TRPTK

TRPTK

TRPTK CD-release ‘Kurkuma’ door Irene Sorozábal

Platenlabel TRPTK heeft vandaag de nieuwe CD ‘Kurkuma’ van Irene Sorozábal uitgebracht, een mix van uiteenlopende genres en invloeden.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘NUÏT’ met Maya Fridman en Maarten van Veen

Het welbekende meer avontuurlijk aangelegde platenlabel TRPTK releast vandaag de gloednieuwe CD ‘NUÏT’, met Maya Fridman en Maarten van Veen.

TRPTK

TRPTK releast Rembrandt Frerichs ‘Pianoconcerten Nrs. 1 & 2’

TRPTK brengt vandaag een nieuwe CD met Pianoconcerten Nrs. 1 & 2 van Frerichs uit. Uitgevoerd door het Alma Quartet, Dominic Seldis (leden van het Concertgebouworkest), Vinsent Planjer en natuurlijk Rembrandt Frerichs zelf.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘Colores del Sur’

Laat u meeslepelen naar het zonnige en temperamentvolle muzikale zuiden via het vandaag verschenen TRPTK album ‘Colores del Sur’.

TRPTK

TRPTK presenteert Intercontinental Ensemble ‘Arc’

Het welbekende platenlabel TRPTK heeft vandaag een nieuwe cd uitgebracht van het Intercontinental Ensemble, met de titel ‘Arc’.

TRPTK

TRPTK CD-release datum ‘Winterreise’

Het welbekende Utrechtse platenlabel TRPTK brengt vandaag een nieuwe klassieke cd uit onder de titel Winterreise.

TRPTK

TRPTK releast ‘The Forest in April’

Het welbekende label voor bijzondere producties TRPTK presenteert het nieuwe album ‘The Forest in April’, dat vandaag is uitgebracht.

TRPTK

TRPTK: cd-release ‘Amazonon – Invisible Cities’

Het in Utrecht gevestigde label TRPTK laat weten dat de cd-release Amazonon – Invisible Cities op springen staat (morgen om precies te zijn), laat u meevoeren naar tropische sferen.

TRPTK

TRPTK album release ‘Miscellanea’

TRPTK heeft het nieuwe album Miscellanea van Menno van Delft & Artem Belogurov uitgebracht: een intiem kijkje in ‘t muziekleven van de 18de eeuw.

TRPTK

TRPTK kondigt cd-release In Motu aan

Maak een nieuwe muzikale reis met het negenkoppige Intercontinental Ensemble, via de nieuwe cd In Moto, uitgebracht door label TRPTK.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘Ten Songs of Change’

Het bijzondere platenlabel TRPTK heeft een nieuwe cd onder zijn hoede uitgebracht: Ten Songs Of Change, waarop celliste Maya Fridman de hoofdrol speelt, in samenwerking met componiste en pianiste Marion von Tilzer.

TRPTK

TRPTK presenteert (SA)CD CD Canto Interno

Luis Carbera laat de contrabas zingen in het nieuwe album Canto Inferno, uitgebracht onder de vleugels van het Utrechtse label TRPTK.