web analytics

Teufel

Teufel is een Duits elektronicamerkt dat met name luidsprekers fabriceert. De lijnen zijn te uitgebreid om op te noemen. Ze maken werkelijk alles. Ook zelf overigens! Teufel richt zich met name op thuisbioscoopsystemen. Al hebben ze ook zeer interessante stereo-modellen.

Review Teufel Motiv Go bluetooth speaker

Muziek on the go… superhandig. Al promoten we niet dat mensen mobiele speakers in een fietsmand leggen om vervolgens de buurt te verrijken met de 20 Hz – 20 kHz frequentieband. We bedoelen dat het handig kan zijn voor wat muzikale verrijking op vakantie, de studeerkamer, de kinderkamer of wellicht de achtertuin. We testen de […]

MUSICSTATION van Teufel kan vrijwel alles afspelen

De MUSICSTATION van Teufel biedt luistergenot via alle mogelijke kanalen. Met zes speakers en een vermogen van 100 watt biedt het stereosysteem vele mogelijkheden.

Teufel presenteert SUPREME ON draadloze hoofdtelefoon

Teufel komt precies op tijd voor de feestdagen met de SUPREME ON hoofdtelefoon. Een combi van krachtig geluid met eigentijds design en handige functies voor dagelijks gebruik.

Teufel presenteert MOTIV GO Bluetoothspeaker

De nieuwe stereoluidspreker MOTIV GO van Teufel is spatwaterdicht conform de IPX5-norm en dus kan deze luxe speaker ook probleemloos in de keuken en badkamer worden gebruikt.

Teufel introduceert AIRY SPORTS in-ear

De nieuwe in-ear bluetooth koptelefoon AIRY SPORTS van Teufel biedt optimaal geluid tijdens het sporten, blijft goed zitten en biedt tal van slimme functies.

Review Teufel Airy True Wireless in-ears

Apple heeft een compleet segment geopend met de Airpods. Die witte staafjes die nu het straatbeeld domineren. En eigenlijk ook wel terecht: ze zijn verdomd fijn. Geen draadjes, prima speeltijd en ze klinken… eigenlijk best aardig. Maar dan die prijs: 199 of zelfs 259 euro voor een setje. Dat moet beter kunnen dacht Teufel. De […]

Teufel introduceert smartspeakers HOLIST S en HOLIST M

Teufel introduceert de met Amazon Alexa geïntegreerde en in twee verschillende afmetingen leverbare smartspeakers HOLIST S en HOLIST M.

Teufel introduceert de AIRY TRUE WIRELESS

Met de AIRY TRUE WIRELESS introduceert Teufel volledig draadloze en volgens eigen zeggen bijzonder hoogwaardige oordopjes tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Teufel heeft de RADIO 3SIXTY vernieuwd

Teufel introduceert een volledig herziene versie van de RADIO 3SIXTY. Deze wereldontvanger biedt ondersteuning voor nog meer muziekbronnen en voice control.

Teufel CAGE: een compromisloze headset voor gamers

Gamers zijn een aparte categorie als het gaat om geluid. Het Duitse Teufel laat deze groep gebruikers in ieder geval niet in de steek met de CAGE.

Teufel Streaming ondersteunt nu ook Spotify Free

Goed nieuws voor de bezitters van Teufel met Raumfeld-technologie gewapende speakers: vanaf nu wordt ook de kosteloze variant van Spotify ondersteund.

Review Teufel Cinedeck – soundbase

De Cinedeck weet ons niet écht te pakken bij het spelen van muziek. Films gaan wel, maar ook daar biedt hij niet de impact die de Ultima wel heeft. Gezien het bedrag is de Teufel Cinebar Ultima dan ook zonder twijfel de betere keuze. Dus tenzij u niet de ruimte hebt… ga voor de Ultima.

Teufel is een Duits elektronicamerkt dat met name luidsprekers fabriceert. De lijnen zijn te uitgebreid om op te noemen. Ze maken werkelijk alles. Ook zelf overigens! Teufel richt zich met name op thuisbioscoopsystemen. Al hebben ze ook zeer interessante stereo-modellen.
Bijzonder aan Teufel is dat het alleen via internet werkt. Verkoop gaat online.
Teufel is een bijzonder interessante partij tot het middensegment. Daar concurreren ze hard met de gevestigde orde. Mede vanwege de zeer scherpe prijsstelling. Maar ook op klank, afwerking en muzikaliteit kunnen ze goed meekomen.