web analytics

V

Vincent

Vincent KHV-200 buizen-hoofdtelefoonversterker

Vincent heeft een nieuwe op buizen gebaseerde hoofdtelefoonversterker uit gebracht, de KHV-200. Waarin trouwens ook halfgeleiders aanwezig zijn.

VPRO

VPRO Muziekstad dit weekend in Zwolle

In deze alweer een-na-laatste aflevering van VPRO Muziekstad is Eva Koreman in Zwolle, de hiphop-hoofdstad van Nederland. Op het program staan Rico & Guan, Paceshifters en Nonchelange.

VPRO

VPRO Muziekstad: metal in Tilburg

In deze zesde aflevering van Muziekstad is Eva Koreman in heavy metal hoofdstad Tilburg. Metal en psychedelische rock vormen deze keer de ingrediënten van de uitzending.

VPRO On Stage aflevering 8: Joost van Bellen

On Stage van de VPRO is bij de achtste en laatste aflevering van de reeks aanbeland, hoofdgast is deze keer DJ, partyorganisator en schrijver Joost van Bellen.

Veddan

Maak kennis met Veddan

Het Doetinchemse Veddan heeft een nieuwe gepatenteerde techniek ontwikkeld waarmee volgens eigen zeggen geluid zo natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven.

VPRO

VPRO On Stage aflevering 7: Eefje de Visser

Komende zondag 21 maart om 19.20 – het begin van de lente alweer – is het bij de VPRO op NPO 2 weer tijd voor VPRO On Stage, met deze keer Eefje de Visser in de hoofdrol.

VPRO

VPRO Muziekstad is deze keer in Eindhoven

In deze vijfde aflevering van Muziekstad is Eva Koreman in Eindhoven. Ze spreekt yéyé-beat-zangeres Fleur en het psychedelische rock ‘n roll-trio MOOON. Verder een portret van Sem Jansen en meestergitarist Leif de Leeuw, die al tien jaar samen spelen.

VPRO

VPRO Muziekstad aflevering 4: Amsterdam

Komende zaterdag 23.00 uur kunt u op NPO 3 de alweer vierde aflevering zien van VPRO Muziekstad, deze uitzending focust Eva Koreman zich op SMIB uit Amsterdam Zuid-Oost.

VPRO

VPRO On Stage aflevering 6: Danny Vera

In de zesde aflevering van de achtdelige reeks On Stage van de VPRO is zanger, muzikant en songwriter Danny Vera te gast. Presentatrice Nadia Moussaid geeft hem alle ruimte.

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues meest invloedrijke Nederlandse dj

VPRO 3voor12 heeft DJ Benny Rodrigues bekroond tot de meest invloedrijke Nederlandse dj. Een mooie opsteker voor deze muzikale workaholic!

VPRO

VPRO Vrije Geluiden nieuw seizoen Sessies op zondagochtend

VPRO Vrije Geluiden start vanaf komende zondag weer een nieuw seizoen. Inderdaad weer gewoon op de vertrouwde ochtend om 10.30 uur op NPO 2 Extra.

VPRO

VPRO On Stage aflevering 4: Ryanne van Dorst

In het nieuwe VPRO-programma On Stage gooit presentatrice Nadia Moussaid samen met een hoofdgast de deuren wijd open voor Nederlandse muzikanten en kunstenaars. De vierde hoofdgast is Ryanne van Dorst.