web analytics

R

Roon

Roon 1.8 wordt een totale makeover

Roon 1.8 staat op springen, de makers beloven dat het een grote upgrade wordt die veel veranderingen met zich meebrengt.

Roberts

Roberts Stream94i Plus Smart Radio

U kunt maar niet kiezen tussen de aloude analoge FM-band, DAB+, streaming muziekdiensten, online radio of uw eigen muziekcollectie op de NAS? Roberts biedt uitkomst.

Revox

Revox lijft purSonic in

Het Zwitserse Revox heeft ‘t Duitse purSonic gekocht, om zich daarmee een nog betere positie op het vlak van multiroom en projectbouw te verwerven.

BMC Audio Ultradac

De Eindejaars Top 5 – Geoffrey

Het jaar 2020 was op zijn zachts gezegd een bijzonder jaar, een ontwricht jaar vooral waarin een heleboel zaken in vraag werden gesteld en waarin we onze mooiste maar vaak ook onze kleine kantjes toonden. Door de opgelegde maatregelen verbleven we nog meer dan anders in onze luisterruimte maar dat dit voor ons geen straf […]

RHA

RHA presenteert TrueControl ANC écht draadloze in-ear

De nieuwe RHA TrueControl ANC in-ear heeft aan functionaliteit alles te bieden wat u van een in-ear mag verwachten, inclusief actieve ruisonderdrukking (ANC).

Ruark

Ruark R1 Mk 4 DAB-radio annex telefoonlader

De nieuwe Ruark R1 Mk 4 DAB+-radio is een stijlvol vormgegeven kubusvormig apparaat voorzien van onder meer een USB-C poort.

Rega io

Review Rega io geïntegreerde versterker

Nee, u leest het goed, we hebben het vandaag niet over de Rega Brio maar wel over zijn kleine broertje: De Rega io! Rega Research uit het Verenigd Koninkrijk brengt zo zijn meest budgetvriendelijke versterker op de markt. Eentje die mikt op de beginnende audiofiel die een betaalbare oplossing zoekt om ergens een paar fijne […]

Rotel

Rotel presenteert modellen ter ere van Ken Ishiwata

Rotel heeft de A11 geïntegreerde versterker en de CD11 cd-speler uitgebracht in een speciale uitvoering ter herinnering aan Ken Ishiswata. De meester zelve heeft er nog aan meegewerkt.

Rotel

Rotel Michi X5 en X3 geïntegreerde versterkers

Rotel heeft de Michi X5 en X3 geïntegreerde versterkers uitgebracht, die vanzelfsprekend naadloos in de geliefde Michi-serie passen.

Ruark

Ruark R3: CD, streaming en radio in één kast

Altijd handig, deze Ruark R3. U luistert ermee naar de radio, maar streamt er net zo makkelijk muziek mee. Of luister (weer) eens naar die aloude cd!

Live Stream – Roon Rock – Workshop

Komende donderdag – 23-07-2020 – gaan we om 10:00 starten met een Live Roon Rock installatie tutorial. Tijdens de stream installeren we Roon Rock op een Intel NUC. We laten zien hoe u een usb-stick moet maken, welke bios-settings belangrijk zijn én hoe u uiteindelijk start met het opzetten van een bibliotheek. 

Russel K Black 50

Review Russell K Black 50 bookshelf speaker

Een paar jaar geleden liepen we op de X-FI beurs rond en ergens in de late namiddag gingen we de ruimte van ‘Very Fine Solutions’ binnen. Eigenaar Frank Vermeylen begroette ons enthousiast en stelde ons voor aan Russell Kauffman, oprichter en designer van het inmiddels erg gewaardeerde Russell K luidsprekermerk. Het was een eer en […]