Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser Momentum 4 aangekondigd

Sennheiser heeft de Momentum 4 aangekondigd, de opvolger van de uitstekende Momentum 3. Er is veel gewijzigd, ook in het uiterlijk!

Sennheiser

Network Media Systems distributeur Sennheiser Consumer hoofdtelefoons

Network Media Systems (NMS) laat weten dat het per 1 Augustus de officiële distributie van Sennheiser Consumer hoofdtelefoons in de Benelux mag verzorgen.

Sennheiser

Sennheiser in-ears bij aanschaf AMG ONE

Als u een AMG ONE aanschaft, krijgt u daar gratis en voor niks een bijpassend vormgegeven Sennheiser Momentum in-ears bij.

Sennheiser

Sennheiser TV Clear, in-ears voor tv

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, is de Sennheiser TV Clear speciaal ontworpen voor gebruik samen met een televisie.

Sennheiser

Sennheiser CX Plus in-ears

Sennheiser heeft de nieuwe CX Plus écht draadloze in-ears uitgebracht, waarbij ANC ofwel Active Noise Cancelling is inbegrepen voor de broodnodige rust tijdens ‘t luisteren.

Sennheiser IE 900

Review Sennheiser IE 900 high-end in-ear

Als Sennheiser met een nieuwe referentie in-ear uitkomt, moeten we wel even gaan proeven. Ze zijn toch de referentie in de markt als het gaat om personal audio. Kijk maar naar de HD600, HD800 en de HE-1 om maar wat te noemen. Allemaal modellen waar de rest naast wordt gezet. Kortom: We gaan eens kijken […]

Sennheiser

Sennheiser HD 450SE Bluetooth mét Alexa

Sennheiser heeft de HD 450SE uitgebracht, een Special Edition (vandaar dus die SE) van de HD 450BT. Voorzien van naadloze integratie met onder meer Amazon’s Alexa.

Sennheiser

Sennheiser heeft consumententak verkocht

Sennheiser heeft de consumententak van het bedrijf verkocht aan het Zwitserse Sonova Holding AG, gespecialiseerd in gehoorapparaten en cochlear implantaten.

Sennheiser

Sennheiser 3D geprinte perfect passende oortjes

Sennheiser is eens om de tafel gaan zitten met 3D-printbedrijf Formlabs. Het resultaat is een perfect passend op maat geprint oordopje.

Sennheiser

Sennheiser staat open voor verkoop consumententak

Sennheiser heeft laten weten zich te willen gaan concentreren op de professionele tak van producten, waarbij het aangeeft open te staan voor overname van de consumentenafdeling.

Sennheiser

Sennheiser presenteert IE 300 in-ear

Sennheiser heeft nieuwe in-ears in de vorm van de IE 300 voor u klaar liggen, voorzien van een verbeterd 7 mm Extra Wide Band membraan. Gefabriceerd in Duitsland.

Sennheiser

Sennheiser HD 250BT: betaalbare kwaliteit

Sennheiser heeft met de nieuwe HD 250BT een verrassend betaalbare én veelzijdige draadloze hoofdtelefoon uitgebracht, goed voor uren luisterplezier.