web analytics

Nieuws

Live stream Tim knol bij Artone Studio – 23 april 20:30

Er komt een leuk online event aan: op 23 april speelt Tim Knol in de Artone studio’s. Deze stream is via Guts te volgen en wat wellicht nog leuker is: de opname – opgenomen op tape – is op vinyl te krijgen voor wie ‘the full package’ koopt. 

TCL

TCL presenteert nieuwe TV’s en soundbar

TCL Electronics (1070.HK)presenteert nieuwe TCL TV modellen, alsmede een soundbar. Verder opent het een kantoor in Rotterdam.

Samsung

Samsung gaat alsnog voor OLED

Jarenlang was Samsung een fervent criticaster van OLED-schermen. Nu gaat het bedrijf ze inkopen bij aartsrivaal LG. Interessante ontwikkelingen dus.

Q and A Friday – 16-04-2021 – 10:00

Alpha Audio is er voor zijn lezers. Daarom houden we één keer per maand een speciale Live Q&A sessie. Elke maand zitten we één keer van 10:00 tot 11:00 voor de camera om uw vragen te beantwoorden. 

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen presenteert draadloze gaming-headset

Bang & Olufsen heeft z’n eerste gaming-headset uitgebracht. De Beoplay Portal is ideaal voor gamers die om geluidskwaliteit geven.

Vincent

Vincent KHV-200 buizen-hoofdtelefoonversterker

Vincent heeft een nieuwe op buizen gebaseerde hoofdtelefoonversterker uit gebracht, de KHV-200. Waarin trouwens ook halfgeleiders aanwezig zijn.

Bluesound

Bluesound Pulse Soundbar+ met Atmos

De nieuwe Pulse Soundbar+ van Bluesound beschikt over Dolby Atmos en de gloednieuwe BluOST streamingmodule met 8 keer meer rekenkracht dan z’n voorganger.

Philips

Philips tv’s met Mimi geluidsaanpassing

Philips laat weten dat de meeste van zijn nieuwe 2021 Android-tv’s geleverd gaan worden met Mimi Sound Personalisation-techniek.

Rega

Rega presenteert Kyte boekenplanspeaker

De kast van de nieuwe Rega Kyte boekenblankspeaker is gebaseerd op een fenolhars, dat een grote natuurlijke stijfheid heeft.

Panasonic

Panasonic presenteert PMX802 all-in-one

De nieuwe Panasonic PMX802 is een échte all-in-one; bij dit mini-systeem worden ook de speakers meegeleverd en bent u in één klap klaar.

Hobo

Hobo click & collect, blijf veilig!

In deze toch wel verontrustende Covid-tijd is het zaak om zo min mogelijk onnodige contacten aan te gaan en dus maakt Hobo Hifi gebruik van click & collect.

NuPrime

NuPrime Omnia A300 streaming-versterker

NuPrime heeft de Omnia A300 uitgebracht, een lekker compacte combinatie van streamer, DAC en versterker.