W

Wharfedale Diamond 12.2

Review Wharfedale Diamond 12.2 – Bright like a diamond?

Wharfedale is een naam in de hifiwereld. Het van origine Britse merk heeft heel wat prachtige – betaalbare – speakers in de markt gezet. Inmiddels is het onderdeel van IAG – International Audio Group – waar ook Audiolab, Quad, Castle, Mission, Leak en bijvoobeeld Elco weer onderdeel van zijn. Grote jongen dus. Eens kijken of […]

Wilson Audio

Wilson Audio Loke compacte subwoofer

De nieuwe Wilson Audio Loke subwoofer is ontworpen om naadloos samen te werken met de TuneTot van ‘t zelfde merk.

Western Digital

Western Digital stopt support oudere MyCloud-drives

Hebt u toevallig een oudere Western Digital MyCloud netwerk-harde schijf in huis staan als simpele NAS, dan is het opletten geblazen.

Winamp

Nieuwe versie Winamp nakend

De makers van het aloude Winamp laten weten dat een nieuwe versie van deze ‘oer-mp3-speler’ op de rol staat.

Review Wharfedale Evo 4.3 vloerstaander – budgetvriendelijke Muzikale Masterclass

Wat doe je als je van 25m2 woonkamer gaat naar 60m2? Juist! Nieuwe speakers uitzoeken. De trouwe Bowers & Wilkins 686s1 boekenplank speakers zijn niet voldoende om de immense nieuwe ruimte te vullen en zullen plaats moeten maken, maar waarvoor? Belangrijkste criteria in de zoektocht zijn; Ruimte vullend geluid, hoge WAF (wife approval factor), makkelijk […]

Weiss

Weiss hoofdtelefoon- en loudness-equalizer via firmware

Als u uw Series 5-apparaat van Weiss voorziet van de meest recente firmware-update, krijgt u de beschikking over een hoofdtelefoon-equalizer en een loudness-equalizer, komen altijd van pas.

Weiss

Daniel Weiss sleept Technical Grammy 2021 in de wacht

Daniel Weiss – van het Zwitserse Weiss Engineering – heeft een mooie Technical Grammy in de wacht gesleept voor de 2021-versie van het bekroningsfestijn.

Wifimedia

Wifimedia gaat weer uitbreiden, nog meer ruimte

Wifimedia gaat volgend jaar stevig uitbreiden, met uiteindelijk een verdubbeling van het vloeroppervlak. Zowel werknemers als klanten krijgen meer ruimte.

Emerson Digital Analog

Review Wattson Audio Emerson Digital en Analog – met samples

Het is maf, maar in de prijsklasse van 1500 euro zijn weinig streamers te vinden. Eronder wel. En erboven ook. Maar rond de 1500 euro heel erg weinig. Hoe dat komt, weten we niet. Het lijkt ons een prima segment. Beter dan de Bluesound Node2i en minder prijzig dan een – pak ’em beet – […]

We Are Rewind

We Are Rewind draagbare cassettespeler

We Are Rewind heeft een gloednieuwe portable cassettespeler uitgebracht. Voorzien van Bluetooth is hij klaar voor een draadloze toekomst.

Wharfedale Linton Heritage

Review Wharfedale Linton Heritage monitor speaker

Het Britse (hoe kan het ook anders) Wharfedale is een waar icoon in de audiowereld. Ze fabriceren al sinds 1932 luidsprekers, wat neer komt op bijna 90 jaar (op moment van schrijven). Dat kunnen niet veel fabrikanten zeggen. De ‘grote jongens’ vieren meestal hun 45 of 50 jarig bestaan.  Wharfedale stevent af op de 100 […]

Wheel

Nederlandse Kickstarter Wheel klaar voor levering

De Nederlandse Kickstarter Wheel – een unieke platenspeler met de naald aan de onderkant – is na lang wachten eindelijk klaar voor levering.