O

Onkyo

Onkyo failliet, maar u merkt er niks van

Onkyo heeft het faillissement aangevraagd, waarmee een ‘einde’ komt aan 80 jaar geschiedenis. Toch gaat u als consument er niet veel van merken…

OnePlus

OnePlus Z2 in-ears met Dolby Atmos

De OnePlus Z2 in-ears zijn best bijzonder. Niet alleen is de prijs prima, maar de lijst aan features is lang. Geniet van Dolby Atmos en veel meer.

Optoma

Optoma UHZ50 instap-laserprojector

Laserprojectoren staan bekend als duur, Optoma wil de aanschafpijn een beetje verzachten middels de UHZ50. Een 4K laser-instapper!

OrCam

OrCam Read maakt alle teksten toegankelijk voor dyslectici

OrCam brengt een bijzonder stand-alone apparaatje uit dat gedrukte tekst per pagina kan voorlezen; een ideaal hulpmiddel (en speciaal ontwikkeld) voor dyslectici.

Optoma

Optoma onthult 240Hz 4K UHD projectoren

Optoma heeft twee snelle 240Hz 4K UHD gaming- en home entertainment-projectoren uitgebracht, gemaakt voor rappe actie op het scherm.

Ortofon

Ortofon 2M Black LVB250 cartridge

Ortofon brengt een hommage aan de 250 jaar geleden geboren Ludwig van Beethoven, middels een speciaal MM-cartridge.

Want More? Het beste van 50 jaar OOR

Want More? Het beste van 50 jaar OOR

OOR bestaat volgend jaar 50 jaar, wat natuurlijk een mooie mijlpaal is. En om dat te vieren is het boek ‘Want More? Het beste van 50 jaar OOR’ bedacht.

Optoma

Optoma CinemaX P2 Ultra short throw laser 4K projector

Optoma heeft de nieuwe CinemaX P2 projector uitgebracht. Het betreft een short-throw laser-projector met 4K ultra HD resolutie, inclusief smart-mogelijkheden.

Okki Nokki

Okki Nokki One, derde generatie platenwasser

De Okki Nokki One (wij verzinnen die naam ook niet) is alweer de derde generatie platenwasser van deze fabrikant.

Optoma

Alles-in-één home cinema entertainment-systeem van Optoma

Optoma lanceert een revolutionair alles-in-één home cinema entertainment-systeem: een 4K UHD ultra short throw laser projector met geïntegreerde speaker en streaming diensten.

Orchard Audio

Orchard Audio BOSC mono GaN versterker

GaN is een halfgeleider die veel wordt toegepast in HF-schakelingen, of in (laser) LED’s, maar ook in bijvoorbeeld de Orchard Audio BOSC.

Optoma UHL 55

Review Optoma UHL55 smart projector

Een Smart Projector… wat is dat nu weer? Hoe kan überhaupt een apparaat slim zijn? Nou… in dit geval is het wel uit te leggen. Want de nieuwe Optoma UHL55 heef een paar zaken net even anders aangepakt… slimme zaken. Wat haalt u voor slimmigheid in huis voor 1699 euro?