PS Audio

PS Audio

PS Audio: in oktober korting op PST

PS Audio laat weten voor de maand oktober dit jaar een korting te geven op de PerfectWave SACD Transport (ofwel PST).

PS Audio

PS audio presenteert Bach’s Suites

Zuill Baily toog naar Octave Records van PS audio met een idee; dat idee is inmiddels uitgegroeid tot de serie Bach’s Suites.

PSAudio

PSAudio presenteert compilatie-album

PSAudio heeft een compilatie-album uitgebracht: the Audiophile Master Series Vol 1 ofwel AMS1. Direct ‘getrokken’ van de DSD masters.

PS Audio

PS Audio brengt nieuwe Transport uit

De nieuwe Transport van PS Audio is – zoals de naam wellicht al doet vermoeden – een transport voor cd’s en SACD’s.

PS Audio

PS Audio start Octave Records

PS Audio is z’n eigen audiofiele platenlabel begonnen onder de naam Octave Records. Waarbij naast geluidskwaliteit ook het belang van de artiest voorop staat.

PS Audio

PS Audio Stellar Strata all-in-one

De Stellar Strata van PS Audio is een complete all-in-one, wat betekent dat u zelf alleen nog voor de speakers hoeft te zorgen.

PS Audio

PS Audio Stellar M1200: buis aan ingang, klasse D output

PS Audio heeft een nieuwe mono eindversterker uitgebracht. De Stellar M1200 beschikt over een op buizen gebaseerde ingangstrap en een klasse D vermogensversterker.

PS Audio Stellar

Review PS Audio Stellar serie

Na de fijne passage van de kleine Sprout 100 krijgen we deze keer van Aspera Audio de nieuwe PS Audio Stellar reeks tot onze beschikking. Deze reeks bestaat uit drie relatief betaalbare componenten. Wij testen er vandaag twee: de Gain Cell Dac en de S300 stereo eindversterker. Er is ook nog een setje M700 mono […]