian vlaggenschip-luidsprekers

Wharfedale heeft na een lange ontwikkeltijd z’n nieuwe vlaggenschip-serie luidsprekers uitgebracht: de Elysian. Kies uit een zuil- of een statiefvariant.

Audio Show Alkmaar

Reference Sounds met JBL op Audio Show Alkmaar

De Audio Show Alkmaar staat op springen, en ook Reference Sounds treft u daar aan met de JBL Synthesis HDI luidsprekers.

Vette show bij Listening Matters – Den Haag

Listening Matters is de nieuwe high-end audio winkel in Den Haag. Hoewel nieuw, is het adres vertrouwd. Namelijk in het pand waar eerst Chattelin te vinden was. Om de nieuwe winkel vrolijk te openen is er een dikke show. The Ultimate System Show. Wanneer? 22-02-2020… Gaan!

High End München

High End München razendsnel volgeboekt met exposanten

De High End München – dit jaar gehouden van 14 tot en met 17 mei – blijft stijgen in populariteit. Dit jaar was het maximaal aantal exposanten al een maand voor de deadline bereikt.

LG

Apple TV+ beschikbaar voor LG televisies

Voor de 2019-modellen van LG OLED tv’s staat een update klaar die Apple TV+ beschikbaar maakt. Ook een aantal LCD-tv’s krijgt deze update.

album

Album of losse tracks, waar kiest u voor?

Is er nog leven voor het aloude album? Of download of streamt u gewoon losse tracks al naar gelang uw muzikale smaak en stemming? Dat laatste is makkelijker dan ooit natuurlijk…

Apple

Nieuwe Apple TV 4K op komst?

De kans is vrij groot dat er ergens dit jaar een nieuwe Apple TV verschijnt, zo ontdekte 9to5mac. Met daarin een steviger SoC, altijd fijn.

Revox

Revox brengt S100 Audiobar uit

Revox presenteert de S100 Audiobar, een soundbar die – zo belooft de fabrikant – niet alleen geoptimaliseerd is voor geluidseffecten.

SoundMagic

SoundMagic presenteert TWS50 draadloze in-ears

Als u op zoek bent naar een betaalbaar setje écht draadloze in-ears, dan hoeft u wat SoundMagic betreft niet verder te zoeken: de TWS50 voldoet aan uw wensen.

AudioPerfect

AudioPerfect Demonamiddag versterker-vergelijking

Het Belgische AudioPerfect organiseert weer een bekende Demonamiddag, bomvol informatie en luistergenot. Deze keer gaat u versterkers vergelijken.