Rotel

Rotel

Rotel lanceert nieuwe modellen in Diamond-serie

Rotel bestaat 60 jaar en viert deze mijlpaal met de lancering van een tweetal nieuwe modellen in de Diamond-serie.

Rotel

Rotel presenteert nieuwe custom install versterkers

Rotel kondigt de nieuwste custom install-versterkers in hun assortiment aan: de C8 en C8+, beide klasse AB-versterkers.

Rotel

Rotel introduceert A12, CD14 en RCD-1572 MKII’s

De verbeterde MKII-audiocircuits en componentenin de nieuwe A12, CD14 en RCD-1572 MKII’s leveren volgens Rotel nog betere akoestische prestaties.

Rotel Michi X3

Review Michi X3 geïntegreerde versterker

Michi; sinds deze premiumlijn van het Japanse Rotel weer nieuwe producten maakt zijn we steeds blij als er een review-exemplaar in de teststraat van Alpha-Audio binnen komt huppelen. Hoewel, huppelen… Deze geïntegreerde versterker weegt maar liefst 30 kilo dus het was flink sjouwen. De X3 is het instapmodel van Michi; maakt deze evenveel indruk als […]

Rotel

Rotel presenteert modellen ter ere van Ken Ishiwata

Rotel heeft de A11 geïntegreerde versterker en de CD11 cd-speler uitgebracht in een speciale uitvoering ter herinnering aan Ken Ishiswata. De meester zelve heeft er nog aan meegewerkt.

Rotel

Rotel Michi X5 en X3 geïntegreerde versterkers

Rotel heeft de Michi X5 en X3 geïntegreerde versterkers uitgebracht, die vanzelfsprekend naadloos in de geliefde Michi-serie passen.

Rotel Michi

Review Rotel Michi P5 en S5

Wie een serieus duo zoekt in de versterkerwereld, komt doorgaans uit bij Pass Labs, AVM, Bryston, Ayre… Moon… of wellicht Yamaha 5000-serie. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Rotel…? Niet direct. Tot vandaag. Want de nieuwe Rotel Michi-lijn…. jummie! We testen de Rotel Michi P5 en Michi S5. 

Rotel Michi

Video Rotel Michi P5 en S5

Rotel Michi… dat is toch een naam waar menig liefhebber mooie gedachten bij krijgt. Deze high-end lijn van Rotel in de jaren ’90 was een antwoord op de gevestigde high-end orde. No compromise gemaakt, prachtige afwerking, veel vermogen en natuurlijk een super-hoogwaardige cd-speler. De serie doet het nog steeds goed op de 2e hands markt. […]

Rotel

Rotel brengt drie nieuwe Michi versterkers uit

Rotel heeft Michi nieuw leven ingeblazen en brengt gelijk maar drie verschillende versterkers uit die onder deze vlag vallen.

Multitest – De beste versterker voor onder 1000 euro

U bent toe aan iets nieuws. Iets moois… U zoekt een versterker met een ingebouwde dac én diverse analoge inputs. Eventueel phono. Dat gaat vast een vermogen kosten, nietwaar? Nou… dat valt best mee! Wij hebben zes versterkers tussen de 499 en 849 aangevraagd om eens te bekijken wat u mag verwachten binnen dit prijssegment.