Synology

Synology

Synology introduceert DS1522+

Synology heeft een nieuwe DiskStation uitgebracht, de DS1522+ met 5 sleuven gepresenteerd, gebaseerd op een AMD Ryzen R1600 CPU.

Synology

Synology: DSM 7.1 algemeen beschikbaar

Synology laat weten dat versie 7.1 van het OS voor hun NASsen – DiskStation Manager (DSM) 7.1 – per direct algemeen beschikbaar is.

Synology

Synology RT6600ax Wifi 6-router

Synology introduceert de RT6600ax Wifi 6-router en presenteert daarnaast een grote update voor het router-besturingssysteem SRM.

Synology

Synology schrapt (weer) modellen met DSM 7.1

DSM 7.1 staat op springen, wat voor Synology aanleiding is om weer een serie modellen NAS uit te faseren, waaronder relatief recente.

Synology

Synology DSM 7 ondersteunt geen USB-dac’s meer

Hoewel het inmiddels verschenen Synology DSM 7.0 een scala aan pluspunten heeft, treffen we er ook een aantal serieuze minnen in aan. Zoals ontbreken van USB-DAC-support.

Synology

Synology kondigt DSM 7 aan

Synology kondigt officiële lancering DSM 7.0 en uitbreiding van de C2-cloud aan. U treft er vele verbeteringen op allerlei fronten in aan.

Synology

DS Audio, muziek vanaf je Synology

Met de app DS Audio krijgen bezitters van een Synology NAS de beschikking over een uitgebreid muziekbeheer- en afspeelsysteem.

Synology

Synology nieuwe RackStation-apparaten voor high-end opslag

Synology presenteert nieuwe RackStation-serie en harde schijven HAT5300, ontworpen voor bedrijven die topprestaties nodig hebben.

Synology

Synology presenteert RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven.

Synology

Synology kondigt krachtpatser DS1821+ aan

Synology heeft vandaag zijn nieuwste NAS met 8 sleuven gepresenteerd: de DS1821+, ontworpen voor gegevensbeheer en -opslag met hoge capaciteit en sterke prestaties.

Synology

Synology voegt 3,84 TB SAT5200 toe aan SSD-reeks

Synology Inc. heeft de SAT5200 2,5″” solid-state drive van 3,84 terabyte uitgebracht. Dit product is ontworpen voor Synology-gebruikers die een hoge capaciteit en betrouwbare opslag-arrays nodig hebben.

Synology

Synology DS1621+ met quadcore AMD Ryzen

Synology heeft de DS1621+ gepresenteerd, de nieuwste generatie DiskStation NAS met 6 sleuven, ontworpen voor hoge prestaties op het gebied van gegevensopslag en -beheer.