Spotify

Spotify

Spotify Premium krijgt gescheiden shuffle-play-knop

Voor een deel van de betalende gebruikers van Spotify wellicht een verademing: zij krijgen binnenkort aparte knoppen voor shuffle en play.

Spotify

Spotify en Neil Young, komt dat ooit goed?

Dat Neil Young en Spotify bepaald geen vrienden meer zijn, zal u ongetwijfeld niet gemist hebben. Maar de onvree over Spotify – en met name de kwaliteit daarvan – gaat verder…

Spotify

Spotify en Hifi dat maar niet kwam

Het lijkt erop dat Spotify het Hifi-aanbod stilletjes in de ijskast heeft gezet. Voor voorlopig of voor altijd. De tijd zal het leren.

Spotify

Spotify voor minder dan een dollar per maand?

Spotify is bezig met het testen van een wel heel goedkoop abonnement. Vooralsnog alleen in de VS. Voor $0,99 per maand krijgt u dan een hoop mogelijkheden, maar wel met reclame.

Spotify

Spotify met ‘What’s New’-optie

Spotify geeft nu een melding is er iets nieuws wordt uitgebracht door je favoriete artiest of podcaster, altijd handig want zo mist u nooit meer wat!

Spotify

Spotify begint met virtuele concerten

Het is voorlopig nog altijd een erg risky business om grootschalige concerten als vanouds te organiseren, vandaar dat Spotify dat nu online gaat doen.

Spotify

Spotify gooit prijzen omhoog in VK

Spotify heeft de abonnementsprijzen verhoogd in Engeland, iets wat er al duidelijk een tijdje aan zat te komen. Nu maar afwachten wat hier gaat gebeuren.

Spotify

Spotify krijgt spraak-assistent

We lijken tegenwoordig niet meer om spraak-assistenten heen te kunnen en ook Spotify gaat er nu aan meedoen!

Spotify

Spotify checkt opinie prijsverhoging

Spotify checkt in Engeland de opinie van klanten betreffende een eventuele prijsverhoging; daarvoor is een onderzoek gestart.

Spotify

Spotify gaat HiFi, zo laat de muziekstreamer weten

Spotify heeft het lang volgehouden om alleen gecomprimeerde muziek te streamen. Het bedrijf is nu toch overstag: in de loop van dit jaar komt een HiFi-abo beschikbaar.

Spotify

Spotify lanceert app voor Apple Watch

Met de nieuwe Spotify app voor de Apple Watch series 3 of later kunt u nu zonder iPhone stand-alone streamen rechtstreeks van het kiene klokje.