web analytics

Nieuws

Investeringsfonds Muziek

Investeringsfonds Muziek overvraagd

Het Investeringsfonds Muziek blijkt uitermate populair. Een dag nadat auteursrechthebbenden zich konden inschrijven zijn al meer aanvragen binnengekomen dan er werkbijdragen uitgegeven kunnen worden.

Synology

Synology voegt 3,84 TB SAT5200 toe aan SSD-reeks

Synology Inc. heeft de SAT5200 2,5″” solid-state drive van 3,84 terabyte uitgebracht. Dit product is ontworpen voor Synology-gebruikers die een hoge capaciteit en betrouwbare opslag-arrays nodig hebben.

Technics

Technics en Red Bull samenwerking leidt tot special edition

Om de samenwerking met Red Bull te vieren, komt Technics met een limited edition van de SL-1210MK7-draaitafel, de SL-1210MK7R. Iets unieks dus voor de liefhebbers

GOODMESH

GOODMESH concours Arts Unite: op jacht naar beste muzikant

Het internationaal online GOODMESH muziekconcours trekt 200 deelnemers uit meer dan 30 landen van meer dan 70 conservatoria met meer dan 35 verschillende muziekinstrumenten.

Deezer

Deezer maakt Online Amsterdam Dance Event mede mogelijk

Met een speciaal video livestream kanaal en tientallen officiële afspeellijsten van zowel 20 mannelijke als 20 vrouwelijke DJ’s, draagt Deezer z’n steentje bij aan het Online Amsterdam Dance Event.

Marshall

Marshall Major IV: 80 uur speeltijd

De nieuwe Marshall Major IV is de nieuwe incarnatie in de serie populaire hoofdtelefoons van het merk. Onder meer draadloos laden is mogelijk.

Teufel

Teufel presenteert MOTIV GO Bluetoothspeaker

De nieuwe stereoluidspreker MOTIV GO van Teufel is spatwaterdicht conform de IPX5-norm en dus kan deze luxe speaker ook probleemloos in de keuken en badkamer worden gebruikt.

EPOS

EPOS EXPAND speakerphone gecertificeerd voor Microsoft Teams

EPOS laat eten dat de nieuwe EXPAND 80T speakerphone gecertificeerd is voor Microsoft Teams, wat gebruik met de populaire meeting-app nog eenvoudiger maakt.

Loewe

Loewe presenteert serie OLED-tv’s bild i

Als onderdeel van de dealer roadshow presenteert Loewe voor het eerst de nieuw ontwikkelde productlijn bild i OLED televisies.

TikTok

TikTok en Buma/Stemra sluiten licentieovereenkomst

TikTok, ‘s werelds grootste platform voor korte mobiele video’s, heeft een overeenkomst gesloten met muziekauteursrechtenorganisatie Buma/Stemra.

Loewe

Loewe presenteert audioportfolio muziek- en thuisbios

Loewe presenteert een nieuw audioportfolio voor veeleisende muziek- en thuisbioscoopfans en is daarmee weer helemaal terug op de markt.

Ondernemers zijn net mensen

‘Ondernemers zijn net mensen’ met Anthony Donner

Dutch DJs ondernemer Anthony Donner geïnterviewd voor en fotograaf van ‘Ondernemers zijn net mensen’ boek – 50 top ondernemers delen hun verhaal met auteur Cor de Graag.