web analytics

S

Spotify

Spotify gooit prijzen omhoog in VK

Spotify heeft de abonnementsprijzen verhoogd in Engeland, iets wat er al duidelijk een tijdje aan zat te komen. Nu maar afwachten wat hier gaat gebeuren.

Sony

Sony test videostreamingdienst in Polen

Sony is stilletjes begonnen met het testen van een videostreamingdienst, onder de naam PlayStation Plus Video Pass.

Spotify

Spotify krijgt spraak-assistent

We lijken tegenwoordig niet meer om spraak-assistenten heen te kunnen en ook Spotify gaat er nu aan meedoen!

Sony

Sony rolt (gedeeltelijke) HDR-fix uit voor PS5

Hoewel de Sony PlayStation 5 nog altijd mondjesmaat leverbaar is, is er een eerste belangrijke firmware-update voor uitgebracht.

Samsung

Samsung gaat alsnog voor OLED

Jarenlang was Samsung een fervent criticaster van OLED-schermen. Nu gaat het bedrijf ze inkopen bij aartsrivaal LG. Interessante ontwikkelingen dus.

Schiit

Schiit Audio Loki Mini+ 4-bands toonregelaar

Schiit Audio presenteert de nieuwe Loki Mini+ 4-bands toonregelaar, bedoeld om het geluid van wat mindere speakers te verbeteren.

Spotify

Spotify checkt opinie prijsverhoging

Spotify checkt in Engeland de opinie van klanten betreffende een eventuele prijsverhoging; daarvoor is een onderzoek gestart.

Sonoro

Sonoro Primus all-in-one audiosysteem

Die kekke all-in-one audiosystemen als deze Sonoro Primus blijven alleraardigste dingen. U bent er in één klap mee klaar en ‘t bespaart ruimte.

Sonos

Sonos Roam portable speaker op komst

Her en der duikt het nieuws op dat een nieuwe (en redelijk betaalbare) portable Bluetooth-speaker van Sonos op komst is, met de naam Roam.

Sennheiser

Sennheiser 3D geprinte perfect passende oortjes

Sennheiser is eens om de tafel gaan zitten met 3D-printbedrijf Formlabs. Het resultaat is een perfect passend op maat geprint oordopje.

Spotify

Spotify gaat HiFi, zo laat de muziekstreamer weten

Spotify heeft het lang volgehouden om alleen gecomprimeerde muziek te streamen. Het bedrijf is nu toch overstag: in de loop van dit jaar komt een HiFi-abo beschikbaar.

Sennheiser

Sennheiser staat open voor verkoop consumententak

Sennheiser heeft laten weten zich te willen gaan concentreren op de professionele tak van producten, waarbij het aangeeft open te staan voor overname van de consumentenafdeling.