Samsung

Samsung

Samsung stopt met LCD-productie

Samsung stopt deze maand met de productie van LCD-schermen, de concurrentie blijkt tegen onverslaanbare prijzen te leveren.

Samsung

Samsung heeft problemen met QLED-tv’s

Samsung heeft problemen met de aanlevering van de benodigde panelen voor z’n op QD-QLED-displays gebaseerde televisies.

Samsung

Samsung krijgt boete van 40 miljoen

Samsung heeft in Nederland door interventie van het ACM een boete van 40 miljoen Euro gekregen, vanwege prijsmanipulaties.

Samsung

Samsung tv’s na diefstal te blokkeren

De Zuid-Afrikaanse vestiging van Samsung heeft de mogelijkheid tot op op afstand blokkeren van tv’s ingevoerd, ideaal na diefstal.

Samsung

Samsung HRD10+-games op komst, naar verluidt

Volgens de geruchten werkt Samsung achter de schermen druk aan HDR10+-capabele games. En dat zou wel eens een game changer kunnen zijn.

Samsung

Meer support voor Samsung HDR10+

Google, Paramount+ (voorheen CBS All Access) en Roku hebben laten weten voortaan ook in HDR10+ formaat van Samsung te streamen.

Samsung

Samsung gaat alsnog voor OLED

Jarenlang was Samsung een fervent criticaster van OLED-schermen. Nu gaat het bedrijf ze inkopen bij aartsrivaal LG. Interessante ontwikkelingen dus.

Samsung

Samsung rolt binnenkort eerste MicroLED tv uit

Micro-led’s zijn de toekomst. Ze hebben niet de nadelen betreffende slijtage van OLED’s, en Samsung wil er groots op inzetten.

Samsung

Samsung Blu-ray spelers crashen wereldwijd

Blu-ray-spelers van Samsung leggen ineens wereldwijd en op grote schaal het loodje, slechts continu herstarten is alles wat nog rest.

Samsung

Samsung Terrace 4K QLED TV voor buiten

Samsung heeft een televisie speciaal voor buitengebruik uitgebracht, voor de 4K Terrace is ook een passende soundbar beschikbaar.

Samsung

Samsung en LG gooien LCD-fabrieken in de verkoop

Zowel Samsung als LG willen af van hun LCD-fabrieken ter waarde van 33 miljard dollar. Op naar de toekomst, zo lijkt de gedachte.

Samsung

Samsung Galaxy S20 komt zonder hoofdtelefoon-aansluiting

In navolging van Apple dumpt ook Samsung de hoofdtelefoon-aansluiting. Om te beginnen met de op springen staande Galaxy S20.