Yamaha

Het Japanse Yamaha is in 1897 opgericht. Jazeker: bijna 120 jaar oud. Sinds 1954 is het zelfs bezig met een eigen onderwijssysteem voor muziek. Kortom: een bloedserieus bedrijf. Ook met motoren en boten. Maar daar gaan we het even niet over hebben.

Yamaha

Yamaha presenteert nieuwe ANC-in-ears

Yamaha brengt een tweetal nieuwe in-ears met ANC aan boord uit, in de vorm van de TW-E7B en de sportieve TW-ES5A.

Yamaha

Yamaha presenteert R-N2000A en NS-2000A

Yamaha introduceert vandaag op de High End in München de de Hi-Fi 2000 Serie in de vorm van de R-N2000A en NS-2000A.

Yamaha

Yamaha updates ontsluiten AVR’s

Yamaha heeft een ‘broodnodige’ update uitgebracht die het HDMI 2.1-potentieel van z’n top 3-AVR’s ontsluit.

Yamaha

Yamaha TW-E5B lief voor uw oren

Yamaha heeft de nieuwe TW-E5B in-ears uitgebracht. Bijzonder is dat deze volgens de fabrikant rekening houden met uw gehoor.

Yamaha

Yamaha Aventage Auro-3D update

Voor bezitters van de Yamaha Aventage RX-A8A en RX-A6A staat een firmware-update met daarin onder meer Auro-3D klaar.

Yamaha

Yamaha komt met nieuwe CD-S303 cd-speler

Yamaha brengt de CD-S303 cd-speler uit, die meer kan dan alleen het afspelen van de welbekende schijfjes. Getuige de USB-aansluiting.

Yamaha

Yamaha YH-L700A Bluetooth NC hoofdtelefoon

Yamaha heeft de nieuwe YH-L700A uitgebracht, een draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon voorzien van active noise cancelling en surround-DSP.

Review Yamaha NS-3000 – King of Speed

Er zijn producten die direct indruk maken en er zijn modellen die langer de tijd nemen om onder je huid te komen… Wat beter is, laten we even in het midden. Maar de Yamaha NS-3000 behoort tot de laatste categorie. Geen spetterende entree, maar reken maar dat u geen slingers ophangt als u ze na […]

Yamaha

Yamaha Juni: Soundbars met gratis Earbuds erbij

Yamaha heeft deze maand een alleraardigste actie op touw gezet, waarbij u bij aanschaf van geselecteerde Soundbars een Earbuds voor nop krijgt.

Yamaha

Yamaha MusicCast krijgt Amazon Music HD

Yamaha heeft z’n eigen multiroom-ecosysteem onder de naam MusicCast. Een klaarstaande update voor apparatuur die het protocol ondersteunt voegt Amazon Music HD toe.

Video – Multitest – de beste versterker voor 2500 euro

Het was weer tijd voor een flinke groepstest. Live op Youtube, samen met u. Uiteindelijk hebben we zaterdag 22-08-2002 zeven prachtige versterkers van rond de 2500 euro naast elkaar gezet. Drie zijn een beetje anders: de NAD is met 1800 euro de goedkoopste, de Advance Paris is een voor- eind combinatie. En de Prima Luna […]

Yamaha A-S2200

Review Yamaha A-S2200 geïntegreerde versterker

Het doel van een hifisysteem is – vrij eenvoudig uitgelegd – de bron te versterken en om te zetten van elektrische stroompjes naar trillingen in lucht. En dat zonder aanpassing van de opname en karakteristiek. Klankkleur, imaging, timing… alles moet in tact blijven. Als er één fabrikant op deze planeet is die dat zou moeten […]

Het Japanse Yamaha is in 1897 opgericht. Jazeker: bijna 120 jaar oud. Sinds 1954 is het zelfs bezig met een eigen onderwijssysteem voor muziek. Kortom: een bloedserieus bedrijf. Ook met motoren en boten. Maar daar gaan we het even niet over hebben. Yamaha maakt nog altijd hoogwaardige instrumenten. Denk aan high-end piano’s. Daarnaast heeft lange tijd bijzonder hoogwaardige hifi gemaakt. Echter is het de laatste jaren vooral bezig geweest met middelmatige de surroundsystemen. Gelukkig zien we daar weer een kering, want er is weer een degelijke stereolijn. Laten we hopen dat deze trend doorzet!