Q

Qobuz

Qobuz en Blue Note Records samenwerking

Muziekstreamingdienst Qobuz en platenlabel Blue Note Records slaan de handen in een, waarbij u exclusieve gestreamde content kunt verwachten.

Qualcomm

Qualcomm: lossless Bluetooth nog dit jaar

Chipfabrikant Qualcomm verwacht dat dankzij hun nieuwe Bluetooth-chip nog dit jaar lossless via Bluetooth gestreamd kan worden.

QED

QED Connect: ‘goed voor weinig’

Het Britse QED wil met z’n nieuwe Connect-serie bewijzen dat een kwalitatief goede kabel u niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

Qobuz

Qobuz Duo: deel een hi-res abo!

Qobuz kondigt aan dat twee mensen in één huishouden voortaan een hi-res abonnement kunnen delen; dat scheelt vanzelfsprekend geld.

Questyle

Questyle hoofdtelefoonversterker en DAC

Het Chinese Questyle presenteert de CMA Fifteen, wat meteen ‘t nieuwe vlaggenschip van de fabrikant is. En een DAC annex hoofdtelefoonversterker.

Qobuz

Qobuz als app voor Samsung tv’s

Muziekstreamingdienst Qobuz heeft z’n eerste app voor tv’s ooit gelanceerd, en is daarvoor in zee gegaan met Samsung.

Qobuz

Qobuz koopt e-onkyo

Het Franse Qobuz heeft de Japanse online muziek-downloadwinkel e-onkyo gekocht en hoopt daarmee stevig te verankeren in die contreien.

Bowers & Wilkins 804D4 – Quad versus Van Medevoort

Op 26 september 2021 was het zover: de eerste grote live stream van het seizoen! En we hebben groots afgetrapt met twee prachtige systemen. Eéntje uit Nederland en ééntje uit het Verenigd Koninkrijk. Yes: Van Medevoort versus Bowers & Wikins en Quad. Let the games begin. 

Alpha Audio Live – 26 september 2021 – UK vs NL!

Het is weer zover! We gaan weer live voor u een paar prachtige systemen bekijken en beluisteren. Maar deze keer battelen de merken niet, maar zetten we landen naast elkaar. En ja: uw auteurs maken er natuurlijk wel een beetje een battle van. Om lekker af te trappen gaan we Nederland tegenover Engeland zetten. Van […]

Q Acoustics

Q Acoustics M20 HD draadloze speakers

Q Acoustics brengt een nieuw setje draadloze speakers uit onder de naam M20 HD Wireless Audio System, wat al aangeeft dat er wat slimmigheid is ingebouwd.

Qobuz

Qobuz presenteert Captain Beefheart’s Trout Mask Replica

U kunt voor ‘t eerst luisteren naar een hi-res versie van Captain Beefhearts Trout Mask Replica. Qobuz is de place to be in dit geval.

QuietOn

QuietOn 3: slapen in stilte dankzij ANC

Het Finse QuietOn gebruikt ANC in QuietOn 3 puur en alleen voor ANC, zodat u kunt slapen in stilte (of het fanatieke geklus van de buren tijdens het werk naar de achtergrond kunt verdringen, bijvoorbeeld).