web analytics

Nieuws

Technics brengt nieuwe SL-1210MK7 DJ draaitafel uit

Technics brengt nieuwe SL-1210MK7 DJ draaitafel uit

De Technics SL-1210 is inmiddels alweer decennia lang de standaarddraaitafel voor DJ’s. En nu is er een gloednieuwe uitvoering verschenen!

Begin mei barst de High End München weer los (bron foto: https://www.highendsociety.de/index.php/de/fotoservice.html?id=28)

High End München komt langzaam aan dichterbij

De High End München komt er weer aan. Dit jaar kunt u 10 tot en met 12 mei alvast in de agenda noteren.

Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

Zo op het eerste gezicht heeft thuisautomatisering niet heel veel met high end te maken. Tot u zich bedenkt dat bijvoorbeeld DigitalSTROM ook samenwerkt met B&O.

YouTube Music afspeelbaar op Sonos speakers

YouTube Music afspeelbaar op Sonos speakers

De vorig jaar gelanceerde muziekdienst YouTube Music is per direct beschikbaar op alle Sonos luidsprekers, streamen maar dus!

Idaly en Pip Blom eerste Nederlandse Deezer NEXT-acts dit jaar

Idaly en Pip Blom eerste Nederlandse Deezer NEXT-acts dit jaar

Rapper Idaly en indie-popband Pip Blom zijn de eerste Nederlandse Deezer NEXT-acts van dit jaar. Goed nieuws voor hen, want dat komt de verkopen ten goede.

D&D Audio over Crystal Cable, ClearAudio en meer

D&D Audio over Crystal Cable, ClearAudio en meer

D&D Audio zet voortaan regelmatig dealers in de spotlights. Ook in de meest recente nieuwsbrief van het bedrijf: nieuws over Crystal Cable en ClearAudio.

Eerste en laatste album van Dakota verschenen

Eerste en laatste album van Dakota

De band Dakota brengt vandaag hun eerste en laatste album uit. Daar is natuurlijk een reden voor en er staat dan ook een uitgebreid interview klaar.

Samsung stopt met Blu-ray (bron afbeelding: https://pixabay.com/nl/achtergrond-blu-ray-leeg-branden-72143/)

Samsung stopt met Blu-ray

Blu-ray lijkt langzaam aan een uitstervend fenomeen te worden. Zo heeft Samsung aangekondigd dat het – in ieder geval in de VS – stopt met Blu-ray spelers.

Op het toonaangevende Sundance Film Festival heeft de VPRO de hand weten te leggen op de vier uur durende documentaire Leaving Neverland van de Britse filmmaker Dan Reed

VPRO koopt documentaire Leaving Neverland aan

Op het toonaangevende Sundance Film Festival heeft de VPRO de hand weten te leggen op de vier uur durende documentaire Leaving Neverland van de Britse filmmaker Dan Reed.

McIntosh presenteert RS200 draadloze all-in-one

McIntosh presenteert RS200 draadloze all-in-one

McIntosh brengt de RS200 uit, een draadloze all-in-one met alle mogelijkheden die u zich maar kunt bedenken voor het luisteren en streamen van muziek.

De nieuwe SDV 3100 HV van T+A

Nieuwe aanwas voor T+A HV-serie producten

Eerder dan verwacht brengt T+A een drietal nieuwe producten die onder de HV-serie vallen uit: een tweetal reference streaming DAC’s en een SACD-speler.

De Pioneer VSX-934 AV-receiver

Pioneer presenteert VSX-934 AV-receiver

Pioneer heeft een nieuwe 7.2-kanaals AV-receiver in de vorm van de VSX-934 uitgebracht. Uiteraard ook met Dolby Atmos aan boord en nog veel meer.