Technics

Technics

Technics SL-1200M7L gelimiteerde editie

De SL-1200 verscheen 50 jaar geleden op de markt, reden voor Technics om nu in gelimiteerde oplage het jubileummodel SL-1200M7L uit te brengen.

Technics

Technics SA-C600 alles-in-een

De nieuwe Technics SA-C600 is een streamer-cd-speler-receiver en mag wat ons betreft dus gewoon een all-in-one genoemd worden.

Technics SU-R1000

Review Technics SU-R1000 geïntegreerde versterker

Technics kennen we vooral van de SL1200 platenspeler. Maar kenners weten dat Technics veel meer maakt dan dat. Denk aan de luidsprekers en natuurlijk: versterkers. Elk jaar – behalve in de recente Covid-jaren – stappen we op High End Munchen wel even de ruimte van Panasonic / Technics binnen. Puur om te bekijken wat voor […]

Technics

Technics presenteert SL-100C én SL-1200 MK7

Technics heeft een nieuwe SL-platenspeler uitgebracht voor de meer budgetbewusten onder ons: de SL-100C. Voor de serieuze fans verschijnt binnenkort de SL-1200 MK7.

Review Technics SB-G90 vloerstaande luidspreker

Technics kennen we allemaal van de iconische SL-1200 platenspeler. Een model dat in 1972 is geïntroduceerd en nog steeds gefabriceerd wordt. Al zijn er natuurlijk wel wijzigingen in het ontwerp doorgevoerd. Maar wist u dat het Japanse Technics – onderdeel van Panasonic – ook luidsprekers in het productgamma heeft? Wellicht wel, maar grote kans dat […]

Technics

Technics SU-R1000 nu verkrijgbaar

Technics laat weten dat de nieuwe SU-R1000 geïntegreerde versterker leverbaar is. Het apparaat verenigt klassiek en modern in één behuizing, ook visueel.

Technics

Technics en Red Bull samenwerking leidt tot special edition

Om de samenwerking met Red Bull te vieren, komt Technics met een limited edition van de SL-1210MK7-draaitafel, de SL-1210MK7R. Iets unieks dus voor de liefhebbers

Technics

Technics ‘digitale’ SU-R1000 versterker

Technics brengt binnenkort de ‘digitale’ SU-R1000 geïntegreerde versterker uit, waarbij het digitale deel bestaat uit onder meer een DAC.

Technics

Technics SL-1210GAE Limited Edition direct drive platenspeler

Technics brengt ter gelegenheid van zijn 55-ste verjaardag dit jaar de SL-1210GAE Limited Edition direct drive platenspeler uit. Iets voor de échte liefhebber!

Technics

Technics: er komt geen goedkopere SL-1200

Technics heeft laten weten dat de prijs van de SL-1200 DJ-serie niet naar beneden gaat, goedkoper zijn de platenspelers simpelweg niet te maken.

Technics

Technics presenteert z’n eerste in-ear

Technics heeft z’n eerste in-ear geproduceerd en pakt het gelijk maar goed aan. Goedkoop is het kleinood in ieder geval niet, maar u krijgt er veel voor terug.