U

Urbanears

Urbanears Boo bestaat uit 97% gerecycled plastic

Bent u net wat milieubewuster aangelegd, dan zijn de Urbanears Boo in-ears wellicht wat voor u, gemaakt van grotendeels gerecycled plastic.

UBSOUND

UBSOUND lanceert FEEL en VELVET serie speakers

Het Italiaanse UBSOUND heeft de nieuwe 2021-versies van de FEEL en VELVET-serie luidsprekers uitgebracht. Verbeteringen ten opzichte van de voorgangers maken ze nog weer interessanter.

Massatest – Zes buizenversterkers – Live Stream replay

Live Tests zijn leuk. En heel erg leerzaam. Je leert bijvoorbeeld welke combinaties goed werken en welke verschillen je kan en mag verwachten als je een versterker wisselt. In deze test van zes buizenversterkers komen de verschillen ook behoorlijk goed naar boven. Maar dat kunt u gemakkelijk in de video zien en horen. We hebben […]

Urbanista

Urbanista en H&M presenteren modebewuste Bluetooth-speaker

De twee Zweedse merken Urbanista en H&M hebben de handen ineengeslagen om een bijzonder ‘fashionable’ speaker te produceren.

Ubsound

Ubsound presenteert Feel luidsprekerserie

Het Italiaanse Ubsound heeft de nieuwe luidsprekerserie Feel voor u klaar staan. Deze bestaat uit twee modellen.

Unison Research

Unison Research presenteert uPhono+ phono-voorversterker

Eigenlijk is de Unison Research uPhono+ veel meer dan alleen een phono-voorversterker. U treft er bijvoorbeeld ook een ADC in aan.

Totaalshot wifi mesh test

Multitest 7 Wifi Mesh-systemen

Wie met streaming audio gaat beginnen, zal snel merken dat niet alleen de streamer een grote rol speelt, maar ook het netwerk. En wil de streamer met een app wil bedienen, komt er waarschijnlijk snel genoeg achter dat wifi een cruciale rol speelt in de streaming-ervaring. Zeker bij een groter huis, of een nieuwbouwhuis met […]