X

Xavian Corallo Esclusivo

Review Xavian Corallo Esclusivo luidspreker – Praagse Pracht

Xavian Audio is geen onbekende voor Alpha Audio. We hebben in het verleden al meerdere van hun luidsprekers onder handen genomen. Dit Tsjechische bedrijf, met Italiaanse eigenaar, maakt dan ook bijzondere luidsprekers die zich op verschillende manieren van het pak trachten te onderscheiden. Grote baas is de flamboyante Italiaan Roberto Barletta die zijn hart volgde […]

Xiaomi Mi

Xiaomi Mi presenteert ‘goedkope’ OLED-tv

Bent u in de markt voor een nieuwe grootbeeld OLED-tv en bent u niet zo heel bezorgd over uw privacy, check dan de Xiaomi Mi TV Master 77 eens.

Xtorm

Xtorm Solar Charger: waterdicht bijtanken

De Xtorm Xtreme Solar Charger beschikt over een ingebouwde accu van 5000mAh (XR103) en een zonnepanneel voor onderweg bijladen.

Elac FS407

De beste vloerstaander voor 4000 euro

Op 13 en 20 december hebben we bij Alpha in totaal acht vloerstaande luidsprekers getest. Live op Youtube. Mét livemuziek. Het was een geweldige ervaring dat zo aan te pakken. En het had niet gekund zonder de steun van de deelnemers, de band, het complete team achter de streams én u als kijker! Laten we […]

Xavian Premio Esclusivo (3)

Review Xavian Premio Esclusivo monitor speaker

Wie zoekt op Xavian komt als betekenis “De redder” of “Helder” tegen. Nu zal oprichter Roberto Barletta dat wellicht niet direct bedoelen met zijn merk, al kunnen we het wel rijmen met helder. Boelsz audio – de importeur van Xavian – heeft ons de Premio Esclusivo toegestuurd. 

Xiaomi

Xiaomi brengt doorzichtige tv uit

Of het echt handig is voor huis-tuin-en-keuken-toepassingen? Mwoa. Maar de transparante tv van Xiaomi komt er in ieder geval aan!

XOX

XOX presenteert nieuwe banaanstekers

XOX – onderdeel van Black Cat Cable – heeft een nieuwe banaanplug uitgebracht, gemaakt van puur koper bedekt met een laagje rodium.