Philips

Philips

Philips TV & Sound wint vier Red Dot Product Design Awards

Philips TV & Sound sleept vier 2022 Red Dot Product Design Awards in de wacht, en dat is vanzelfsprekend altijd een mooie opsteker voor het eigen kunnen!

Philips

Philips TV Performance Series 8807

Philips TV vernieuwt de Performance Series met de introductie van de weer beter presterende Philips 8807 Ambilight tv en de multifunctionele B8507 3.1 Dolby Atmos soundbar.

Philips

Philips: nieuwe hoofdtelefoon en Bluetooth-speakers

Philips Sound introduceert de unieke ‘hybride’ draadloze Philips A7507 ANC-hoofdtelefoon.  Ook zijn er voor het voor het eerst draagbare Bluetooth-speakers.

Philips

Philips onthult Fidelio draadloos AV-platform

Philips laat u een blik werpen op een drietal nieuwe modellen voor het Fidelio AV-platform die later dit jaar verschijnen.

Philips

Philips Fidelio T1 in-ears met ANC

TP Vison brengt Philips Fidelio-kwaliteit naar draadloze oordorpjes, in de vorm van de Fidelio T1. ANC staat paraat voor rustig luisteren, terwijl LDAC voor hires garant moet staan.

Philips

Philips tv’s met Mimi geluidsaanpassing

Philips laat weten dat de meeste van zijn nieuwe 2021 Android-tv’s geleverd gaan worden met Mimi Sound Personalisation-techniek.

Philips

Philips Fidelio X3 over-ear hoofdtelefoon

De nieuwe Philips Fidelio X3 is de opvolger van de welbekende X2, gericht op audiofielen en muzikanten die een precieze weergave wensen.

Philips

Philips televisies krijgen DTS Play-Fi

Goed nieuws voor een ieder in het bezit van een (enigszins recente) Philips televisie: via een update krijgt u DTS Play-Fi.

Philips

Philips brengt Ambilight-kit voor elke tv uit

Philips Ambilight wordt nu door Philips uitgebracht als een upgradekit voor élke televisie. Het geheel is eenvoudig te monteren, zo wordt beloofd.

Philips

Philips tv’s en audioproducten met DTS Play-Fi

TP Vision, de huidige eigenaar van het merk Philips, gaat televiesies en audioproducten met DTS Play-Fi uitbrengen.

Philips

Philips 9435 en 9235 televisies met geluid van Bowers & Willkins

De nieuwe Philips 9435 en 9235 televisies bevatten een premium geluidssysteem dankzij een samenwerking met audio expert Bowers & Willkins.

Philips

Philips TV introduceert nieuwe OLED805 en 855 tv’s

Philips TV lanceert twee nieuwe premium OLED-modellen: de OLED805 en 855. Beide toestellen beschikken over de 4e generatie P5-processor.