web analytics

Sonos

Live Multitest instap streamers – Sonos, Bluesound, Yamaha

Komende zaterdag om 10:00 gaan we aan de slag met drie compacte en betaalbare streamers. Dit omdat we bijzonder veel vragen krijgen over streamers in deze klasse. We hebben de gloednieuwe Sonos Port, de Yamaha WXC50 en de Bluesound Node 2i. Wellicht zetten we er nog een Metrum Acoustics Baby Ambre naast ter referentie. 

Sonos

Sonos presenteert nieuwe streaming speakers

Sonos heeft de Five en Sub (3de generatie) uitgebracht, met diverse verbeteringen onder de motorkap ten opzichte van de voorgangers.

Sonos

Sonos S2 besturingssysteem gepland voor juni

In de nieuwsbrief van Uw Hifi Choice lezen we dat Sonos een nieuw besturingssysteem voor z’n slimme speakers – S2 – in juni wil gaan uitrollen.

Sonos

Sonos stopt met omstreden recycle-programma

Sonos heeft bakzeil gehaald betreffende z’n omstreden recycle-programma. Het betekent uw uw oude speaker niet bij het vuil hoeft te zetten.

Sonos

Sonos houdt ellende van hoofdpijndossier updates

Ging Sonos eerder al door het stof betreffende updates voor oudere speakers van het merk, vorige week ging er nog iets helemaal mis op een ander vlak…

Video Review Sonos One VS Harman Citation One

Het is een premiere! Jawel… niet van Sonos of Harman, maar van Sean Schuurman. Hij staat voor het eerst voor de Alpha Camera. Gelukkig in zijn comfort zone: smart speakers. We – Sean – zetten de Sonos One tegenover de Harman Citation One. 

Sonos

Sonos blijft oudere producten (toch nog) ondersteunen

Er ontstond vorige week flink wat irritatie bij klanten toen Sonos liet weten dat het de support voor een aantal ‘oude’ producten beëindigde. Het bedrijf heeft bakzeil gehaald.

Sonos

Spotify Free beschikbaar op Sonos speakers

Sonos heeft een firmware-update uitgebracht waarmee nu ook Spotify free gestreamd kan worden. Zo kan iedereen genieten van een deuntje muziek.

Sonos

Sonos start abonnement voor speakers

Een verrassende nieuwe ontwikkeling in het land der abonnementen: Sonos start er eentje voor hun speakers. Handig voor als je niet kunt sparen bijvoorbeeld.

Sonos AMP

Review Sonos AMP

Misschien heeft u ondertussen onze korte video review al online gezien, maar misschien leest u liever de review. Wij zijn dan ook één van de eersten in Nederland die de nieuwe Sonos Amp mochten testen. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Sinds de aankondiging van begin februari konden wij niet wachten om ermee aan […]

Sonos Event

Sonos lanceert nieuwe AMP, in-wall speakers en meer

Enkele weken geleden werden wij uitgenodigd voor een demonstratie bij Sonos in Amsterdam. Sonos heeft nieuws. Nieuwe speakers, een nieuwe versterker en nieuwe innovaties. Wij worden op 5 februari om 09:00 uur verwacht in hartje Amsterdam. Vroeg in de ochtend worstelen wij ons door de files. Wat voor leuks zou Sonos in petto hebben?

Bluesound VS Sonos

Video – Sonos Versus Bluesound

Sonos of Bluesound? Lastige vraag! Want beide merken hebben unieke eigenschappen. En beide merken hebben sterke en minder sterke punten. Wij zetten – naast het artikel – nog even alles op een rijtje. Zo bent u in tien minuten helemaal bij en klaar om een keuze te maken.

Sonos is een merk dat multiroom audio streaming producten maakt. Het merk is in 2002 in California opgericht door John MacFarlane, Craig Shelburne, Tom Cullen en Trung Mai. Sonos staat vooral bekend om de all-in-one draadloze luidsprekers. Sonos heeft zonder enige twijfel de streaming audio markt op z’n kop gezet. Sinds de introductie in 2002 en de grootschalige adoptie die rond 2006 op gang is gekomen, hebben concurrenten geprobeerd mee te komen. Een handvol kan dat. Sonos heeft een paar unieke punten. Allereerst SonosNET, wat een mesh-wifi systeem is. Daarnaast ondersteunt Sonos nagenoeg alle online services. Dat maakt het product heel breed inzetbaar.