T

TRPTK

TRPTK CD-release ‘Kurkuma’ door Irene Sorozábal

Platenlabel TRPTK heeft vandaag de nieuwe CD ‘Kurkuma’ van Irene Sorozábal uitgebracht, een mix van uiteenlopende genres en invloeden.

Kwartet-test Teufel Bluetooth speakers – Rock ON!

Met de vakantie voor de deur stellen we onszelf wellicht de vraag: hoe doen we dat met muziek? Gaan we alleen maar met een personal audio setje op pad, of willen we ook met z’n allen kunnen luisteren in het vakantiehuisje, caravan of de tent? Dat heeft zeker z’n voordelen; niet iedereen zit in z’n […]

Triangle

Triangle met nieuwe Borea-serie

Het Franse Triangle presenteert de gloednieuwe Borea-serie, ofwel een tweetal compacte Bluetooth-speakers die breed inzetbaar zijn.

TCL

TCL lanceert nieuwe 4K HDR-tv’s

TCL Electronics kondigt de uitbreiding van de 2022 P Serie tv’s aan met de lancering van de nieuwe P635 en P638 modellen.

TP Vision

TP Vision Live – Berlin Edition 2022

TP Vision kondigt TP Vision Live – Berlin Edition 2022 aan, waar u onder meer de introductie van de nieuwste Philips TV & Sound-producten kunt verwachten.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘NUÏT’ met Maya Fridman en Maarten van Veen

Het welbekende meer avontuurlijk aangelegde platenlabel TRPTK releast vandaag de gloednieuwe CD ‘NUÏT’, met Maya Fridman en Maarten van Veen.

Hoe goed werkt luidsprekerontkoppeling? Townshend, Isoacoustics, Primacoustic

Op zondag 24 april hebben we een drietal speaker ontkoppelingssystemen voor u geprobeerd. De Townshend seismic isolation platforms, Isoacoustics Gaia II en de Primacoustic RX12. We hebben deze onder een set ATC SCM40A geplaatst om te beluisteren wat het doet. En ja: de verschillen zijn groter dan we hadden gedacht! 

TRPTK

TRPTK releast Rembrandt Frerichs ‘Pianoconcerten Nrs. 1 & 2’

TRPTK brengt vandaag een nieuwe CD met Pianoconcerten Nrs. 1 & 2 van Frerichs uit. Uitgevoerd door het Alma Quartet, Dominic Seldis (leden van het Concertgebouworkest), Vinsent Planjer en natuurlijk Rembrandt Frerichs zelf.

TCL

TCL Europe rolt berg aan nieuwigheden uit

TCL Europe brengt een grote hoeveelheid nieuwe producten op het vlak van entertainment en home-lifestyle uit; wij focussen uiteraard op de eerste groep.

Review TAD Evolution 2 vloerstaande luidspreker – concurrentie killer

Er zijn reviews die je perceptie op je hobby en alles daaromheen veranderen. Het zijn producten die je ow zo fijne ankerpunten loswrikken en je even laten zweven. Verloren. Het is soms frustrerend, maar het dwingt je ook door te gaan. Jezelf op te pakken en te verbeteren. Weg met de hokjes en vaste waarden… […]

Technics

Technics SL-1200M7L gelimiteerde editie

De SL-1200 verscheen 50 jaar geleden op de markt, reden voor Technics om nu in gelimiteerde oplage het jubileummodel SL-1200M7L uit te brengen.

TRPTK

TRPTK presenteert ‘Colores del Sur’

Laat u meeslepelen naar het zonnige en temperamentvolle muzikale zuiden via het vandaag verschenen TRPTK album ‘Colores del Sur’.