Teufel

Teufel is een Duits elektronicamerkt dat met name luidsprekers fabriceert. De lijnen zijn te uitgebreid om op te noemen. Ze maken werkelijk alles. Ook zelf overigens! Teufel richt zich met name op thuisbioscoopsystemen. Al hebben ze ook zeer interessante stereo-modellen.

Kwartet-test Teufel Bluetooth speakers – Rock ON!

Met de vakantie voor de deur stellen we onszelf wellicht de vraag: hoe doen we dat met muziek? Gaan we alleen maar met een personal audio setje op pad, of willen we ook met z’n allen kunnen luisteren in het vakantiehuisje, caravan of de tent? Dat heeft zeker z’n voordelen; niet iedereen zit in z’n […]

Review Teufel Real Blue NC en Supreme ON hoofdtelefoons

Wie onderweg lekker wil genieten van muziek hoeft vandaag de dag helemaal geen duizenden Euro’s uit te geven aan luxe portable spelers en peperdure headphones. Het kan ook gewoon met een fatsoenlijke smartphone en een paar degelijke bluetooth hoofdtelefoons. Wij testen twee modellen van het Duitse Teufel: de Real Blue NC en de Supreme ON. […]

Teufel Definion 3F

Review Teufel Definion 3F – Coaxiale correctheid

Teufel kennen we vooral van de instapproducten. Denk aan de erg scherp geprijsde Ultima 40. Of de actieve versie daarvan. Echter – zoals we al met de Raumfeld-serie hebben laten zien – hebben ze ook interessante middensegmenters. Denk aan de Teufel Definion 3F. Een forse vloerstaander met opvallende kwaliteiten. 

Teufel

Teufel REAL BLUE en REAL BLUE NC

Teufel presenteert de nieuwe versies van de populaire over-ear koptelefoons REAL BLUE en REAL BLUE NC.

Teufel

Teufel presenteert REAL BLUE TWS in-ear

Teufel presenteert de REAL BLUE TWS, de kleinste in-ears in de reeks. Volgens de fabrikant combineren ze draadloze vrijheid met krachtiggeluid, actieve ruisonderdrukking en slimme touchbediening.

Review – Vier Teufel Raumfeld streaming speakers

U kent het Duitse Teufel wellicht van de soundbars, in-ears en gigantische party speakers. Echter maken de Duitsers ook zéér betaalbare evergreens in de vorm van de Ultima 40 (inclusief de Active versie) en de Stereo L en Stereo M streaming speakers. Of de One M, om maar iets te noemen. Wij vonden het wel […]

Teufel

Teufel introduceert AIRY SPORTS TWS in-ear

Teufel heeft de draadloze AIRY SPORTS TWS ontwikkeld voor mensen die van beweging houden. Bluetooth 5 met de onderliggende codecs AAC en aptX worden ondersteund.

Teufel

Teufel introduceert nieuwe versie van de BOOMSTER

Vanaf vandaag is de derde generatie van de BOOMSTER bluetooth-luidspreker van Teufel op de markt verkrijgbaar.

Teufel

Teufel RADIO ONE: de hifi-wekkerradio

‘Wakker worden klonk nog nooit zo goed’, aldus Teufel over z’n nieuwe hifi-wekkerradio. En dat verzacht de pijn van het verlaten van een warm bed op een koude ochtend weer een beetje.

Teufel

Teufel introduceert nieuwe versie van CINEBAR ONE

Teufel blaast zijn geliefde en ultracompacte CINEBAR ONE nieuw leven in. Deze ‘wolf in schaapskleren’ vult moeiteloos kleine tot middelgrote ruimten met surround sound.

Teufel

Teufel: techniek en textiel vinden elkaar

Deuter en Teufel leveren een praktische rugzak af die per direct in combinatie met de hoogwaardige on ear koptelefoon SUPREME ON verkrijgbaar is.

Teufel

Teufel viert op bijzondere wijze 10 jaar in Nederland

Teufel viert het tienjarig actief zijn in Nederland. Scoor kortingen, doneer en maak kans op een bijzondere handbeschilderde speakerset!

Teufel is een Duits elektronicamerkt dat met name luidsprekers fabriceert. De lijnen zijn te uitgebreid om op te noemen. Ze maken werkelijk alles. Ook zelf overigens! Teufel richt zich met name op thuisbioscoopsystemen. Al hebben ze ook zeer interessante stereo-modellen.
Bijzonder aan Teufel is dat het alleen via internet werkt. Verkoop gaat online.
Teufel is een bijzonder interessante partij tot het middensegment. Daar concurreren ze hard met de gevestigde orde. Mede vanwege de zeer scherpe prijsstelling. Maar ook op klank, afwerking en muzikaliteit kunnen ze goed meekomen.