ROON

Roon

Roon 1.8 update met verse functies

Roon 1.8 is uitgekomen, de winter-update van dit jaar. U treft er diverse nieuwe functies en mogelijkheden in aan, installeren dus.

Roon

Roon 1.8 wordt een totale makeover

Roon 1.8 staat op springen, de makers beloven dat het een grote upgrade wordt die veel veranderingen met zich meebrengt.

Live Stream – Roon Rock – Workshop

Komende donderdag – 23-07-2020 – gaan we om 10:00 starten met een Live Roon Rock installatie tutorial. Tijdens de stream installeren we Roon Rock op een Intel NUC. We laten zien hoe u een usb-stick moet maken, welke bios-settings belangrijk zijn én hoe u uiteindelijk start met het opzetten van een bibliotheek. 

Roon

Roon Valence: superslimme clouddatabase

Roon presenteert Valence, een techniek gebaseerd op een volgens de ontwikkelaar ‘gigantische’ clouddatabase.

Multitest bookshelfs

Multitest budget monitor luidsprekers – 360 – 650 euro

Bookshelfs – of monitors – hebben geen écht laag. En goedkope luidsprekers klinken per definitie niet goed. Toch? Nou… vroeger misschien. Maar is dat nog steeds zo? Wij willen wel eens weten wat de stand van zaken is in het instapsegment. Zeg tot zo’n 600 euro per set. Kortom: tijd voor een massatest. We hebben […]

ROON Qobuz

ROON update brengt Qobuz integratie

Ineens is het daar… geen aankondiging, niets. Behalve in het betaprogramma… maar ja: daar mogen we niets over melden :-). Maar nu is het er: Qobuz in ROON.