R

Rega

Rega presenteert Elex MK4

De Rega Elex heeft een upgrade gekregen naar de MK4, en is daarmee een directe vervanger voor de Elex-R.

Multitest geïntegreerde versterkers – 2500 Euro – Welke is de beste (voor u)?

Op zondag 27 november 2022 hebben we een grote, vergelijkende test gehouden met versterkers in de prijsklasse rond de 2500 euro. Een populaire klasse. We hebben in de 3,5 uur durende livestream bijzonder goed kunnen horen wat de verschillen zijn in deze prijsklasse. En het is niet subtiel! 

Razer

Razer Hammerhead HyperSpeed ANC gaming-in-ears

Ook in de gamingwereld is ANC een ding aan het worden, getuige bijvoorbeeld de nieuwe Razer Hammerhead HyperSpeed in-ears.

Review Rega Saturn MK3 cd-speler/d-a converter – Door een ringetje

Het Britse Rega Research bestaat sinds 1973 en heeft geen introductie meer nodig. Vooral gekend voor hun platenspelers groeide Rega uit tot een vaste waarde in de audiowereld. Naast platenspelers maken ze ook versterkers, luidsprekers en cd-spelers. Hun eerste cd-speler, de Rega Planet, dateert alweer van 1997 maar vandaag hebben we hun allernieuwste optische speler […]

Roon

Roon maakt nieuwe partners bekend

Roon heeft een hele serie nieuwe partners bekend gemaakt die binnenkort (en voor een deel nu al) Roon Ready en (of) Roon Tested zijn.

Russ Andrews

Russ Andrews presenteert EVO-S PowerKord

Russ Andrews brengt een nieuw netsnoer uit in de vorm van de EVO-S PowerKord, volgens hun zeggen zelfs het ‘ultieme’ snoer.

Roberts

Roberts Revival Uno BT radio

Roberts staat al sinds jaar en dag bekend als het merk van de radio’s (en meer) met retro-look, zo ook deze gloednieuwe Revival Uno BT, voorzien van DAB+ en FM-tuner.

Rotel

Rotel lanceert nieuwe modellen in Diamond-serie

Rotel bestaat 60 jaar en viert deze mijlpaal met de lancering van een tweetal nieuwe modellen in de Diamond-serie.

Ricable Invictus

Ricable Invictus bekabeling – Uit de weg!

Er is weinig of niets in deze hobby dat zo’n heftige reacties uitlokt als reviews over kabels. Nochtans verdienen heel wat fabrikanten er goed hun brood mee en maken ze zelfs kabels die meer kosten dan een gemiddelde gezinswagen. Is er sprake van collectieve zinsverbijstering of is er meer aan de hand? Heel wat audiofielen […]

Rega

Rega presenteert Elicit MK5

Rega heeft de gloednieuwe Elicit MK5 geïntegreerde versterker onthuld, voorzien van een geheel nieuw DAC-ontwerp.

Roberts

Roberts Beacon 325 Bluetooth-speaker

Mocht u zoekende zijn naar een aardige Bluetooth-speaker, dan is deze Roberts Beacon 325 in tijdloos design wellicht iets voor u.

Record Store Day

Record Store Day staat op springen

Komende zaterdag 23 april is het weer de jaarlijkse Record Store Day, voor het eerst sinds Covid weer als vanouds op een enkele dag.