Sony

Sony

Sony verzekert zich van miljoenen PS5-chips

Sony heeft een grote slag geslagen op de halfgeleidermarkt en ruim voldoende chips ingeslagen om de productie van de PS5 op stoom te brengen.

Sony WF-1000xm4

Review Sony WF-1000xM4 in-ear – strak en stil

We worden nog net niet doodgegooid met draadloze in-ears en on- en overears. Iedere fabrikant heeft wel een paartje. Om maar te zwijgen over de merken uit Azië. Wie maakt de beste? Dat is een goede vraag. Feit is dat Sony bijna altijd wel genoemd wordt als het gaat om goed presterende in-ears met noise […]

Sony

Sony PS5 in lichtere versie onderweg?

Sony werkt mogelijk (c.q. naar alle waarschijnlijkheid) aan nieuwe en opvallend lichtere versie van de PlayStation 5 Digital gameconsole.

Sony

‘Oude’ Sony tv’s krijgen nieuwe Android TV-interface

De nieuwe Google Android TV gebruikersinterface komt (eindelijk) naar de Sony Bravia tv’s, inclusief een hele serie oude modellen.

Sony

Sony test videostreamingdienst in Polen

Sony is stilletjes begonnen met het testen van een videostreamingdienst, onder de naam PlayStation Plus Video Pass.

Sony

Sony rolt (gedeeltelijke) HDR-fix uit voor PS5

Hoewel de Sony PlayStation 5 nog altijd mondjesmaat leverbaar is, is er een eerste belangrijke firmware-update voor uitgebracht.

Sony

Sony PS5 meer dan ‘alleen’ gameconsole

De Sony PS5 wordt duidelijk meer dan ‘alleen’ een gameconsole. Een scala aan streamingdiensten van naam en faam is eveneens geïntegreerd.

Sony

Sony PlayStation 5 zonder Atmos: beter alternatief

Langzaam aan begint Sony details te onthullen betreffende z’n voor later dit jaar geplande PlayStation 5. We weten nu bijvoorbeeld dat Dolby Atmos ontbreekt.

Sony

Sony brengt update voor WF-1000XM3 uit

Sony heeft een firmware-update voor de WF-1000XM3 draadloze in-ears uitgebracht. Na installeren daarvan beschikt de gebruiker ervan over diverse nieuwe features.

Sony

Sony SRS-WS1: speakers om je nek

Sony heeft de SRS-WS1 nekband-speakers in de VS uitgebracht. Het geluid zit vlakbij uw oren en u hoort niet alleen het geluid, maar voelt het ook.

Sony X800M2 UHD

Review Sony UBP-X800M2 4K blu-ray speler

Muziek is voor veel gebruikers compleet overgegaan op streaming. Er zijn talloze interessante diensten die met tientallen miljoenen tracks genoeg te bieden hebben. Voor video gaat het ook zeker die kant op. Al ligt het daar wel wat complexer. Niet alles is te vinden bij één dienst. Dat maakt het voor heel wat liefhebbers lastig. […]

Sony

Sony PlayStation 5 krijgt 4K Blu-ray speler

Zelfs als u helemaal niet zo met gamen en gameconsoles bezig bent, is de Sony PlayStation 5 die eind volgend jaar moet verschijnen wellicht toch interessant!