web analytics

Teufel

Teufel is een Duits elektronicamerkt dat met name luidsprekers fabriceert. De lijnen zijn te uitgebreid om op te noemen. Ze maken werkelijk alles. Ook zelf overigens! Teufel richt zich met name op thuisbioscoopsystemen. Al hebben ze ook zeer interessante stereo-modellen.

Teufel

Teufel CAGE: een compromisloze headset voor gamers

Gamers zijn een aparte categorie als het gaat om geluid. Het Duitse Teufel laat deze groep gebruikers in ieder geval niet in de steek met de CAGE.

Teufel

Teufel Streaming ondersteunt nu ook Spotify Free

Goed nieuws voor de bezitters van Teufel met Raumfeld-technologie gewapende speakers: vanaf nu wordt ook de kosteloze variant van Spotify ondersteund.

Teufel Cinedeck

Review Teufel Cinedeck – soundbase

De Cinedeck weet ons niet écht te pakken bij het spelen van muziek. Films gaan wel, maar ook daar biedt hij niet de impact die de Ultima wel heeft. Gezien het bedrag is de Teufel Cinebar Ultima dan ook zonder twijfel de betere keuze. Dus tenzij u niet de ruimte hebt… ga voor de Ultima.

Teufel

Teufel BOOMSTER GO, om altijd bij de hand te hebben

Teufel introduceert de BOOMSTER GO die dankzij de ingebouwde accu tot 10 uur lang muziek kan afspelen en een volume van maar liefst 84 dB produceert.

Teufel Cinebar Ultima

Review Teufel Cinebar Ultima

Wie anno nu – of überhaupt sinds de invoering van de platte tv – een tv aanschaft, zal gemerkt hebben dat het geluid van zo’n schilderij met bewegend beeld net zo dun is als het scherm. Niet fijn. Maar er is een oplossing voor wie niet direct ruimte heeft voor twee grote monitors: een soundbar. […]

Teufel

Teufel lanceert de CINEBAR ULTIMA en CINEDECK

Teufel lanceert de CINEBAR ULTIMA en CINEDECK voor een optimaal televisiegeluid. Een eenvoudige installatie, zonder gedoe met een externe subwoofer.

Teufel

Teufel presenteert nieuwe microsets: klein maar fijn

Teufel heeft de nieuwe KOMBO 11 en ULTIMA 20 KOMBO microsets uitgebracht. Het zijn heerlijk compacte ‘all-in-one’s’, waar altijd wel een plek voor te vinden is.

Teufel

Teufel zorgt met Power Hifi voor live concert thuis

Teufel realiseert met de nieuwe Power Hifi een ervaring die – zo meldt de fabrikant – vergelijkbaar is met ‘een liveconcert in de huiskamer’.

Teufel

Retailstrategie Teufel krijgt vervolg in Keulen en Stuttgart

Teufel breidt uit wat winkels betreft. Inmiddels staan zaken in Stuttgart en Keulen op de rol. En volgens de ‘geruchten’ komt er in de toekomst ook een permanente Store in Nederland.

Teufel Cinebar Lux (raumfeld)

Review Teufel Cinebar Lux

Platte TV, plat geluid. Zo, die dooddoener is alvast uit de weg, excuses daarvoor. Maar als we het over soundbars hebben dan kunnen we niet om het vaak teleurstellende TV-geluid heen. De geluidsweergave verbeteren is noodzakelijk bij het gros van de huidige TV’s. Teufel heeft daarvoor de Teufel Cinebar Lux uitgebracht. Een slanke soundbar waarbij […]

Teufel

Teufel presenteert de Cinebar Lux, krachtig en 3D

De nieuwste Cinebar Lux soundbar van Teufel is subtiel, onopvallend en past – zo meldt de fabrikant – in elke moderne woonkamer. Een losse sub is niet nodig.

Teufel Ultima 20 Kombo

Review Teufel Ultima 20 Kombo

Een compleet, spelend systeem met een paar tweeweg monitor-speakers, cd-speler, tuner, bluetooth en nog de nodige ingangen voor… 399 euro. Dat kan toch niets zijn? Wij gaan het bekijken. Tijd voor de Teufel Ultima 20 Kombo-set. 

Teufel is een Duits elektronicamerkt dat met name luidsprekers fabriceert. De lijnen zijn te uitgebreid om op te noemen. Ze maken werkelijk alles. Ook zelf overigens! Teufel richt zich met name op thuisbioscoopsystemen. Al hebben ze ook zeer interessante stereo-modellen.
Bijzonder aan Teufel is dat het alleen via internet werkt. Verkoop gaat online.
Teufel is een bijzonder interessante partij tot het middensegment. Daar concurreren ze hard met de gevestigde orde. Mede vanwege de zeer scherpe prijsstelling. Maar ook op klank, afwerking en muzikaliteit kunnen ze goed meekomen.