TCL

TCL

TCL lanceert nieuwe 4K HDR-tv’s

TCL Electronics kondigt de uitbreiding van de 2022 P Serie tv’s aan met de lancering van de nieuwe P635 en P638 modellen.

TCL

TCL Europe rolt berg aan nieuwigheden uit

TCL Europe brengt een grote hoeveelheid nieuwe producten op het vlak van entertainment en home-lifestyle uit; wij focussen uiteraard op de eerste groep.

TCL

TCL C63 4K QLED-televisie

TCL brengt de nieuwe C63 televisie uit, gebaseerd op QLED en met een resolutie van 4K voor haarscherp beeld.

TCL

TCL keert terug naar Las Vegas voor CES 2022

TCL, een toonaangevend merk op het gebied van consumentenelektronica, zal weer in levende lijve aanwezig zijn op CES 2022.

TCL

TCL lanceert 2021 premium 8K Mini LED-TV’s

TCL Electronics (1070.HK) kondigde zijn nieuwste X Series Mini LED TV’s aan: de X92 Series Pro OD Zero Mini LED 8K TV en de X92 Series Mini LED 8K TV. Dat gebeurde tijdens het wereldwijde lanceringsevenement met als thema “Transcend Vision”.

TCL

TCL presenteert nieuwe Dolby Atmos soundbar

TCL heeft een nieuwe soundbar uitgebracht in de vorm van de TS8132. Het betreft hier een exemplaar dat ook tevens Dolby Atmos ondersteunt.

TCL

TCL wint drie EISA Awards

TCL wint drie mooie EISA Awards in de categorieën Premium LCD TV, Best Buy LCD TV en Best Buy Soundbar, altijd een opsteker!

TCL

TCL presenteert nieuwe TV’s en soundbar

TCL Electronics (1070.HK)presenteert nieuwe TCL TV modellen, alsmede een soundbar. Verder opent het een kantoor in Rotterdam.

TCL

TCL tv’s met IMAX Enhanced-ondersteuning

TCL laat weten dat de X915 8K QLED televisie ook IMAX Enhanced ondersteunt. Goed nieuws dus voor liefhebbers van het betere beeld en geluid.