VPRO

VPRO

VPRO cancelt Villa Musica op laatste moment

De vol enthousiasme aangekondigde serie Villa Musica van de VPRO is op het allerlaatste moment gecanceld vanwege een vermeend gevalletje #metoo.

VPRO

VPRO Villa da Musica: popgeschiedenis!

VPRO Villa da Musica laat u in een fantastische geschiedenis aan pop-documentaires uit de roemruchte jaren ‘80 en ‘90 duiken! Het eerste ‘leckerbissen’ is morgenavond al te zien.

VPRO

VPRO Lopendebandwerk seizoen 2

U kunt weer genieten van een nieuw seizoen Lopendebandwerk, vanaf woensdag 16 maart via vpro.nl, nporadio1.nl, de populaire podcastplatforms en de NPO-Luisterapp.

VPRO

VPRO Zomergasten met Alfred Birney in VPRO Zomergasten

Schrijver Alfred Birney (Den Haag, 1951) is op 15 augustus de vijfde gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt hem over zijn ideale televisieavond.

VPRO

Janine Abbring ontvangt Sevdaliza in VPRO Zomergasten

Zangeres, componist en producer Sevdaliza (Teheran, 1987) is op 8 augustus de vierde gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt Sevdaliza over haar ideale televisieavond.

VPRO

VPRO podcastserie over vergeten componistes

Nooit van gehoord?! is een nieuwe podcastserie van VPRO Vrije Geluiden, over vergeten componistes; luisteren en leren maar!

Bob Dylan

BOBcast special: 80 jaar Bob Dylan

Bob Dylan viert op 24 mei z’n tachtigste verjaardag. Een mooie mijlpaal van een popicoon van jewelste. En een uitgebreide special waardig.

VPRO

VPRO Muziekstad in het Utrechtse

VPRO Muziekstad is helaas alweer bij de laatste aflevering aanbeland, waarin Eva Koreman Utrecht met een bezoek vereert.

VPRO

VPRO Muziekstad dit weekend in Zwolle

In deze alweer een-na-laatste aflevering van VPRO Muziekstad is Eva Koreman in Zwolle, de hiphop-hoofdstad van Nederland. Op het program staan Rico & Guan, Paceshifters en Nonchelange.

VPRO

VPRO Muziekstad: metal in Tilburg

In deze zesde aflevering van Muziekstad is Eva Koreman in heavy metal hoofdstad Tilburg. Metal en psychedelische rock vormen deze keer de ingrediënten van de uitzending.

VPRO On Stage aflevering 8: Joost van Bellen

On Stage van de VPRO is bij de achtste en laatste aflevering van de reeks aanbeland, hoofdgast is deze keer DJ, partyorganisator en schrijver Joost van Bellen.

VPRO

VPRO On Stage aflevering 7: Eefje de Visser

Komende zondag 21 maart om 19.20 – het begin van de lente alweer – is het bij de VPRO op NPO 2 weer tijd voor VPRO On Stage, met deze keer Eefje de Visser in de hoofdrol.