P

Pro-Ject

Pro-Ject His Master’s Voice (HMV) platenspeler

Project presenteert de gelimiteerde oplage van de HMV-platenspeler, een speciale uitvoering van de T1 voorzien van een wel heel bekend logo.

Pro-Ject

Pro-Ject Amp Box S3 versterker

Pro-Ject heeft een miniatuurversterker met alleraardigste specificaties uitgebracht, en dat ook nog eens voor een alleraardigste prijs.

Pro-Ject

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

De Pro-Ject Power Box RS2 Phono is een handige voeding, die zowel een platenspeler als een phono-voorversterker van energie kan voorzien (of ook andere combinaties, de keuze is aan u).

PSB Speakers

PSB Speakers Passif 50 jubileumspeaker

We hebben het al met regelmaat geschreven, maar: retro is hip. En dus bracht PSB Speakers de lekker retro vormgegeven Passif 50 uit.

Primare

Primare A35.8 8-kanaals versterker

Dat de nieuwe Primare A35.8 in totaal 8 kanalen aan boord heeft, geeft natuurlijk al aan dat deze versterker primair bedoeld is voor surround.

Pro-Ject

Pro-Ject MAIA S3 geïntegreerde versterker

Pro-Ject heeft de nieuwe My Audiophile Integrated Amplifier S3 – die we vanaf nu gewoon MAIA S3 noemen – uitgebracht.

Pro-Ject

Pro-Ject E1: draaitafel voor de massa

De nieuwe E1 van Pro-ject is de eerste van een nieuwe E-Line draaitafels voor de budgetbewuste beginnende audiofiel.

Review Primare A35.8 – de brug tussen film en muziek

  Het Zweedse Primare is een merk dat al veertig jaar ervaring heeft met het produceren van hifi. En het past daarbij heerlijk Scandinavische nuchterheid toe. Focus op de belangrijke zaken. Denk aan een zelf ontwikkelde, degelijke voeding, strak design zonder bling en bewezen concepten. Denk aan Hypex nCore. We bekijken hun nieuwste creatie: een […]

Review Pass Labs X150.8 – Instap Pass… of toch niet?

In de wereld van luxegoederen heeft de instapper het altijd een beetje zwaar. De Porsche Cayman bijvoorbeeld. Dat is de Porsche voor wie geen 911 kan betalen (de kenner weet wel beter overigens). Of Scansonic voor wie geen Raidho kan betalen. En zo zijn er veel voorbeelden. Hoe zit het met de Pass Labs X150.8? […]

Hoe goed werkt luidsprekerontkoppeling? Townshend, Isoacoustics, Primacoustic

Op zondag 24 april hebben we een drietal speaker ontkoppelingssystemen voor u geprobeerd. De Townshend seismic isolation platforms, Isoacoustics Gaia II en de Primacoustic RX12. We hebben deze onder een set ATC SCM40A geplaatst om te beluisteren wat het doet. En ja: de verschillen zijn groter dan we hadden gedacht! 

Pink Floyd

Pink Floyd’s nieuwste: Hey Hey Rise Up

Tegen alle verwachting in is Pink Floyd nog één keer bij elkaar gekomen, om geld in te zamelen voor de Oekraïne.

Philips

Philips TV & Sound wint vier Red Dot Product Design Awards

Philips TV & Sound sleept vier 2022 Red Dot Product Design Awards in de wacht, en dat is vanzelfsprekend altijd een mooie opsteker voor het eigen kunnen!