items over Muziek

Zie ook: Muziek (84) | Nieuws (2.968) |
Onze hobby bestaat niet zonder muziek! Immers: wat heb je aan een prachtige set als er niets af te spelen valt? En of dat nu vinyl is of streaming of cd… of tape of cassettebandjes… dat maakt niet uit. Muziek is en blijft het belangrijkste onderdeel van onze hobby. En mede om die reden heeft deze categorie een grote plek gekregen op de website.

Lastig

Nu is muziek recenseren ongelooflijk lastig. Het is immers iets wat ongekend persoonlijk is. De een houdt van metal, de andere van klassiek en weer een ander van house of vocal. Zo veel mensen, zo veel smaken. En daar is niets aan te doen. Nu is het wel mogelijk tips te geven. En dat doen we dan ook graag. Onze selectie bestaat voornamelijk uit albums waar we blij van worden. Of bekende titels van grotere bands om u een idee te geven van wat er nu ‘hot’ is in de markt.

Streaming

Met de komst van streaming audio is het voor ons – en u – veel gemakkelijker geworden om muziek te ontdekken. En dat is prachtig. Echter… het is praktisch onmogelijk alles te beluisteren. Immers: wie gaat 20 miljoen (of meer) tracks beluisteren? Precies… niemand. Daarom pikken we voor u de krenten uit de pap!

Afspeellijsten Toon alle items


Album Toon alle items