web analytics

S

Sennheiser

Sennheiser 3D geprinte perfect passende oortjes

Sennheiser is eens om de tafel gaan zitten met 3D-printbedrijf Formlabs. Het resultaat is een perfect passend op maat geprint oordopje.

Spotify

Spotify gaat HiFi, zo laat de muziekstreamer weten

Spotify heeft het lang volgehouden om alleen gecomprimeerde muziek te streamen. Het bedrijf is nu toch overstag: in de loop van dit jaar komt een HiFi-abo beschikbaar.

Sennheiser

Sennheiser staat open voor verkoop consumententak

Sennheiser heeft laten weten zich te willen gaan concentreren op de professionele tak van producten, waarbij het aangeeft open te staan voor overname van de consumentenafdeling.

Synology

Synology nieuwe RackStation-apparaten voor high-end opslag

Synology presenteert nieuwe RackStation-serie en harde schijven HAT5300, ontworpen voor bedrijven die topprestaties nodig hebben.

Sennheiser

Sennheiser presenteert IE 300 in-ear

Sennheiser heeft nieuwe in-ears in de vorm van de IE 300 voor u klaar liggen, voorzien van een verbeterd 7 mm Extra Wide Band membraan. Gefabriceerd in Duitsland.

Multitest – De beste switch voor streaming audio

Data is data… Een 1 is een 1 en een 0 is een 0. Klopt als een bus. Waarom testen we dan netwerk-switches? Die maken toch geen datafouten? Immers: er zijn stokoude protocollen voor datatransmissie. Protocollen die zich al decennia bewijzen. Klopt ook… Maar er zijn meer factoren die een rol spelen. En die hebben […]

Sonos

Sonos presenteert batterij-kit voor Move

Sonos doet iets wat hopelijk ook navolging gaat vinden bij andere fabrikanten. Het presenteert een batterijmodule voor de Move.

Synology

Synology presenteert RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven.

Sennheiser

Sennheiser HD 250BT: betaalbare kwaliteit

Sennheiser heeft met de nieuwe HD 250BT een verrassend betaalbare én veelzijdige draadloze hoofdtelefoon uitgebracht, goed voor uren luisterplezier.

Review Sonnet Hermes streamer

We hebben al heel wat geschreven over Metrum Acoustics, de dac-ontwerpen en de ontwerper: Cees Ruijtenberg. Het leverde wat verwarring op toen de naam Metrum Acoustics van het toneel verdween en Sonnet Audio het levenslicht zag. Wees gerust: beide merken krijgen gewoon support. We schrijven dan ook met een gerust hart over de nieuwe streamer: […]

Sonoro

Sonoro Qubo nu ook in zilver verkrijgbaar

Zilver is een kleur die – wat audio-apparatuur betreft – steeds weer komt en gaat. We zitten nu duidelijk in de ‘komen’-piek, zo ziet ook Sonoro.

Samsung

Samsung rolt binnenkort eerste MicroLED tv uit

Micro-led’s zijn de toekomst. Ze hebben niet de nadelen betreffende slijtage van OLED’s, en Samsung wil er groots op inzetten.