Sonos

Sonos

Sonos stopt vragen om per ongeluk verstuurde speakers

Sonos is maar gestopt met het terugvragen van de in de VS per ongeluk te veel verstuurde speakers, wat goed nieuws is voor de verblijde ontvangers.

Sonos

Sonos geeft onbedoeld speakers weg

In de VS heeft Sonos onbedoeld speakers ‘weggegeven’ aan klanten, dankzij een verkeerd uitgepakte systeemupdate van het ordersysteem.

Sonos

Sonos Voice Control is er!

Het is nu officieel: Sonos heeft z’n eigen slimme assistent onthuld met de weinig spannende naam Voice Control.

Sonos

Sonos belooft audio-uitval op te lossen

De meest recente software-update voor Sonos speakers heeft vervelende gevolgen voor een deel van de gebruikers: stotterend geluid.

Sonos

Sonos lanceert eigen stemassistent

Sonos werkt hard aan een eigen slimme assistent, die u binnenkort – in ieder geval in de VS – kunt activeren met ‘Hey Sonos’.

Sonos

Sonos koopt Bluetooth-startup

Sonos heeft de Bluetooth-specialist en startup T2 Software gekocht; het versterkt de geruchten van een op handen zijnde hoofdtelefoon.

Sonos

Sonos wint van Google: meer volume-gedoe

Sonos heeft een juridisch gevecht met Google gewonnen. Het resultaat is – voor bezitters van Google Smart Speakers – nogal onhandig.

Sonos

Sonos Sub Mini op komst?

Er is een nieuwe Sonos Sub Mini opgedoken in de Sonos-app, wat aangeeft dat er mogelijk een kleinere versie van de Sub op komst is.

Sonos

Sonos verhoogt prijzen diverse speakers

Sonos heeft de prijzen van diverse van z’n speakers verhoogd, flink verhoogd zelfs in sommige gevallen. Waarom?

Sonos

Sonos Roam portable speaker op komst

Her en der duikt het nieuws op dat een nieuwe (en redelijk betaalbare) portable Bluetooth-speaker van Sonos op komst is, met de naam Roam.

Sonos

Sonos presenteert batterij-kit voor Move

Sonos doet iets wat hopelijk ook navolging gaat vinden bij andere fabrikanten. Het presenteert een batterijmodule voor de Move.

Sonos

Sonos Arc ondersteunt nu multi-channel LPCM

Via een inmiddels klaarstaande firmware-update zijn Sonos speakers geschikt te maken voor multi-channel LPCM, wat goed nieuws is voor bijvoorbeeld gamers.

Sonos is een merk dat multiroom audio streaming producten maakt. Het merk is in 2002 in California opgericht door John MacFarlane, Craig Shelburne, Tom Cullen en Trung Mai. Sonos staat vooral bekend om de all-in-one draadloze luidsprekers. Sonos heeft zonder enige twijfel de streaming audio markt op z’n kop gezet. Sinds de introductie in 2002 en de grootschalige adoptie die rond 2006 op gang is gekomen, hebben concurrenten geprobeerd mee te komen. Een handvol kan dat. Sonos heeft een paar unieke punten. Allereerst SonosNET, wat een mesh-wifi systeem is. Daarnaast ondersteunt Sonos nagenoeg alle online services. Dat maakt het product heel breed inzetbaar.