Q Acoustics

Q Acoustics

Q Acoustics M20 HD draadloze speakers

Q Acoustics brengt een nieuw setje draadloze speakers uit onder de naam M20 HD Wireless Audio System, wat al aangeeft dat er wat slimmigheid is ingebouwd.

Q Acoustics

Q Acoustics app geeft meer controle

Q Acoustics heeft voor zowel iOS als Android de Q Active-app uitgerold, waarmee u uw draadloze geluidssysteem meer kunt finetunen dan ooit tevoren.

Q Acoustics

Q Acoustics Q Active 400 zuilen

Zoals de naam van de nieuwe Q Acoustics Q Active 400 waarschijnlijk al doet vermoeden, betreft het hier een actieve luidspreker in zuilformaat.

Q Acoustics

Q Acoustics presenteert Q Active speakers

Q Acoustics brengt twee nieuwe speakers uit: de Q Active-serie. Een zuil en een boekenplank-exemplaar, beiden draadloos.

Q acoustics 3030i

Review Q Acoustics 3030i monitor luidspreker

Een tijdje geleden hebben we de Q Acoustics 3050i vloerstaander getest, een fijne kennismaking met het jonge Britse Q Acoustics. Toen we hoorden dat er een nieuwe monitor aan de 3000 serie werd toegevoegd vroegen we onmiddellijk een testexemplaar aan. En zo staat er momenteel een setje hagelwitte (Arctic White) Q Acoustics 3030i in onze […]

Q Acoustics

Q Acoustics zorg met Q B12 voor stevig laag

Q Acoustics brengt de nieuwe subwoofer Q B12 uit, die perfect past bij de 3000i-serie en alle Concept modellen. Voor als u daar nog meer diepgang bij wenst.

Q Acoustics

Q Acoustics presenteert nieuwe boekenplankspeakers

Q Acoustics brengt een nieuwe boekenplankluidspreker uit in de vorm van de 3030i. Compact geluid voor op bijvoorbeeld het bureau.

Concept 300

Review Q Acoustics Concept 300 monitor

Veel fabrikanten zeggen te innoveren. Net als bij wasmiddelen, betekent het predikaat “NIEUW” echter niet altijd een duidelijk zichtbare verbetering. Vaak is die vernieuwing ergens verstopt. De Q Acoustics Concept 300 heeft zijn grootste innovatie allerminst verstopt. Sterker nog, de monitor staat erop, letterlijk. Spoiler alert: dit is de eerste review waarbij we de kwaliteit […]

Q Acoustics Concept 300

Introductie Q Acoustics Concept 300

Het Britse Q Acoustics koos ervoor om zijn nieuwe flagship monitorspeaker te introduceren in thuisbasis Londen. Hoewel we hier natuurlijk uitsluitend voor de audio zijn, kan ons de invloed van de naderende Brexit moeilijk ontgaan. Dat begint al bij de douane in Nederland, die vraagt hoe lang we in GB blijven en wat het reisdoel […]

Q Acoustics 3050i

Review Q Acoustics 3050i luidspreker

Als we na een lange werkdag thuiskomen, vinden we twee langwerpige dozen in de hal. Dat moeten een setje vloerstaanders zijn! Hoewel we wel een beetje ‘monitornerds’ zijn, kijken we er toch naar uit om deze zuiltjes eens aan de tand te voelen. Niet in het minst omdat ze van Q Acoustics komen. Een jong, […]