web analytics

Nieuws

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen beleeft spannende tijden

Het gaat niet echt geweldig met het Deense Bang & Olufsen. Inmiddels heeft het z’n derde kwartaalverlies op rij bekendgemaakt, wat toch wel zorgwekkend is.

iEar’

iEar’ Invites in het teken van Naim en Focal

De iEar’ Invites op 30 januari en 1 februari in de Amsterdamse vestiging van iEar staat in het teken van het Britse elektronicamerk Naim en het Franse luidsprekermerk Focal.

ELAC

ELAC presenteert compacte Concentro S507

ELAC heeft een nieuwe, compacte, luidspreker toegevoegd aan de de Concentro-serie. Elegant, compact en toch voorzien van alles wat nodig is voor een goede geluidsreproductie.

AudioPerfect

AudioPerfect presenteert serie demonamiddagen

Het Belgische AudioPerfect heeft weer een serie demonamiddagen op de rol staan. Genieten van goed geluid, zet de data vast in uw agenda.

Atoll Electronique

Demo Atoll Electronique 400 serie bij vier dealers

Importeur Belram heeft vier dealers geselecteerd, alwaar u een demo van de Atoll Electronique 400 serie kunt krijgen. We zetten ze voor u op rij!

Definitive Technology

Definitive Technology presenteert zuil- en centerluidsprekers voor Demand-serie

Definitive Technology kondigde tijdens de alweer voorbije CES 2020 de hoogwaardige zuilluidsprekers en de center luidspreker als nieuwste toevoegingen aan de Demand-serie aan.

Windows 7

Windows 7 en AV-toepassingen, wat nu?

Deze week was het dan zo ver: de ondersteuning voor Windows 7 is door Microsoft beëindigd. Voor oudere randapparatuur kan dat een probleem opleveren.

Klipsch

Klipsch en McLaren F1 slaan handen ineen qua ontwerp

Klipsch Audio en McLaren F1 zijn eens om de tafel gaan zitten. Dat heeft geleid tot enkele bijzondere in- en over ears. Voor de echte fanaten, zeg maar.

Record Doctor VI

Record Doctor VI platenwasmachine

Vinylliefhebbers hebben een toch wat bewerkelijke hobby gekozen. Al was het maar omdat platen stof als een magneet aantrekken. De Record Doctor VI wast het weg.

Canton

Canton presenteert Smart Amp 5.1 multiroom AV-versterker

Op zoek naar een capabele maar betaalbare surroundversterker? Check dan de Canton Smart Amp 5.1 eens, waar u wel heel veel op aan kunt sluiten.

Samsung

Samsung brengt opvolgers Galaxy Buds uit met lange adem

Zoals het er volgens de geruchten uitziet, spelen de opvolgers van de Samsung Galaxy Buds draadloze in-ears flink langer. Altijd prettig natuurlijk, luisteren zonder stopcontact in de buurt.

JBL

JBL Professional ONE Series 104: klein maar krachtig

JBL heeft de nieuwe Professional ONE Series 104 uitgebracht. Waarbij geldt dat u zich zeker niet door de compacte afmetingen in de luren moet laten leggen.