web analytics

Nieuws

Avinity

Avinity HDMI-kabels voor 8K

Hoewel misschien een beetje overdreven voor thuisgebruik wordt 8K toch stevig gepusht door fabrikanten. En daar horen weer nieuwe HDMI-kabels bij, zoals deze van Avinity.

SMSL

SMSL kondigt (releasedatum van) M500 DAC aan

Het Chinese SMSL heeft de releasedatum van zijn nieuwe M500 DAC bekend gemaakt: 20 augustus. Een prijskaartje ontbreekt vooralsnog, maar zal ongetwijfeld volgen.

KEF

KEF sleept mooie EISA Awards in de wacht

KEF dit jaar twee van de hoogste onderscheidingen heeft ontvangen tijdens de EISA Awards. Om precies te zijn ontvingen de R11 en de LSX een bekroning.

5G

5G, wat moet je ermee?

5G is hét buzzwoord als het gaat om razendsnelle mobiele communicatie momenteel. Het klinkt ook allemaal heel mooi, maar hebben we het ooit nodig?

Marantz

Marantz rolt nieuwe NR1200 stereo netwerk-receiver uit

De nieuwe Marantz NR1200 stereo-netwerkreceiver is een compleet nieuw ontworpen apparaat met flink wat mogelijkheden aan boord.

Weiss

Weiss presenteert DSP501 en DSP502

Het Zwitserse Weiss heeft de DSP501 en DSP502 uitgebracht. Het zijn beide streamers, maar deze keer zonder ingebouwde DAC.

Sonos

Gelekt: Sonos komt waarschijnlijk met Bluetooth-speaker

Volgens de tamelijk overtuigende geruchten komt Sonos begin september met een Bluetooth-speaker uit. En dat betekent misschien ook onderweg luisteren!

PS Audio

PS Audio presenteert Stellar phono-voorversterker

PS Audio heeft een gloednieuwe phono-voorversterker uitgebracht. De Stellar kan overweg met zowel MM- als MC-cartridges, dus u bent in één klap klaar.

Wireworld

Wireworld Serie 8 ethernetkabels beloven nog fijnere details

Wireworld Cable Technology heeft zijn serie Ethernetkabels op twee essentiële punten kunnen verbeteren. De Serie 8 belooft nog fijnere details.

Naim

Naim pakt uit met Mu-so Qb 2nd Generation draadloze speaker

Naim Audio, de Britse Hi-Fi specialist presenteert de 2e generatie van haar succesvolle en meervoudig award winnende Mu-so Qb draadloze luidspreker.

Sennheiser

Sennheiser maakt zijn entree in automotive

Sennheiser stapt met medewerking van Karma Automotive in de autosector met zijn AMBEO-audio-oplossing.

Creative

Creative Labs presenteert ‘ultieme’ geluidskaart

Het lijkt erop dat Creative Labs – de bekende fabrikant van pc-geluidskaarten – ineens richting high-end gaat. Of althans een poging daartoe waagt.