web analytics

Nieuws

DJ’s

137 Vrouwelijke DJ’s Verbreken Wereldrecord

Na drie eerdere verbroken wereldrecords hebben er nu 137 vrouwelijke DJ’s het wereldrecord non-stop livedraaien verbroken.

Samsung

Samsung Terrace 4K QLED TV voor buiten

Samsung heeft een televisie speciaal voor buitengebruik uitgebracht, voor de 4K Terrace is ook een passende soundbar beschikbaar.

EON

EON van JARRELAB genereert oneindige stroom muziek

De iOS (en iPadOS) app EON van JARRELAB genereert een oneindige stroom aan muziek, die bij elke start weer uniek is. Het klinkt overtuigend!

Denon

Denon introduceert eerste 8K-ready AV-receivers ooit

Denon heeft vandaag de allereerste 8K-ready AV-receivers ooit aangekondigd, waarmee u voorlopig weer een hele tijd vooruit kunt.

Record Store Day

Record Store Day dit jaar verdeeld over drie dagen

De inmiddels welbekende Record Store Day ter promotie van de aloude platenzaak wordt dit jaar gehouden op drie verschillende dagen, ook in Nederland.

Live Multitest instap streamers – Sonos, Bluesound, Yamaha

Komende zaterdag om 10:00 gaan we aan de slag met drie compacte en betaalbare streamers. Dit omdat we bijzonder veel vragen krijgen over streamers in deze klasse. We hebben de gloednieuwe Sonos Port, de Yamaha WXC50 en de Bluesound Node 2i. Wellicht zetten we er nog een Metrum Acoustics Baby Ambre naast ter referentie. 

Sommer Cable

Sommer Cable Hicon Screw&Play pluggen

U bent geen held met de soldeerbout, maar wilt wel uw eigen stekkers monteren? Dan komt de Hicon Screw&Play serie connectoren van het Duitse Sommer Cable mooi van pas.

Live Stream Multitest – Sonos, Bluesound, Yamaha

Het is weer de tijd van de maand; een live stream multitest. Deze keer: instap streamers! We zetten de nieuwe Sonos Port naast de Bluesound Node 2i en de Yamaha WXC-50. Helaas geen HEOS, want er komt een nieuwe ‘link’ aan én de voorraad van Marantz en Denon is problematisch. Wellicht krijgen we nog een […]

TiVo

TiVo brengt Stream 4K stick uit

Het Amerikaanse TiVo wil met de Stream 4K stick een stevige concurrent in de markt zetten voor de Amazon Fire Stick.

Dual

Dual CS 458 nu met geïntegreerde phono-voorversterker

Dual heeft onlangs twee nieuwe platenspelers uitgebracht, eentje daarvan – de CS 458 – is nu ook leverbaar met ingebouwde phono-voorversterker.

Clearaudio

Clearaudio Groove Care platenreinigingsvloeistof

Platen zijn gemaakt van vinyl, en dat materiaal trekt stofdeeltjes aan als een magneet. Regelmatig reinigen met bijvoorbeeld deze vloeistof van Clearaudio is dan ook geen overbodige luxe.

Hifiman

Hifiman Deva magnetostatische Bluetooth-hoofdtelefoon

De nieuwe Deva van Hifiman is een magnetostatische hoofdtelefoon, draadloos via Bluetooth en daarmee breed inzetbaar.