Qobuz

Qobuz

Qobuz en Blue Note Records samenwerking

Muziekstreamingdienst Qobuz en platenlabel Blue Note Records slaan de handen in een, waarbij u exclusieve gestreamde content kunt verwachten.

Qobuz

Qobuz Duo: deel een hi-res abo!

Qobuz kondigt aan dat twee mensen in één huishouden voortaan een hi-res abonnement kunnen delen; dat scheelt vanzelfsprekend geld.

Qobuz

Qobuz als app voor Samsung tv’s

Muziekstreamingdienst Qobuz heeft z’n eerste app voor tv’s ooit gelanceerd, en is daarvoor in zee gegaan met Samsung.

Qobuz

Qobuz koopt e-onkyo

Het Franse Qobuz heeft de Japanse online muziek-downloadwinkel e-onkyo gekocht en hoopt daarmee stevig te verankeren in die contreien.

Qobuz

Qobuz presenteert Captain Beefheart’s Trout Mask Replica

U kunt voor ‘t eerst luisteren naar een hi-res versie van Captain Beefhearts Trout Mask Replica. Qobuz is de place to be in dit geval.

Qobuz

Qobuz komt met familie-meeluister-abonnement

Het Franse Qobuz maakt het voor familieleden een stuk interessanter om ook ‘mee te luisteren’ via het Qobuz familieplan.

Qobuz

Qobuz betaalt eerste maand 100% aan artiesten

Beroepen zoals muzikanten die het moeten hebben van interactie met publiek hebben het zwaar momenteel, Qobuz biedt hulp.

Qobuz

Qobuz deelt uit, kom de Great Lockdown muzikaal door

Het is aardig om te zien dat allerlei diensten ‘ons’ als maatschappij door de corona-crisis heen proberen te helpen. Zoals Qobuz bijvoorbeeld!

Qobuz

Qobuz beschikbaar voor Cambridge Audio muziekspelers

Streamingdienst Qobuz is beschikbaar voor de muziekspelers van Cambridge Audio. Altijd handig en streamen dus maar, zouden we zeggen.

Qobuz

Qobuz stopt met mp3 en gaat voor alleen lossless

De Franse streamingdienst Qobuz stopt volledig met mp3 en schakelt over op verliesvrij gecomprimeerde hi-res streams. Voor snelle beslissers is er een mooie actie.