web analytics

T

Obscure Atlas

Obscure Atlas: Jonge musici tonen blik op de toekomst

In het nieuwe album Obscure Atlas – uitgebracht onder de vleugels van TRPTK – laten jonge musici hun blik op de toekomst zien.

TRPTK

Nieuwe CD-release datum ‘L’ esprit du temps’

Het dynamisch duo Anastasia Feruleva en Frank van de Laar brengt op 26 februari het album L’ esprit du temps uit; verlichting in donkere tijden.

Teufel

Teufel presenteert SUPREME IN lichte in-ears

Met de SUPREME IN introduceert Teufel kleine, lichte en kleurrijke earbuds die comfortabel doch stevig in het oor zitten. Hoogwaardige materialen, optimale geluidskwaliteit en handige functies voor dagelijks gebruik maken de SUPREME IN volgens de fabrikant tot de ideale metgezel.

T+A

T+A presenteert Solitaire P-SE

Het Duitse T+A heeft een nieuwe koptelefoon uitgebracht. De T+A is gebaseerd op de Solitaire P, maar heeft een prettiger prijskaartje.

THORENS

THORENS presenteert nieuwe TD-102A platenspeler

THORENS breidt opnieuw zijn assortiment uit en presenteert deze keer een volautomatische draaitafel voor alle vinylliefhebbers in de vorm van de geheel nieuwe TD-102A.

The Chord Company

Veel productnieuws van The Chord Company

Het in Amesbury – vlak bij Stonehenge – gevestigde The Chord Company heeft een berg aan nieuwe producten die het wereldkundig wil maken. Doen we bij deze.

Transparent

Transparent presenteert Light Speaker

De Zweedse fabrikant Transparent is van plan via een Kickstarter de Light Speaker – voorzien van een virtueel vlammetje – te lanceren.

Massatest – Zes buizenversterkers – Live Stream replay

Live Tests zijn leuk. En heel erg leerzaam. Je leert bijvoorbeeld welke combinaties goed werken en welke verschillen je kan en mag verwachten als je een versterker wisselt. In deze test van zes buizenversterkers komen de verschillen ook behoorlijk goed naar boven. Maar dat kunt u gemakkelijk in de video zien en horen. We hebben […]

Technics

Technics SU-R1000 nu verkrijgbaar

Technics laat weten dat de nieuwe SU-R1000 geïntegreerde versterker leverbaar is. Het apparaat verenigt klassiek en modern in één behuizing, ook visueel.

Review Teufel Motiv Go bluetooth speaker

Muziek on the go… superhandig. Al promoten we niet dat mensen mobiele speakers in een fietsmand leggen om vervolgens de buurt te verrijken met de 20 Hz – 20 kHz frequentieband. We bedoelen dat het handig kan zijn voor wat muzikale verrijking op vakantie, de studeerkamer, de kinderkamer of wellicht de achtertuin. We testen de […]

Teufel

MUSICSTATION van Teufel kan vrijwel alles afspelen

De MUSICSTATION van Teufel biedt luistergenot via alle mogelijke kanalen. Met zes speakers en een vermogen van 100 watt biedt het stereosysteem vele mogelijkheden.

Teufel

Teufel presenteert SUPREME ON draadloze hoofdtelefoon

Teufel komt precies op tijd voor de feestdagen met de SUPREME ON hoofdtelefoon. Een combi van krachtig geluid met eigentijds design en handige functies voor dagelijks gebruik.