R

Russ Andrews

Russ Andrews presenteert EVO-S PowerKord

Russ Andrews brengt een nieuw netsnoer uit in de vorm van de EVO-S PowerKord, volgens hun zeggen zelfs het ‘ultieme’ snoer.

Roberts

Roberts Revival Uno BT radio

Roberts staat al sinds jaar en dag bekend als het merk van de radio’s (en meer) met retro-look, zo ook deze gloednieuwe Revival Uno BT, voorzien van DAB+ en FM-tuner.

Rotel

Rotel lanceert nieuwe modellen in Diamond-serie

Rotel bestaat 60 jaar en viert deze mijlpaal met de lancering van een tweetal nieuwe modellen in de Diamond-serie.

Ricable Invictus

Ricable Invictus bekabeling – Uit de weg!

Er is weinig of niets in deze hobby dat zo’n heftige reacties uitlokt als reviews over kabels. Nochtans verdienen heel wat fabrikanten er goed hun brood mee en maken ze zelfs kabels die meer kosten dan een gemiddelde gezinswagen. Is er sprake van collectieve zinsverbijstering of is er meer aan de hand? Heel wat audiofielen […]

Rega

Rega presenteert Elicit MK5

Rega heeft de gloednieuwe Elicit MK5 geïntegreerde versterker onthuld, voorzien van een geheel nieuw DAC-ontwerp.

Roberts

Roberts Beacon 325 Bluetooth-speaker

Mocht u zoekende zijn naar een aardige Bluetooth-speaker, dan is deze Roberts Beacon 325 in tijdloos design wellicht iets voor u.

Record Store Day

Record Store Day staat op springen

Komende zaterdag 23 april is het weer de jaarlijkse Record Store Day, voor het eerst sinds Covid weer als vanouds op een enkele dag.

Rotel

Rotel presenteert nieuwe custom install versterkers

Rotel kondigt de nieuwste custom install-versterkers in hun assortiment aan: de C8 en C8+, beide klasse AB-versterkers.

Reavon

Reavon UBR-X110 4K Blu-ray-speler

Het Franse Reavon presenteert de UBR-X110, een 4K Blu-ray-speler die veel meer speelt dan alleen Blu-ray-schijven.

Multitest – De béste versterker voor 1000 Euro – 2022 editie

We hebben soms gewoon zin in een monstertest. Het is voor ons leerzaam en voor u biedt het inzicht in wat er te krijgen is en hoe producten ten opzichte van elkaar presteren. Deze keer hebben we acht versterkers naast elkaar gezet. We hebben alle versterkers gesampled, gemeten en beluisterd. Alles vindt u in dit […]

Review – vijf RCA interlinks – Blindtest – kabelgekte!

Op zondag 30 januari hebben we live voor u vijf interlinks getest; eigenlijk zes, want we hebben ter referentie ook de ‘dropveter’ meegepikt. Een prachtige rood/witte kabel die u standaard in de doos vindt. U kunt de gehele livestream hier terug zien. Hieronder zetten we uiteen wat onze bevindingen zijn. Pas op ‘non believers’; de […]

Rega

Rega Saturn MK3, cd-speler en DAC in een

Met de Rega Saturn MK3 scoort u dubbel qua functionaliteit: u haalt er namelijk én een cd-speler én een DAC mee in huis, scheelt weer ruimte!