S

Sennheiser

Sennheiser Momentum 4 aangekondigd

Sennheiser heeft de Momentum 4 aangekondigd, de opvolger van de uitstekende Momentum 3. Er is veel gewijzigd, ook in het uiterlijk!

Spotify

Spotify Premium krijgt gescheiden shuffle-play-knop

Voor een deel van de betalende gebruikers van Spotify wellicht een verademing: zij krijgen binnenkort aparte knoppen voor shuffle en play.

Sennheiser

Network Media Systems distributeur Sennheiser Consumer hoofdtelefoons

Network Media Systems (NMS) laat weten dat het per 1 Augustus de officiële distributie van Sennheiser Consumer hoofdtelefoons in de Benelux mag verzorgen.

Sendy Peacock

Sendy Audio Peacock Black

Niet alleen de kleur – zwart – is nieuw aan de Sendy Audio Peackock Black, ook enkele technische verbeteringen zijn doorgevoerd.

Synology

Synology introduceert DS1522+

Synology heeft een nieuwe DiskStation uitgebracht, de DS1522+ met 5 sleuven gepresenteerd, gebaseerd op een AMD Ryzen R1600 CPU.

Sonos

Sonos stopt vragen om per ongeluk verstuurde speakers

Sonos is maar gestopt met het terugvragen van de in de VS per ongeluk te veel verstuurde speakers, wat goed nieuws is voor de verblijde ontvangers.

Sennheiser

Sennheiser in-ears bij aanschaf AMG ONE

Als u een AMG ONE aanschaft, krijgt u daar gratis en voor niks een bijpassend vormgegeven Sennheiser Momentum in-ears bij.

Sonos

Sonos geeft onbedoeld speakers weg

In de VS heeft Sonos onbedoeld speakers ‘weggegeven’ aan klanten, dankzij een verkeerd uitgepakte systeemupdate van het ordersysteem.

Synology

Synology: DSM 7.1 algemeen beschikbaar

Synology laat weten dat versie 7.1 van het OS voor hun NASsen – DiskStation Manager (DSM) 7.1 – per direct algemeen beschikbaar is.

Sennheiser

Sennheiser TV Clear, in-ears voor tv

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, is de Sennheiser TV Clear speciaal ontworpen voor gebruik samen met een televisie.

Samsung

Samsung stopt met LCD-productie

Samsung stopt deze maand met de productie van LCD-schermen, de concurrentie blijkt tegen onverslaanbare prijzen te leveren.

Soundcore

Soundcore Motion Boom Plus

De Soundcore Motion Boom Plus is een upgrade van de vorig jaar uitgebrachte ‘standaard’ Motion Boom, met nieuwe features aan boord.